• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DVD ''Vampiri'' od Karpentera...

Started by Pajke, 25-05-2005, 13:53:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pajke

...za mesec dana na svim kioscima! :)

Rommel

pajke, kučo stara, molim te uganjaj mi to, finansije ćemo obezbijediti milom ili silom pa makar bilo "STAND AND DELIVER"  :lol:

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Pajke

Quote from: "Rommel"pajke, kučo stara, molim te uganjaj mi to, finansije ćemo obezbijediti milom ili silom pa makar bilo "STAND AND DELIVER"  :lol:

Odma' ostavljam 300din. sa strane dok ih jos imam. ;)))

Pajke

Quote from: "Komislav"ovdje nisu čista posla  8)

Ti da cutis. :wink:

Rommel

Quote from: "Pajke"
Quote from: "Rommel"pajke, kučo stara, molim te uganjaj mi to, finansije ćemo obezbijediti milom ili silom pa makar bilo "STAND AND DELIVER"  :lol:

thnx amigo...a pare čemo riješiti makar da dodamo za melinu?

Pajke

Quote from: "Rommel"

thnx amigo...a pare čemo riješiti makar da dodamo za melinu?

Nemoj zajebavati. :wink:

Rommel

ozbiljno mislim jer znam šta se iza brda valja i taman kad smo dogovorili da ne trošiš više na filmove pojavi se vražji tesar s vampirima :x  :wink:

Rommel

ozbiljno mislim jer znam šta se iza brda valja i taman kad smo dogovorili da ne trošiš više na filmove pojavi se vražji tesar s vampirima :x  :wink:

Rommel

Pajke

Quote from: "Rommel"

Je l' ova tri posta treba da kazu koliko si ozbiljan? :wink:

Truba

imate majl i čat da izjavljujete ljubav jedan drugom a ne  ovdje pred očima javnosti  8)   :evil:  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

WARLOCK

Meni su sranje svi dvdieji na kioscima nemaju dodatke :x

Tex Murphy

Tom filmu ne trebaju dodaci. Njemu treba ODUZETI sadrzaja. Npr. citav film.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Pajke

Quote from: "WARLOCK"Meni su sranje svi dvdieji na kioscima nemaju dodatke :x

Ovo ce biti u okviru kolekcije DVD star(ili tako nekako), u Plesu sa vukovima imas trailer i par kracih dodataka o snimanju filma i o Kostneru.
Mozda bude nesto slicno i sa Vampirima?

WARLOCK

Quote from: "WARLOCK"Meni su sranje svi dvdieji na kioscima nemaju dodatke :x

Ovo ce biti u okviru kolekcije DVD star(ili tako nekako), u Plesu sa vukovima imas trailer i par kracih dodataka o snimanju filma i o Kostneru.
Mozda bude nesto slicno i sa Vampirima?

Nisam znao za "ples sa vukovima"to je ok!
Sto se tice dvdijevi na kioscima ima ih na hiljade lako je nabaviti i mozes napraviti kopije na dvd disku od 20 dinara,kad bi bilo diskovi sa dodacima bili bi skupllji.. nervira me recimo na pr. na kiosku izadje "underworld" a po klubu mozes nabaviti sa super dodacima.izbacene scene..itd. kad su u pitanju dobri filmovi za kolekciju..

taurus-jor

Quote from: "Komislav"

imate majl i čat da izjavljujete ljubav jedan drugom a ne  ovdje pred očima javnosti  8)   :evil:  8)

Ehhh, amore, amore... :roll:  :lol:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

sigismundus

E, napalili ste me, pa ga pogledah. Posle par sekvenci setih se, da znam koji je to film. Da sam ga več gledao. Volim vampire, i u ovome sam takodje uživao. Ali ne više. Samo uživao. James Woods mi je još nekako legao, ali Baldwin nije. Sve u svemu, u društvu bi ga pogledao još jedanput...
Zaintrigiralo me, da je knjižni predložak napisao Steakley. Roman mu je izašao u Daw books, i Malzberg ga je svojevremeno prikazivao kao veliku novu zvezdu američkog SF. Pročitao sam dve-tri n jegove priče, nisu bile loše, čak veoma dobre, a roman mi stoji na policama več dve decenije. Možda se ipak isplati pogledati...
onaj, koji sniva tudje snove

Pajke

''Vampiri'' su na kioscima sa dodatkom scena sa snimanja i komentarom Karpentera(mogucnost izbora, naravno) tokom celog filma!

Goran Skrobonja

Quote from: "sigismundus"Zaintrigiralo me, da je knjižni predložak napisao Steakley. Roman mu je izašao u Daw books, i Malzberg ga je svojevremeno prikazivao kao veliku novu zvezdu američkog SF. Pročitao sam dve-tri n jegove priče, nisu bile loše, čak veoma dobre, a roman mi stoji na policama več dve decenije. Možda se ipak isplati pogledati...

Mogao si da čitaš knjigu u nastavcima pre nekoliko godina u Emitorima, pod naslovom "Vampirolovci" (s tim što je ono "c" precrtano kao znak centa, u skladu sa originalnim naslovom, tj. Vampire$). Najluđi palp koji sam odavno čitao, daleko zabavniji od filma. Nažalost, niko nije hteo to da objavi, čak ni posle pojave filma...
Tako mu je to. (K. Vonnegut)