• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ZVEZDE LJUBAVI

Started by crippled_avenger, 30-04-2005, 18:35:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

jel neko gledao novi domaci flick?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Pre dva dana sam se setao gradom i video plakat za film - čist dizajnerski debakl, zapravo.
Sada sam pročačka0 net i evo sinopsisa/infoa za ovaj film koji kao da je pao s neba.

Glavni junak Laza, dvadesetogodišnji romantičar, nakon duge izolacije stiže u velegrad. Slučajno upoznaje grupu voajera sa kojima prolazi kroz razne komično – groteskne situacije, posmatrajući tuđe živote, ali istovremeno stičući i prva životna iskustva. Svi oni su svedoci ukupnog stanja duha koji dominira domaćom svakidašnjicom. Igrom sudbine, na kraju filma, Laza ipak ostvaruje svoje snove.
"Zvezde ljubavi" čiji je radni naslov bio "Ljubavni restlovi", je gorko šaljivi film čiji je komediografski karakter podignut na nivo umetnosti. Glavna tema ostvarenja je univerzalna – čovekova potreba za ljubavlju. Nju ne oseća samo glavni junak, već i ljudi koji su na samom dnu života poput: prostitutke i luzera Grofa. Svi oni su svesni da je prava i neokaljana ljubav nemoguća, pa su samim tim prinuđeni da prihvate njene ostatke – restlove. Laza ipak pronalazi svoju sreću, jer nije sve crno kako se u prvi mah čini – otkrivaju realizatori filma.
U ovoj komediji, sa elementima melodrame, uloge su poverene: Draganu Nikoliću, Saši Joksimoviću, Bogdanu Dikliću, Maji Mandžuki, Milanu Kaliniću, Ružici Sokić, Vojinu Ćetkoviću, Slobodanu Ćustiću, Ivanu Bekjarevu, Radetu Ćosiću, Dejanu Jajčaninu, Ivani Vuković...

Šta kažete na fotku, a, a?
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

*gipsy voice* ABSOLUTNO ROMANTIĆNO!

crippled_avenger

pogledao sam ga u medjuvremenu. kakav jebeni experience. ne mozete da shvatite. film je toliko grozan da ima high rewatchability rate zato sto ne mozes u jednom gledanju da se nacudis. krenes da se cudis pa tinekoliko kretenizama proleti nezapazeno, ili ih zapazis a ne mozes da se zblanes jer si jos pod utiskom prethodnog. znaci ovo je kao SJAJ U OCIMA  pomesan sa ZIKINOM DINASTIJOM. ali, nije as much fun koliko sugerise takav bastard. nikada flopovi nisu onoliko zabavni koiko se nadamo.

Ghoul

Znači – FATAMORGANA?!

Morticia

Auh... ja sam videla u novinama. Naziv filma mi više vuče na neki projekat Grand produkcije, a kada malo bolje razmislim i nije daleko od toga - glavni glumac je brat Željka Joksimovića (muzička zvezda je i komponovala neku pesmu za film), dok se kao glumica pojavljuje Maja Mandžuka. Zašto je reditelji angažuju, nikada mi neće biti jasno... Da je barem studirala glumu, pa, kao, 'ajde. Ali nije, već produkciju. Kao, slatka je, lepa itd. Nije da nemamo slatkih i lepih glumica, ona se, ipak, pojavljuje. Pomisliću da se iza svega toga kriju neki njeni drugi talenti.
Volela bih da me neko, ko sada naleti na ovaj topik, ispravi i ukaže na njene glumačke vrednosti, koje su skrivene prostom oku, a ipak su za poštovanje.
You're dead, son. Get yourself buried.

Morticia

A, da. Fotka je...  :P je l' on to našminkan? I ko je to uopšte? :x

sivka

Quote from: "Morticia"Auh... ja sam videla u novinama. Naziv filma mi više vuče na neki projekat Grand produkcije, a kada malo bolje razmislim i nije daleko od toga - glavni glumac je brat Željka Joksimovića (muzička zvezda je i komponovala neku pesmu za film), dok se kao glumica pojavljuje Maja Mandžuka. Zašto je reditelji angažuju, nikada mi neće biti jasno... Da je barem studirala glumu, pa, kao, 'ajde. Ali nije, već produkciju. Kao, slatka je, lepa itd. Nije da nemamo slatkih i lepih glumica, ona se, ipak, pojavljuje. Pomisliću da se iza svega toga kriju neki njeni drugi talenti.
Volela bih da me neko, ko sada naleti na ovaj topik, ispravi i ukaže na njene glumačke vrednosti, koje su skrivene prostom oku, a ipak su za poštovanje.

Na mene ne racunaj za tako nesto.
Ja i izbegavam da dajem komentare po tom pitanju jer bi bili uglavnom pljuvacki. Sa jedne strane imamo talentovane mlade glumce koji ne mogu da stignu na red od onih koji imaju druge kvalitete ili dobijaju manje uloge u losim poduhvatima.
Od ovakvih i slicnih filmova, vrti mi se u glavi. Spoljni posmatrac bi mogao da zakljuci da smo mi svi kreteni i da nas treba potamaniti radi normalnog razvoja civilizacije.
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Kunac

Quote from: "Morticia"A, da. Fotka je...  :P je l' on to našminkan? I ko je to uopšte? :x

To je onaj tip sa PINKA koji vodi par emisija od kojih je jedna ona sa propadanjem> Milan Kalinic is the name.

Plissken

milan kalinic - djubre, skot, dziber, stoka, smrad sa pinka...
Can't argue with a confident man.

Morticia

Momci, brinete me koliko ste upućeni u lik i delo dotičnog. :?:

crippled_avenger

kapiram da su Kalinic i Joksimovic Junior bili major draw za sponzore, a ne bi me cudilo da su i sami malo pofinansirali film. samim tim verovatno cemo ih jos vidjati na velikom ekranu.

zanimljiv je dramaturski zadatak, hipoteticki, raditi vehicle za takve likove. kakav bi to bio film u kome su oni zapravo dobri? postoji li takav film?

mislite o tome. mozda je to tajna da snimite svoj film...

Kunac

Quote from: "Morticia"Momci, brinete me koliko ste upućeni u lik i delo dotičnog. :?:

Morti, Morti... To ti je stvar opšte (ne)kulture. Čovek mora ba bude obavešten o dešavanjima na PINK-u : naročito ako je treš adikt.

Kunac

Quote from: "crippled_avenger"zanimljiv je dramaturski zadatak, hipoteticki, raditi vehicle za takve likove. kakav bi to bio film u kome su oni zapravo dobri? postoji li takav film?

mislite o tome. mozda je to tajna da snimite svoj film...

to je Votersova teritorija...

Plissken

Pre ce biti, da je teritorija Jorga Budgerita.
Can't argue with a confident man.