• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

P A Ž NJ A!!! EKIPE ZA KVIZ!

Started by Lurd, 13-06-2005, 15:13:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lurd

Morao sam da otvorim novi topik da se ne bi izgubilo na onom. Molim vas da pročitate pažljivo da ne bih više smarao sa boldom ili velikim slovima.

Dakle, takmičenje će se obaviti po ekipama od po tri člana. Kvalifikacioni test će se rešavati ekipno. Svaka ekipa dobiće test i rešavaće ga zajednički. Zato su i pitanja (nadam se) malo teža, jer valjda nema nešto što tri glave ne mogu da reše.

Ne morate unapred da pripremate ekipe, ali budite spremni da na samom licu mesta pronadjete saigrače, pošto nema pojedinačnog rešavanja. Neka za sada ostane tajna koliko igara ima i kakve će biti.

I da, sad i zvanično, familiar je JB, koji je već pokazao da je very resorceful. Melkor je inače retard retardić, a sada će se naći na drugom kraju nišana. Lazo Goluža je jope Sale.

Ja najozbiljnije računam na sledeće takmičare, koji apsolutno neće imati izgovora da izostanu:

Imenjak,  Oto, Gavra, Žarko, Faza, Gul, Joca, Milosh, , Boban ( :evil: ), Marko V, Bojan Melkor, Darko T.

Bilo bi lepo da se takmiče, ali njima ipak ne smem da pretim sudbinom strašnijom od smrti: Vlada L, Ivan N, Radmilo, Skrobonja, Kunac, greymalk, Morticia, Mixitron, angel i ostali znalci neznanci, ali i neki ekskluzivci tipa Pajke.

Unapred se radujem, a spremio sam i mač ako Radmilo ponovo bude šaputao. Ma, ne mogu da dočekam i jedva čekam i aaaaaaa!!!!
My trees...They have withered and died just like me.

Pavle

Jel ekipe mogu da imaju umetnicka imena?
Ja bih to i stavio pod obavezno...
Takodje, ako padne dogovor, devojke, oce li biti jedan all-girls team?
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

Lurd

Pa ne mora obavezno, ali bilo bi lepo. Jako lepo. Kao i all girls tim, iako ne volim predrasude.

varvarin

A lakše varijante? Da devojka pobedničkoj ekipi uruči nagradu, sve sa cmok-cmok...?

Lurd

Može, može, ali to je sad van organizacionih obaveza. Izabraćemo jednu od devojaka koje ne prodju kviz da dodele nagrade. Varvarine, dolaziš li? Praviš li ekipu Reavers of the North? Ili Kostolomci?

Pavle

Ko sad gaji predarsude...?
Samo kazem, pre koju godinu nisi mogo zenska bica motkom da nateras u klub, a sad dolaze same i jos ih ima za celu ekipu i pride...
A mislim devojke mogu da brisu pod sa nekim "znalcima" ovde...

Lurd

Najbolje.

Ja samo kažem da nemam predrasude, ali anticipiram da će sve naše devojke (ponovo) biti: stidljive, neorganizovane, bez vere u sebe, te da neće uspeti ni da organizuju ekipu. A ne da ne znaju zato što su žene, kako bi to gul reko.

Ghoul

Quote from: "Lurd"A ne da ne znaju zato što su žene, kako bi to gul reko.

ne bih se osvrtao na ovo.

gul će da kaže šta treba da kaže tamo gde treba da kaže, tad kad bude trebalo. sa još 2 pažljivo odabrane osobe.
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Koje, koje? Koje dve osobe?

Jao, sad bih na kviz!

Ghoul

zapravo, za oblast IGRICE još uvek razmatram kandidate: ako neko želi da uđe u tim yet-to-be-named, a razume se u IGRICE, može da se javi na moj pm

Lurd

It is not wise to provoke he who hold keys to...
...immortality.

Bogami, pitanja o igrama ne znamo ni mi, toliko smo ih zavukli, tako da nema frke, uzi bilo koga.

