• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

najbosanskiji bosančerizmi

Started by Ghoul, 24-06-2005, 18:03:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

koji je najveći?

Top lista nadrealista
2 (13.3%)
Kusta
1 (6.7%)
Lepa Brena
1 (6.7%)
džirlo djevojke
3 (20%)
komi (truba)
5 (33.3%)
Bjelo Dugme
1 (6.7%)
Hari Mata Hari
1 (6.7%)
Halid Muslimović
0 (0%)
Angrokomerc
1 (6.7%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 24-06-2005, 18:03:09

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Truba

samo da ti javim da ti  nisu još izmislili lijek koji bi ti pomogao  8)

8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Truba

vidi fakat mrtva trka  8)

zašto nema Andrića Ive na spisku  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

zato što ga je istisnula Šemsa!
iz nekog razloga nisam mogao da postavim nijednu opciju više!

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"zato što ga je istisnula Šemsa!
iz nekog razloga nisam mogao da postavim nijednu opciju više!

E jebi se vala! Gdje je Semsa na spisku??  :evil:
Nisi morao da stavljas Fahretu.  :P

Truba

koja je to bolesna logika  :(  :cry:
Lepa Brena bosančeroska a Andrića nigdje  8)

Loengrin

Pa valjda je to bosančeroska logika   :x

Ali ako je tako ... gde su tu onda Hanka Paldum i Himzo Polovina  :?  , pa nije Fahreta bolja od njih, c c c, a ionako je odavno već Živojinović, zaista ne bi trebalo da je računamo, možda u najsrbendeskijim ali ni tu je neki ne bi hteli. Možda među Transformersima ... hm  xrofl
... a mogli bi da stavimo i Andrića umesto nje   :idea:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Truba

dobar je i Rizo Hamidović imao je hitova  8)  Ja sin sam tvoj  :lol:

Truba

Quote from: "Loengrin"Pa valjda je to bosančeroska logika   :x

ghoul bosančeros  :x  to baca novo svjetlo na teoriju evolucije  :lol:  mislim da smo pronašli mising link između majmuna i čovjekolikog majmuna  :evil:  :twisted:

Loengrin

Hm, da, baš moram da pazim šta pišem  :roll:  ali šta ćeš nisu svi za pero, neki su i za tastaturu.
Negooo, jadan Halid  :cry:  , došlo mi je da mu dam bod čisto zbog izjednačenja.   :wink:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Truba

Truba vodi

nismo ni sumnjali  8)  xbigok

Loengrin

Ma ti si van konkurencije xkoenig  :wink:

Truba

a ti si kofa neki novi kolač na forumu  8)

jesi li dobro upoznat sa mojim radom  8)

pa da možeš ocjenjivati  8)

Tex Murphy

Možda griješim, ali cijenim da je u pitanju žensko.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Loengrin

Bullseye Harv!  8)

Truba, ono je bilo pozitivno, ja se trudim da ne sejem sarkazam po članovima, ne komiraj se odmah, a i nisam znala da se ti pozdravljaš kolenom pri upoznavanju (uf!)   :?:

Truba

misliš i nadaš se da je koljeno  8)   :evil:

Jake Chambers

Quote from: "Loengrin"

Truba, ono je bilo pozitivno, ja se trudim da ne sejem sarkazam po članovima, ne komiraj se odmah,

Хехехе...Комиславе, срећо наша општефорумска, нисам знао да се комираш  :D

Loengrin

Quote from: "Truba"misliš i nadaš se da je koljeno  8)   :evil:

Hm, Truba, šta če onda "to" kod mog plexusa i to eksterno, tako samo izaziva suprotan efekat . Eto kad dete nema ko da nauči gde je čemu mesto, c c c gre'ota  :cry:

Aj iz početka:
Zdravo Truba, šta ima?  :lol:

Jake Chambers

Ех Коми, стварно не знам шта ће ти то "Труба", мајке ми  :x

Truba

Quote from: "Loengrin"
Aj iz početka:
Zdravo Truba, šta ima?  :lol:

8)  nema niš  8)  malo sam ukomirat zbog vrućine  8)

Loengrin

Pa ti onako prirodno, bez klime, a?

Ghoul

Quote from: Black swan on 28-06-2005, 18:53:14
malo sam ukomirat zbog vrućine  8)

biznis ez južual za komi-trubu.