• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Đekson nije diro đecu!

Started by Ghoul, 14-06-2005, 21:01:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

tako kažu:

Jackson Free As Jury Finds Him Not Guilty On All Counts

Michael Jackson has been acquitted of all 10 counts relating to his child molestation trial. The pop superstar, 46, walked away from the courthouse in Santa Barbara, California a free man after four months of daily court visits as he fought charges of molesting a 13-year-old boy at his Neverland Ranch home and conspiring to commit child abduction, false imprisonment and extortion. Jackson pleaded innocent throughout the trial. The King Of Pop was given 90 minutes to make his way to the courthouse from his nearby Neverland Ranch, Santa Barbara home after it was announced jurors, who have been deliberating since June 3, had arrived at a verdict. Wearing a dark suit, black tie and blue sunglasses, Jackson was joined by his parents and siblings Jermaine, Janet and LaToya when he arrived at the courthouse. His entourage was rushed into the court showing little emotion. Jackson's mother Katharine burst into tears when the first verdict was announced and the Jackson clan held hands and hugged each other. The verdict was delivered via a live audio feed by Santa Barbara County Court Clerk Lorna Fry just after 2pm local time. Jackson dabbed his eyes with a handkerchief as the verdict was read out, with Fry stating "not guilty" to every charge. The pop superstar waved and blew kisses to fans as he left court with his family and entourage.
The trial officially began on January 31 when Jackson faced prospective jurors in court. Back then, Superior Court judge Rodney Melville informed the prospective panelists they might have to serve for about six months. The trial began proper on February 28 following jury selection, after two delays - Jackson's attorney Thomas Mesereau stalled proceedings in early February to attend his sister's funeral and Jackson himself held up the trial in mid-February as he spent four days recovering from influenza. Jackson sparked controversy in March when he arrived at court wearing pajamas after he was threatened with an arrest warrant by Judge Melville when he failed to turn up to court on time. The pop superstar had made an early morning stop at hospital after suffering back pains. Over the course of the trial, jurors listened to testimony from Jackson's accuser, his brother, sister and mother and others who have accused the singer of child molestation in the past as well as the pop star's ex-wife Debbie Rowe and celebrities such as Macaulay Culkin, Jay Leno and George Lopez as defense and prosecuting attorneys battled in court. Jackson never took the stand.

The Thriller star made his four month-long court visits a family affair - his parents Joe and Katharine were constantly by his side, while brothers Jermaine, Tito and Randy were regular visitors and sisters LaToya and Janet were occasional companions. Today's verdict came as a surprise to many - jurors had expected to spend the day re-listening to taped testimony from his teenager accuser and re-reading his court testimony. More than 2,000 journalists from 32 countries around the world covered the verdict live from outside the courthouse. Jackson was arrested on November 20, 2003 following a raid on his Neverland Ranch home.
https://ljudska_splacina.com/

Truba

joj kad te uhvate spuštenih gaća sa nekoliko studentica  8)  

ja ću da plačem  :(  :cry: od nesreće

:wink:

:!:  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Rekoh ja da se samo o parama radi...Majkl Dzekson je bre aseksualan. 8)
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Boban

Ma sve je to namestaljka.
Znate li da su ljudi namernu jurili automobilom po ulici Tajsona da se s njim sudare, posvadjaju, dobiju samar i traze milion dolara odstete.
U jednom trenutku je sud prestao da presudjuje protiv njega.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Jake Chambers

Quote from: "Boban"Ma sve je to namestaljka.
Znate li da su ljudi namernu jurili automobilom po ulici Tajsona da se s njim sudare, posvadjaju, dobiju samar i traze milion dolara odstete.
U jednom trenutku je sud prestao da presudjuje protiv njega.

Ma...u Americi imas ljudi koji bi sve radili da se domognu necijih para umjesto da sami rade...a kod njihovog pravosudja to se nazalost i moze.

Truba

pa dovoljna je ona scena iz filma filadelfija
kada dolazi frajer umotan u zavoj i želi da tuži građevinsku firmu koja je ostavila otvoren šaht

onaj odvjetnik mu kaže: mislite da ćete dobiti  tužbu protiv firme koja je propisno označila da je šaht otvoren i ogradila rupu...
on: da
Odvjetnik: OK:!:  :!:  tužićemo ih  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Plissken

Dzekson ja baja koji zasluzuje ne jednog, nego mali milion klinaca i klinceza nad kojima ce da bludnichi.

Nemam nista protiv ako zaista udara po mladom mesu.