Boban

Čekaj, bre, nije valjda da će i ženama biti dopušteno da ravnopravno učestvuju?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Kad je taj kviz?
Ja se razumijem u igre. Evo dokaza: Pitanje: Kako se zove glavni lik u igri Loom? Odgovor: Bobbin Threadbare.
Pitanje: Gdje u igri Secret of Monkey Island se pojavljuje referenca na ovu igru? Odgovor: Kad Gajbraša ispale iz topa u cirkusu, prvo što kaže je: "I'm Bobbin. Are you my mother?"

:evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Džiz, aj forgetid - ajm not from d Belgrejd  :x
Genetski četnik

Jake Chambers

Quote from: "Boban"Čekaj, bre, nije valjda da će i ženama biti dopušteno da ravnopravno učestvuju?
xjump  xjump  xjump  xjump  xjump  xjump  xjump  xjump
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Boban

stvarno... kako mi muškarci da zadržimo superiornost ako se ženama omoguće ravnopravni uslovi?
Samo budala ispušta stečenu prednost u ime nekakvog fer-pleja.

Pajke

Quote from: "Lurd"Morao sam da otvorim novi topik da se ne bi izgubilo na onom.

Na kojem!?!?

O cemu se ovde radi(osim onog sto je vec napisano na ovom topicu) , gde i kada!? Koje su sve oblasti u pitanju?

Pajke

Provalih informacije na topicu iznad. :wink:

Lurd

Pajke

Quote from: "Lurd"Zo? Ima li te?

Nema sansone.
To bi mi bio treci put da zapalim za BG u par nedelja, nema se toliko para+zajeban je termin.

Lurd

Pa nije valjda da ćeš da dozvoliš jednom terminu da bude zajebaniji od tebe?

Što se tiče kinte, daj skrpićemo nešto. Treba neko tamo i da se smeje, pošto će svi finalisti da se grče, znoje, proklinju dan kada su došli u Lazu, a ne kada su se prijavili na kviz.

Ghoul

Pajke, nemo da se šališ nego dolazi u Bg – gde ćeš bolju priliku da se upoznamo (u ne-biblijskom smislu!) nego da istovremeno još i pobedimo u kvizu! Treće mesto u mom timu još uvek je slobodno!

feebish

trebali ste da otvorite konkurs za dodeljivacicu nagrada. evo, ja bih se prijavila a devojke koje ucestvuju bi mogle  bolje da se pripreme. ovako moze da se desi da neka namerno ne prodje kviz  :)

Boban

Quote from: "feebish"... ovako moze da se desi da neka namerno ne prodje kviz  :)

Buahahahahahahaaa

Pajke

Zbog termina nisam mogao ici ni na Kraftverk a tako sam zeleo. :cry:

Recimo da su 1% sanse za dolazak.

Ghoule, sa mnom nemate sanse da pobedite.
Nigde veceg baksuza i optimiste. 8)

Kunac

Kr@ftverkovci su bili vrh!!!
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

Quote from: "Boban"
Quote from: "feebish"... ovako moze da se desi da neka namerno ne prodje kviz  :)

Buahahahahahahaaa

Evo, boban će NAMERNO da se ne kvalifikuje! :evil:

Lurd

Отворен је и конкурс за додељивачице награда, наравно. Осим "ситнице" што за сада не постоји ни једна једина награда. Џак за награде се отвара ускоро.

Tex Murphy

Quote from: "dr Kun@c"Kr@ftverkovci su bili vrh!!!

Saaaaaaamo ti provociraj...
Genetski četnik

Armagedda

Predlažem da unajmite nekoga da vam komponuje temu za kviz.

Predlažem Ramba Amadeusa.

