• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

BOOGEYMAN

Started by Kunac, 03-05-2005, 03:50:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

UPOzORENJE HORROR FANOVI> izbegnite ovu gnusnost po svaku cenu. Prvih 20-ak minuta filma je sasvim OK, ali narednih sat je POTPUNO NEGLEDLJIVO!
Klise za kliseom, jeftini sokovi i katastrofalno los CGI je ono sto vas ceka ako se ipak odlucite da na protracite 80 minuta svog zivota na ovu Rejmijevu glupost.
"zombi je mali žuti cvet"

WARLOCK

Cudi me sto je Rejmi producirao ovaj glupi film,u filmu sadrzi dosta evil dead elemenata :lol: mora da je njegov fan(prijatelj)dao mu je pare da snimi i upropasti film :? ,najveca glupost cgi monster :x  :x svega u filmu mu je jedino dobro fotografija.

Milosh

Quote from: "dr Kunac"...ako se ipak odlucite da na protracite 80 minuta svog zivota na ovu Rejmijevu glupost.

U tom slucaju, zanima me: 1) Koliko je film los kada se uporedi sa DARKNESS FALLS ili THEY? i 2) Da li se pojavio DVD rip?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kunac

Quote from: "Milosh"U tom slucaju, zanima me: 1) Koliko je film los kada se uporedi sa DARKNESS FALLS ili THEY? i 2) Da li se pojavio DVD rip?

1) THEY je najbolji u ovom trilingu "asova" - zatim sledi BOOGEYMAN & odmah iza njega DF.
Pocetak Boogeymana je identican kao u DF-u, a cini mi se da i THEY pocinje na slican nacin - originalnost svakako nije na ceni ovih dana. Premise su gotovo iste u sva tri filma - po mom skromnom misljenju moglo se tu izmusti malo jeftinih sokova - ali egzekucija ideja u Bugiju & Folsu je zaista na amaterskom nivou... Interesantno, oba filma imaju relativno solidan pocetak, ali onda stvari krecu po zlu.
2) Prekrasan vajdskrin DVD rip je u opticaju! Fotografija u Bugiju je sjana & tokom prvih 20-ak minta covek moze da uziva u njoj... sve dok totalna stupidnost i neinventivnost sadržaja ne oduzme i to zadovoljstvo....
"zombi je mali žuti cvet"