• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

REQ: Dilan Dog - br.59 - Safara

Started by perhalo, 02-07-2005, 18:16:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perhalo

Uhm, ne mozete zamisliti koliko zelim da imam broj 59, makar on bio i digitalizovan.

Souu, bio bih beskrajno zahvalan ako neko ima ovo skenirano ili je voljan da to ucini.

Boban

Mora ti se odati priznanje za inventivnost u reklamiranju.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

ako neko ima onaj cd sa 54 skenirane epizode nek mu pošalje  8)   :evil:   :wink:

inače epizoda nije nešto  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

Meni je Safara odlična epizoda, iako me nervira taj crtež.
My trees...They have withered and died just like me.

dexa pantelejski

Ma znas mi ti Bobane mnogo da l je Dilan neshto ili ne...

----------------------------------------------------------------
da li od gibanicu ili od ribanjke
kad vidi kriminalca
iznabuta mu ga majke
----------------------------------------------------------------

dexa pantelejski

Btw imam Safaru, na papiru (bas kao i sve ostale epizode), cini mi se ali nisam siguran da imam i odskenirano, pogledacu, u svakom slucaju mos mi se javis na mail pa ce vidimo. Inace, epizoda je vishe nego prosecna i ne vidim sto ti je toliko bitna.

mick_rider

Perhalo, idi u forum Mali i veliki oglasi, pa tamo istakni sta te interesuje. Ja recimo trazim Mister No-a broj 202 - Posljednje Oruzje (tako je preveden u hrvatskoj) ali nisam to istakao ovde vec u oglasima.

perhalo

Aha, nisam imao nameru da zvucim napadno iako su obe moje teme "inventivne" reklame. Mislih, nekako mi se preterano ne diskutuje tako da sam se usudio na strejt tu d pojnt stav. Izvinjavam se, al' umem tako sebi da dopustim razlicite stvari.

"Safara" je epizoda koja me je uvela u svet Dilan Doga. Moguce je da ona nije nista posebno, cak sam i siguran u to posto sam je prvi i jedini put procitao kao jako mlad i zelen.

dexa pantelejski

Moja dva najveca favorita bar po pitanju Dilana su
USPOMENE NEVIDLJIVOG end DUGACKI POZDRAV

Tex Murphy

Ma EMET rules.

QuoteJa recimo trazim Mister No-a broj 202 - Posljednje Oruzje (tako je preveden u hrvatskoj) ali nisam to istakao ovde vec u oglasima.

:evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!