• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Skrivena simbolika Star Warsa :?:

Started by ..., 27-05-2005, 23:41:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Da li vam slem mr. Vadera lici na SS slem? A da li vam, s obzirom da su filmove radili Jevreji, sasuseni imperator lici na inkvizitora ili ne daj boze papu?
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Tex Murphy

Jel to Dzordz Lukas Jesa? Covjek svaki dan nauci nesto novo. Sto se simbolike tice, nije mi palo na pamet SS poredjenje, ali ko zna... Jevreji ne mogu da prave film bez nacista isto kao ni muslimani bez Srba.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Harvester"Jevreji ne mogu da prave film bez nacista isto kao ni muslimani bez Srba.

e što si ga uporedio, jebo si mu oca! :roll:
https://ljudska_splacina.com/

Izitpajn

Što, pa baš mu je dobra paralela...  8)

Boban

Uz tu razliku da su muslimani pobili 100x vise Srba nego Srbi muslimana.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Boban"Uz tu razliku da su muslimani pobili 100x vise Srba nego Srbi muslimana.

voleo bih da mi daš neki link ka nečemu na netu što je iole ozbiljno i objektivno, a što to potvrđuje.

ako nema, onda knjigu ili članak.

hvala.
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Ja mislim da se Bobanova tvrdnja odnosi na celokupnu istoriju, dakle tamo negde od devetog veka do danas.
My trees...They have withered and died just like me.

Izitpajn

Quote from: "Boban"Uz tu razliku da su muslimani pobili 100x vise Srba nego Srbi muslimana.

Okej, a krscani su pobili 100x vise Bosnjaka nego Bosnjaci krscana. What's your point?

Boban

Naravno da se odnosi na celokupnu istoriju.

Hriscani pobili mnogo muslimana... ma hajde.
Znaš li koliko je ubijeno hrišćana samo u Alžiru u poslednjih 20 godina?

Mnogo više nego što je mislimana stradalo u Evropi u celom XX veku.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Ja sam mislio na bosanske Muslimane (bilo mi mrsko da stavljam veliko slovo, ne znam zašto) i na njihovu poslijeratnu kinematografiju. Nek mi neko nađe JEDAN ne-antisrpski film i častim ga sladoledom (dobro, možda postoji JEDAN, ali taj jedan je režirao Srbin).
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!