''Špica za kviz, špica za kviz... špica!''  :)
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

taurus-jor

Rambo je bio voditelj legendarnog kviza na tada eksperimentalnom Trechem programu RTB-a.
Mozda i pristane. Eno ga, sutra svira ispred Francuskog kulturnog centra, pa ako hrabrih ima...
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Armagedda

Quote from: "taurus-jor"Rambo je bio voditelj legendarnog kviza na tada eksperimentalnom Trechem programu RTB-a.
Mozda i pristane. Eno ga, sutra svira ispred Francuskog kulturnog centra, pa ako hrabrih ima...

Mislim da bi pristao ako bi mu obezbedili značajnu količinu koktelčića. Skoro sam ga gledao na bk, u trendu, kako bez prestanka siska one koktelčiće. Na voditeljkino zaplitanje jezikom on je odgovorio: ''Ma, zvekneš dva koktela i odma' vidiš kako ti se jezik razveže.'' Čovek je legenda.
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Jake Chambers

Quote from: "Armagedda"
Quote from: "taurus-jor"Rambo je bio voditelj legendarnog kviza na tada eksperimentalnom Trechem programu RTB-a.

Mislim da bi pristao ako bi mu obezbedili značajnu količinu koktelčića. Skoro sam ga gledao na bk, u trendu, kako bez prestanka siska one koktelčiće. Na voditeljkino zaplitanje jezikom on je odgovorio: ''Ma, zvekneš dva koktela i odma' vidiš kako ti se jezik razveže.'' Čovek je legenda.

Ovaj....ako ne uspijete da ga angazujete, evo mozemo da uzmemo spicu sa stare serije Betmen i samo otpevamo (mozemo taurus i ja kao osvjedoceni horski pjevaci  :lol: ) na mjestu gdje ide "Batmaaaan" -  "Kviz, kviiiz"  :D  :D
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Lurd

e, djejbi, čuo sam se sa saletom, pa ćemo večeras da izbistrimo kvalifikaciona pitanja, možda su ipak malo preteška. večeras ću da razgovaram sa ovima za ozvučenje, a posle treba da se definitivno dogovorimo koliko će igara da bude. mi te čekamo, ali nemoj nešto previše kasno.

nego, čitam kako se ljudi lože, nećemo da im kažemo da će to biti kviz u najmanjoj mogućoj meri, a u stvari takmičenje nesrećnika u društvenim igrama. uf, jedva čekam da vidim face. naravno, nikom ni reči, kao do sada.

he, he, he...

P.S.

sigurnosti radi, obriši ovu poruku kad je pročitaš.

Ghoul

nadam se da je ovo neka šala.

ako se traži neko blesavljenje, pevanje, igranje, pantomime, masne fote i ostalo – forget it! I'm too old for that shit! a to će, bojim se, da alijenira i još neke matorije (potencijalne) igrače.
u slučaju 'društvenih igara' - sedeću u publici.

Lurd

Гуле, мен, ју гада рилекс.

Мислим, шта би ти фалило масним фотама? Посуда са мушким фотама, посуда са женским фотама, зада се задатак, извлачи се из сваке посуде по једна и - весеље.

angel011

@Ghoul: imas moju punu podrsku.
We're all mad here.

Kunac

Šta reći? Mlađi od 15 godina će biti oduševljeni.
"zombi je mali žuti cvet"

Lurd

Шта се десило? Неко вас је оробио смисла за хумор, игру, забаву?

Ма, шта год...

Pavle

Juhu!
Jos ako bi nekako mogao da ubacis i tvoju (i moju) omiljenu, pevanje sa prepoznavanjem izvodjaca, super!
Jel to znaci da ekipe u finalu ostaju zajedno? Daj da onda uvezbavamo neku signalizaciju...

PS: Ako treba sesir, imam ja gusarski...

Ghoul

dobro, i gde su sad rezultati kviza?!

neozbiljno bre ovo sve!

sad moram da naprežem mozak da se prisećam ko je bio sa mnom u timu - valjda sendmen i nyarla? - sećam se samo da sam osvojio (utešnu!) antologiju GHOST STORIES sa odličnim izborom!

Melkor

Bese Phuzzy pobedio? .... Nas tim je ispao na pantomimi...!##!# ti kviz!
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul