• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

novi stripovsko filmski kviz

Started by sigismundus, 19-05-2005, 18:31:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

Quote from: "Morticia"
Quote from: "Rommel"
Quote from: "marlowe"bice, valjda.
nego, bas mi se svidja kako ovi nasi c/b avatari komuniciraju na ovoj stranici. nekako odise proslim vremenima.
da čak su i godišta tu negdje :wink:
Ja sam samo u prolazu... :wink:
always welcome...FKORS :wink:

sigismundus

eh, da pokušamo rješit broj 2, to je poštansku kočiju
kao prvo, ja pojma nisam imao. ko je to
pa, pitam svog kolegu, filmskog fanatika, Marjana Blažona, i odmah mi odgovorio. znači odgovor dajem u njegovo ime, pa nek radi sa bikovima i kravama šta hoče

-filmski glumac je Wallace Beery,
-u dva je filma igrao kočijaša:

1. 20 Mule Team(1940)
2. Stand Up and Fight(1939)

strip je naravno Poštna kočija, u sloveniji izdata kod Didakte, strip je pod istim naslovom objavljen u Zvitorepcu, a hrvatsko izdanje: Izvori(3) Poštanska kočija.
onaj, koji sniva tudje snove

Rommel

Quote from: "sigismundus"eh, da pokušamo rješit broj 2, to je poštansku kočiju
kao prvo, ja pojma nisam imao. ko je to
pa, pitam svog kolegu, filmskog fanatika, Marjana Blažona, i odmah mi odgovorio. znači odgovor dajem u njegovo ime, pa nek radi sa bikovima i kravama šta hoče

-filmski glumac je Wallace Beery,
-u dva je filma igrao kočijaša:

1. 20 Mule Team(1940)
2. Stand Up and Fight(1939)

strip je naravno Poštna kočija, u sloveniji izdata kod Didakte, strip je pod istim naslovom objavljen u Zvitorepcu, a hrvatsko izdanje: Izvori(3) Poštanska kočija.

svaka čast gosp. Blažonu....uloge di je Beery kočijaš....ma ma to vrijedi 2 bika

sigismundus

eh, da, kad smo več kod bikova i krava
može jedan štos?
zapravo i nije štos, nego pokušaj grafičkog prikaza ljubavnog života ljudi, kako mi je objasnio sugovornik
kako kaže, bio je prinudjen svojoj dragi objasniti, zašto tako malo seksaju
kaže on: draga, da li si več ikada videla hlev, gdje ima bika i mnogo krava. E pa onda dovedu novu kravu, i bik je odmah naskoči, dok se na stare baš ne obazire. Njih je več sredio, usadio svoje seme u njih, ispunio svoju funkciju, pa treba dalje. Na nove krave. Širiti svetske horizonte svojim spermijima.
Malo smo se glupo gledali, a zapravo vjerovatno i jest tako, sjedinili se nekako mi na kraju. Pa i ljudi su životinje, zar ne? No, još smo gluplje izgledali, kad je koji sat poslije došla njegova devojka, zgodna cura, kako je zgodna zapravo svaka posle nekih pet-šest krigla piva, kasno uveče. I zagrljeni su otišli. A mi se pitali, kakav je to štos izveo sa nama.
Uzgred, u Sloveniji kažu: vsaka krava je ponoči črna. Da li znate što to znači?

ko pogadja, dobiva kravu. he-he.
onaj, koji sniva tudje snove