• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Trejler za Sejtanovog ratnika....

Started by West, 23-05-2005, 00:35:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

West

Veoma me interesuje ,gde moze da se nadje, pogleda???????

crippled_avenger

Ovih dana ce biti privatni screening filma bez efekata. Javljam vam scoop kad ga pogledam...

Koliko ja znam ne postoji trejler. Postoje samo razni teaseri na promo materijalu za film sa test-efektima i probnim snimanjima.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Boban

Malopre sam nabavio 25 epizoda CLONE WARS (1,3 Gb ukupno) koje je radio Genadij Tarkovski i koje premoscuju II i III deo.
Sjajan DivX i mnogo zabavnije od II dela filma.
Mogao bih se zakleti da je čovek u ponudi imao neke isečke iz SW 3, ali nisam bio zainteresovan da ih pokupim.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Pajke

Quote from: "Boban"Malopre sam nabavio 25 epizoda CLONE WARS (1,3 Gb ukupno) koje je radio Genadij Tarkovski i koje premoscuju II i III deo.
Sjajan DivX i mnogo zabavnije od II dela filma.
Mogao bih se zakleti da je čovek u ponudi imao neke isečke iz SW 3, ali nisam bio zainteresovan da ih pokupim.

Ne bih da se pravim pametan ali mislim da je Tartakovski(a ne Tarkovski). :wink:

Boban

Ja ga celog zivota gledam na Cartun Networku i u sebi zovem Tarkovski.
Cak sam umislio (bez ikakvog povoda) da je to sin Tarkovskog.

Pajke

Quote from: "Boban"Ja ga celog zivota gledam na Cartun Networku i u sebi zovem Tarkovski.
Cak sam umislio (bez ikakvog povoda) da je to sin Tarkovskog.

Ko ce ga znati... :lol:

Boban

U pravu si.

http://us.imdb.com/name/nm0850733/

Impresivna filmografija bizarnih crtaća.
Covek je definitivno car.

A bas mi je prijalo da mislim da je u pitanju odbegli sin Tarkovskog koji je popizdeo od očevih sporih filmova i otisao u drugu krajnost.

Boban

Nego, Pajke, jesi li primetio frapantnu slicnost Gendijevih radova sa svojim stilom?
Imaš li nešto da nam kažeš u vezi s tim?

Pajke

Quote from: "Boban"Nego, Pajke, jesi li primetio frapantnu slicnost Gendijevih radova sa svojim stilom?
Imaš li nešto da nam kažeš u vezi s tim?

I ti si primetio? :lol:  :wink:
Mozda sam i ja sin Tarkovskog? 8)   :lol:  :lol:  :lol: :wink:

Meni se najvise svidja taj stil crteza(ne i jedini), primetio sam da je dosta rasprostranjen(zacudjujuce ali najmanje u stripu, barem koliko sam ja upoznat).