U ostalom, ti odvratni mali klicni bi da se obogate za dzabe a? E pa nece moci. Hteli bi slatkise i tobogane, a ne daju guzu. Djubrad mala!
Can't argue with a confident man.

iNCUBUs

Quote from: "Jake Chambers"Rekoh ja da se samo o parama radi...Majkl Dzekson je bre aseksualan. 8)

To i ja kažem.
I apsolutno infantilan, on je samo još uvek jedan nesrećnik koji nije imao detinjstvo.
Doduše prebogati nesrećnik, uz to i popriličan frik, takoreći savršena meta za pohlepne.

Bljak.
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

morbius

Ako si u americi bogat i slavan, sud ti ništa ne može. Pogledajte i sami, OJ Simpson, Kobi Brajant, sada i Majkl Džekson.
Džekson bre više ni ne liči na čoveka, sav je kao nakaza. Što ga ne strpaju u ludnicu kada se iz aviona vidi da mu je mesto tamo.
Why me?

Jake Chambers

Quote from: "morbius"Ako si u americi bogat i slavan, sud ti ništa ne može. Pogledajte i sami, OJ Simpson, Kobi Brajant, sada i Majkl Džekson.
Džekson bre više ni ne liči na čoveka, sav je kao nakaza. Što ga ne strpaju u ludnicu kada se iz aviona vidi da mu je mesto tamo.

Biti frik je jedno a drugo je da odmah uz to vezes jos i pedofil. On da zaista hoce decu, ne bi to sigurno radio tako, nego bi lepo covek otisao u Tajland pa uzeo dete i niko mu ne bi radio nista...no ocigledno nismo samo mi Balkanci skloni tome da ekscentricnim ljudima odmah pakujemo gomilu etiketa pride.
Btw. Sta mislis koliko posto naseg stanovnistva pripada u tu istu ludnicu?

Truba

ajde iskreno

da li biste mu dali guze za neku kintu  8)

pod pretpostavkom da ste klinje  8)

Jake Chambers

Quote from: "Komislav"ajde iskreno

da li biste mu dali guze za neku kintu  8)

pod pretpostavkom da ste klinje  8)

No way, Jose.

xfuck5

A ti, Komi? :twisted:

Truba

jake ba svi tako kažu prije nego prime USB stik od 22 cm  :evil:

eno pogledaj pokretača topika  8)

Jake Chambers

Quote from: "Komislav"jake ba svi tako kažu prije nego prime USB stik od 22 cm  :evil:

eno pogledaj pokretača topika  8)

Ja i dalje kazem NE (za pare)  :twisted:

Ghoule kakav crni usb stick?  :?  :?  :twisted:

I Komi, nisi odgovorio ti na pitanje!

Tex Murphy

Quote from: "Jake Chambers"

:evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Quote from: "Harvester"
Quote from: "Jake Chambers"

Joj Harvo opet si mi naletio na ispruzenu pesnicu  8)
A sala je bila upucena Ghoulu...tc tc tc  :twisted:
A nije bilo namjerno...plasim se Harvo ako budemo isli zajedno da jedemo cevape da ce u mojima arsenik da zavrsi  :lol:

Ghoul

harve, ako si muško ajde dođi na kviz!
evo, još tražim 3. čoveka za tim koji pobeđuje!

on topic:

Jackson Jurors Suspect He Molested Children

The jurors who found Michael Jackson not guilty of child molestation on Monday suspected he did abuse children, but didn't have the evidence to convict him. The 12 jurors delivered a unanimous verdict at California's Santa Maria courthouse ending a 14 week trial - but two have admitted they believe Jackson probably did molest young boys at his Neverland ranch. Raymond Hultman says, "I feel that Michael Jackson probably has molested boys. I cannot believe that this man could sleep in the same bedroom for 365 straight days and not do something more than just watch television and eat popcorn. I mean, that doesn't make sense to me. But that doesn't make him guilty of the charges that were presented in this case - that's where we had to make our decision. That's not to say he's an innocent man. He's just not guilty of the crimes he's been charged with." Another juror says, "We had a closet full of evidence that always came back to the same thing - it was not enough." Another adds, "We expected some better evidence, something more convincing, but it just wasn't there. You hope that you will find a smoking gun, something you can grab on to one way or another and we had difficulty in finding that." Jury foreman Paul Rodriguez says, "The allegations of past abuse were considered credible to some extent. There are not too many grown up men we know who would sleep with children but we had to base it on the evidence presented to us. There were a lot of things lacking." The jurors claimed the prosecution case was damaged by the mother of Jackson's accuser, who they claim antagonized the jury with theatrical, over-the-top testimony. They also suspected her motives. Rodriguez adds, "As a parent you spend every moment of your day protective of what happens to your children. What kind of mother in her right mind would allow that to happen, to freely volunteer your child to sleep with anyone, not just Michael Jackson, but anyone?"

PTY

Đekson nije diro đecu.
On je samo diro sebe.
Dok je bio u krevetu.
Sa đecom.
Znači, sve legalno.

