• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SAW

Started by Jake Chambers, 05-06-2005, 01:47:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jake Chambers

Jedan drug mi je prije nekoliko mjeseci donio divx sa ovim filmom i bio je to užasno loš snimak, gori od bilo kog zamislivog bioskopskog, ali pogledao sam film i nisam mogao da vjerujem da danas ima još takvih trilerčina. Jeste da malo asocira atmosferom na Kocku, ali ipak nije Kocka, i zbog samog kraja ako ni zbog čeg drugog. Bilo kako bilo, ovih dana se prikazuje u Tuckwoodu pa sam otišao da vidim kakav je doživljaj na platnu i mogu samo reći: strava. Zvuk, muzika, slike...imaš osjećaj prljavosti dok gledaš sve to, ali divno za šokove :)
Preporučujem  :?  :P  8)
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Tex Murphy

Tema o ovom filmu već postoji negdje dole. Inače, Saw je daleeeeeeeeeeko bolji film od Kocke. Kocka je takođe sjajna, ali gluma je katastrofalna, a i dijalozi ponegdje škripe (ako se dobro sjećam).
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Trazio sam temu o filmu i nisam je nasao.
Inace, najjaci je u svemu tome kraj filma, jer mislim da niko nije mogao zamisliti taj kraj. To je najzesci sok u cijeloj prici.  :shock:

Tex Murphy

Damn right! Kraj je zakon, po dobrom starom receptu Agate Kristi.
Genetski četnik

Jake Chambers

Quote from: "Harvester"Damn right! Kraj je zakon, po dobrom starom receptu Agate Kristi.

Onda ja mora da sam na kraju ipak samo vicoidni glupi Bosanac, jer ja ni krajeve g-dje Kristi nikad nisam mogao da provalim, pa ni u ovom filmu, iako svi tvrde kako je Kristijeva predvidiva.
Amin LOL

Tex Murphy

Don't worry. Ni ja nisam provalio niti jedan kraj kod Agate Kristi (prije kraja), kao ni u ovom filmu.
Genetski četnik

Morticia

Quote from: "Jake Chambers"Onda ja mora da sam na kraju ipak samo vicoidni glupi Bosanac, jer ja ni krajeve g-dje Kristi nikad nisam mogao da provalim, pa ni u ovom filmu
Quote from: "Harvester"Don't worry. Ni ja nisam provalio niti jedan kraj kod Agate Kristi (prije kraja), kao ni u ovom filmu.

Kakvi momci... :|  :D
You're dead, son. Get yourself buried.

Jake Chambers

Quote from: "Morticia"
Quote from: "Jake Chambers"Onda ja mora da sam na kraju ipak samo vicoidni glupi Bosanac, jer ja ni krajeve g-dje Kristi nikad nisam mogao da provalim, pa ni u ovom filmu
Quote from: "Harvester"Don't worry. Ni ja nisam provalio niti jedan kraj kod Agate Kristi (prije kraja), kao ni u ovom filmu.

Kakvi momci... :|  :D

Sto, sta nam fali?  8)

Tex Murphy

Dva kraja i sredina.
Genetski četnik

Jake Chambers

Quote from: "Harvester"Dva kraja i sredina.

Bogami ne znam za tebe..meni ne fali nista...osim mozda onih manekensko-anabolickih 20ak kila :)

Truba

Morti kad dolaziš u sarajevo  :)  :!:
da pogađamo filmske krajeve  :?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Morticia

Crni Komi, šta ću u Sarajevu i zašto bih tamo uopšte pogađala filmske krajeve?

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Morticia"Crni Komi, šta ću u Sarajevu i zašto bih tamo uopšte pogađala filmske krajeve?

Crna Morticia, to je Komijev nacin muvanja!  :lol:  8)
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Morticia

Crni Will. Will Smith.

Jake Chambers

Quote from: "Morticia"Crni Will. Will Smith.

Ovo neka nova igra? :))

Will Smith. Smith John.

Valja?  xrofl