• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Alive

Started by Bilja, 03-06-2005, 09:10:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bilja

Juce je bio ovaj film na Pinku. Inace, kraj je bio kasno pa ga nisam docekala (tj zaspala sam), ali izgleda da je bilo kanibalistickih elemenata iako film nije horor po zanru. A mogao bi lako da bude. Sve pocinje stravicnom avionskom nesrecom u andima, prava poslastica za nas koji se bojimo letenja.  :?  :?  :?
Najveci deo putnika izgine ali jedan deo se spase. Njih 16, cini mi se. Kao da sama nesreca nije dovoljna, jos su se srusili u Andima, bespreglednoj ledenoj pustinji i preti im opasnost da se smrzu i umru od gladi. E sad, ja sam gledala do dela kad se trojica njih odlucuju da krenu po pomoc preko planina (pitam se zasto nisu pokusali da od delova aviona naprave nesto nalik na skije, sanke i sl??), a ostali da bi preziveli, okrecu se kanibalizmu, ali naravno, sa izvesnim "humanizmom": jedu pokojnike, dakle ljude s kojima su se koliko par dana ranije druzili, a cini mi se da se na imdb spominje i "eating a spouse"(???????)  :?  :shock:  :shock:  :P
PRetpostavljam da se na kraju vecina spase, ali pitanje je koliko bi normalni takvi ljudi mogli da ostanu?
A jos vaznije pitanje je: kako cu ja sad uopste da se nateram da udjem u avion posle ovoga?
Bilja
----------------------------------------@

Pajke

Gledao ga '90ih na VHSu, vecinu stvari sam zaboravio. Je l' u pitanju bio argentinski ragbi tim(ozbiljno pitam)? Secam se da neko uspeo da predje sve planine iako je bilo silnih muka.

Bilja

Quote from: "Pajke"Gledao ga '90ih na VHSu, vecinu stvari sam zaboravio. Je l' u pitanju bio argentinski ragbi tim(ozbiljno pitam)? Secam se da neko uspeo da predje sve planine iako je bilo silnih muka.

JEste bio je argentinski ragbi tim, cak se spominje da je radjeno po istinitom dogadjaju.
Navodno su njih trojica uspela da predju planine. Cisto sumnjam da su nakon toga uspeli da zadrze svoja stopala.
Bilja
----------------------------------------@