• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ma di ga je topik o onoj baljezgariji

Started by Lurd, 10-06-2005, 12:23:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lurd

-Šta god- da ukucam u pretragu, izbaci mi iste razultate.

Elem, hteo sam da se pohvalim da sam gledao The Two Tojvers. To jest donekle, jer kada sam došao do "tuče" kod rohanskog kralja, nisam više mogao da izdržim od sramote.

Mislim, kakva je ono baljezgarska beda, pa ono je strašno. Zvao sam odmah druga koji mi se tada, pre skoro tri godine, popeo na glavu o "velikoj avanturi" itd. i čovek mi je procedio "jebi ga", jer je i njega izgleda pustilo dejstvo.

Kakva avantura, kakvi bakrači! Ja sam jedan od onih ljudi koje je blam kada se drugi blamiraju, a ovo je bilo teško podnošljivo. Mislim da nisam toliko crveneo, verovatno bih zevao. Užas i smešno.

A je l' vas pustilo dejstvo? Je l' biste smeli ponovo da gledate Tojverse?

(I da, pristupio sam filmu kao filmu, bez predistorije i bez očekivanja i poredjenja sa knjigom)
My trees...They have withered and died just like me.

Jake Chambers

Quote from: "Lurd"-Šta god- da ukucam u pretragu, izbaci mi iste razultate.

Elem, hteo sam da se pohvalim da sam gledao The Two Tojvers. To jest donekle, jer kada sam došao do "tuče" kod rohanskog kralja, nisam više mogao da izdržim od sramote.

Mislim, kakva je ono baljezgarska beda, pa ono je strašno. Zvao sam odmah druga koji mi se tada, pre skoro tri godine, popeo na glavu o "velikoj avanturi" itd. i čovek mi je procedio "jebi ga", jer je i njega izgleda pustilo dejstvo.

Kakva avantura, kakvi bakrači! Ja sam jedan od onih ljudi koje je blam kada se drugi blamiraju, a ovo je bilo teško podnošljivo. Mislim da nisam toliko crveneo, verovatno bih zevao. Užas i smešno.

A je l' vas pustilo dejstvo? Je l' biste smeli ponovo da gledate Tojverse?

(I da, pristupio sam filmu kao filmu, bez predistorije i bez očekivanja i poredjenja sa knjigom)

Uh...pa meni je dvojka omiljena, upravo zbog te bitke! Mada, ukusi su razliciti..ali da ne pocinjemo sa onim gerundivom opet :)
Mene smori trojka na kraju kad pola sata zavrsava film...ali inace mi sve stoji. I da, gledam sve filmove jos uvijek povremeno :)
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Tex Murphy

Jel ovo neka skrivena kamera? Jel govorimo o Džeksonovom Gospodaru prstenova ili je po srijedi neko zezanje? (nisam siguran da se ovo sa srijedom piše odvojeno)
Ako je u pitanju ozbiljan topik - evo kratkog sižea (da Džejče, svjestan sam da je ovo pleonazam, don't worry, namjerno je):
Družina prstena - sjajan film, pogotovo (jedino?) u vizuelnom smislu, ostala dva mu nisu ni prinijeti.
Dvije kule - skoro pa odličan, ali ipak značajno unazađena verzija knjige (dio sa Frodom, Semom i Golumom je moj omiljeni dio čitavog romana)
Povratak kralja - najgori film na svijetu (uz filmove Kevina Smita)
Ova devetosatna trilogija je ipak ukupno gledano unaprijedila knjigu jer jednostavno filmska traka ne trpi sve (za razliku od papira), pa smo tako imali sreću da izbjegnemo najnajnajnajnajnajgroznijeg lika u čitavom svemiru, Toma Bombadila, zatim Faramirovo osvajanje Jovajne u pet redova na kojem bi mu pozavidio i Džejms Bond i mnoge druge bisere domaće kuhinje. No, kako li tek izgledaju one produžene verzije? Brrr... ježim se pri samoj pomisli.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Quote from: "Harvester"
Jel ovo neka skrivena kamera? Jel govorimo o Džeksonovom Gospodaru prstenova ili je po srijedi neko zezanje? (nisam siguran da se ovo sa srijedom piše odvojeno)
Ako je u pitanju ozbiljan topik - evo kratkog sižea (da Džejče, svjestan sam da je ovo pleonazam, don't worry, namjerno je ):

Ts ts ts, sad mislis ja ti samo lovim logicke greske :) Ali kad si kod toga, pise se "posredi", jer se ne radi niokakvoj srijedi, nego sredini, kao "sta se desava u ovoj sredini", sta je "po sredi", ali se pise zajedno.

No nije to...ja sam za Novu Godinu ovdje u Bg na horu sa nekom ekipom gledao prvi i drugi produzen i treci obican...sa dvije pauze od po petnaestak minuta sve u svemu 12 sati. I bilo je super, ziv sam, mada ono sto sam gledao u devet uvece, u sest ujutro je vec bilo kao prije pet godina. A produzena treca verzija je super, ima dooosta toga drugacijeg. Kao da nije isti film.
No ja i dalje mislim da je dvojka najbolja. Kec je ono kao pocetak, nista se ne desava posebno, u trojci se zavrsava i razvucen je kraj, a dvojka mi se i svidja zbog bitke kod Helmovog Ponora ali rekoh vec o ukusima...

Plissken

Sva tri dela su skoro podjednako imbecilna i grozna, odnosno ogavna, ali mi se ipak cini da je treci deo govnjivo-najsocniji, zbog pola sata propagiranja cistog pederastluka na kraju filma, tokom koga se skoro svi akteri nesto grle, maze, tepaju jedni drugima...

Inace, treci deo sam gledao sa drugom u bionji, i toliko smo se zacenili od smeha tokom poslednjih pola sata, da su hteli da nas izbace.
Can't argue with a confident man.

Jake Chambers

Quote from: "Plissken"Sva tri dela su skoro podjednako imbecilna i grozna, odnosno ogavna, ali mi se ipak cini da je treci deo govnjivo-najsocniji, zbog pola sata propagiranja cistog pederastluka na kraju filma, tokom koga se skoro svi akteri nesto grle, maze, tepaju jedni drugima...

Inace, treci deo sam gledao sa drugom u bionji, i toliko smo se zacenili od smeha tokom poslednjih pola sata, da su hteli da nas izbace.

Ovaj...sto sam cim sam vidio da ti pises na ovaj topic znao a mogu da ocekujem ovakvo pljuvanje i ovakve izraze?  :lol:
Ima li ista na svijetu a da se tebi dopadne ili da ne upotrebis bilo koju rec za govno? Od fekaloida do govnjivosti? Moze se sve reci i u 4 rijeci: Ne svidja mi se.  xmgw