Nego, ko će sa ghoulom na kviz?  :twisted:

Ghoul

Quote from: "libeat"Nego, ko će sa ghoulom na kviz?  :twisted:

može i đeca.

samo ako se razumeju u IGRICE.

PTY

Bogami, ako nastaviš ovako, naletećeš na ispruženu pesnicu.
Bobanovu...  :lol:

Lurd

My trees...They have withered and died just like me.

Ghoul

uuuuuuu,
my pants are shaking already!  8)

Lurd

Truba

ja i lurd zajedno imamo 300 kila pa ti ghoule vidi  8)

Lurd

Ладно имаш 190 кила!

Jake Chambers

Quote from: "Lurd"Ладно имаш 190 кила!

Ти имаш 110 кила?  :shock:  :shock:
Е људи, ајде удијелите мени који килограм (да не буде коју килу  :twisted: )

Lurd

Quote from: "Jake Chambers"Ти имаш 110 кила?  :shock:  :shock:

...preku narav i tešku ruku. 8)

Jake Chambers

Quote from: "Lurd"
Quote from: "Jake Chambers"Ти имаш 110 кила?  :shock:  :shock:

...preku narav i tešku ruku. 8)

То сад нека пријетња?  :twisted:  :evil:

Truba

Quote from: "Jake Chambers"удијелите мени који

polako ... kao što Ćićolina kaže Jedan po jedan  :evil:

Jake Chambers

Quote from: "Komislav"
Quote from: "Jake Chambers"удијелите мени који

polako ... kao što Ćićolina kaže Jedan po jedan  :evil:

Кило по кило, сто кила или тако некако? :) 8)

taurus-jor

Javlja mi se da će ova DiVX igrica dobro da se prodaje na pijaci. :evil:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Jake Chambers

Quote from: "taurus-jor"Javlja mi se da će ova DiVX igrica dobro da se prodaje na pijaci. :evil:

He???:?  :?  :?  :?  :?

I evo, Dzeksonovi se sele iz Amerike :)

Ghoul

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"Gde idu?
Na Tajland?
8)

Ne, evo sinoc sam dobio mail od internet-fan-kluba gde pise da dolazi u Srbiju  :evil: Kaze da ce da ozeni neku od nasih politicarki  :evil:

Izitpajn

Taman sam shvatio zašto se Tajvan percepira kao centar seks-turizma.

Zato jer mu je glavni grad Bang-cock.

Jake Chambers

Quote from: "Izitpajn"Taman sam shvatio zašto se Tajvan percepira kao centar seks-turizma.

Zato jer mu je glavni grad Bang-cock.

xjap  xjap  xjap  xjap  xjap  xjap  xjump  xjump  xjump  xjump  xjump  xjump

Nego...ja sam mislio da je u pitanju Thai-Land a ne Taiwan? :)  :evil:
Da, da, lapsus calami, znam  :twisted:

PTY

Quote from: "Komislav"ja i lurd zajedno imamo 300 kila pa ti ghoule vidi  8)

Taj bojki je moj. Moj, da ti bude jasno, Komi!
Drž' se ti svojih kifli a ovoga pusti meni.  :twisted:

Jake Chambers

Ne, ne ne, evo promijenili su destinaciju, u mailu koji sam dobio danas pise:
The Jackson Family announces, that they will move to the former yugoslav republic of Croatia, for Mr. Jackson plans to marry the presidental candidate from the last ellections in Croatia, Jadranka Kosor.

Izitpajn

Grmblj.... Naravno da je Tajland... Lapsus cerebri, lapsus naturae...

Jake Chambers

Quote from: "Izitpajn"Grmblj.... Naravno da je Tajland... Lapsus cerebri, lapsus naturae...

Hahahahahahahahahaa...ja se ponekad osjecam kao da sam lapsus naturae 8)

PTY

lapsus salami, lapsus serebre i lapsus natura.  :x

Jake Chambers

Quote from: "libeat"lapsus salami, lapsus serebre i lapsus natura.  :x

Evo dušo da te usrećim, smislili su upravo i lapsus libeatis :evil:

Tex Murphy

Quote from: "Jake Chambers"Ne, ne ne, evo promijenili su destinaciju, u mailu koji sam dobio danas pise:
The Jackson Family announces, that they will move to the former yugoslav republic of Croatia, for Mr. Jackson plans to marry the presidental candidate from the last ellections in Croatia, Jadranka Kosor.

Ili, kako je to lijepo rekao Stipe Mesić: "Ne mogu da otvorim paštetu, a da iz nje ne iskoči Jadranka Kosor."  :evil:  :!:  :lol:  :lol:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

ne znam dal ste čuli ali đekson je crko! :(