• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Da li neko zna....

Started by MAGIC, 12-01-2003, 02:17:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MAGIC

..... da li u Beogradu postoji neko mesto ili neko ,gde se mogu nabaviti americki stripovi kao sto su:
Ronin,Lon Wolf,Elektra,Watchmeni,Hellboy,Deth,Preacher.....ili tako nesto slicno,ali kvalitetno,....a ne neka sranja

Striparnice Alan Ford i Darkvud ne racunam

Djole

Bilo je Watchmena i Preachera u Platou i IPSu pre nekog vremena, po "popularnim" cenama...
Ne znam sta ova nova striparnica "Braca Dalton" nudi...
"THAT is why they call me The Decorator."

MAGIC

sad ima samo nesto sendmena ali me to za sada neinteresuje..trazim neki drugi izvor
ej djole vidim da si sa vracara,i ja sam da nisi blizu kalenic pijace?

Djole

Na dva minuta sam od pijace, u Hadzi Ruvimovoj (tacna adresa i broj stana poznati brojnim obozavateljkama! 8) )...

Vasa

Video klub Homer. Kontaktiraj Gorana.

MAGIC

hvala na informaciji...da li neko zna gde je video klub homer?

MAGIC

haha..daj djole ne zajebavaj pa i ja sam u hadzi ruvimovoj,u jednom od 3 solitera,pa jesmo li u istoj zgradi,ja sam u drugoj zgradi od pekare kod mladena,tj sindjelic,hahaha

Djole

Mali svet!! :?
Ali ne, nismo u istoj zgradi (znao bih da si u mojoj, posto sam ovde ja i sve sami penzosi), ja sam u onom delu u koji se ulazi direktno iz Save Kovacevica... ovde gde su sad sve raskopali zbog grejanja i napravili Hadzi Ruvimov Kanal.
Verovatno smo vise puta u isto vreme cekali u redu za peciva kod Sindjelica...
Stvarno, mali svet!

MAGIC

a tu si znaci,pa naravno tuda svaki dan prolazim,jebiga,put do najboljeg hamburgera u beogradu,vodi kroz arheoloske iskopine ispred tvoje zgrade,hehehe...

valjda cemo se upoznati ,a ako igras basket ispred moje zgrade,ocemo sigurno

Djole

Zivela Sur Mara!! :D
Sa basketom slabo stojim, a za upoznavanje, ajd organizovacemo nesto kad se malo stisa situacija oko praznika (i ispitnih rokova...).

MAGIC

ZIVELA!! :D  :o

vazi,cim se stisaju praznici i ispiti(meni traju otprilike narednih mesec dana na masincu) videcemo se

koji je tvoj mail?

ovaj topik je skolski primer kako treba skakati sa teme na temu :)

Djole

I meni su ispiti do sredine februara, na Pravnom

DušMan

Quote from: "MAGIC"hvala na informaciji...da li neko zna gde je video klub homer?
Vlado, Homer ti se nalazi u ENJUBU... preko puta bombardovane kineske ambasade, a i ulazi se nalazi sa te strane... dalje samo pratis strelice!   :)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Lurd

Novi Beograd, Bul. Lenjina 10i, vp 66 (ENJUB, srednje stepeniste sa strane prema bombardovanoj kineskoj ambasadi, pođeš malo napred i pratiš putokaz... Tel. 142-319

To je Skrobonja napisao, mogao si samo malo da prodzaras ili da pregledas sve poruke odredjenog clana pa da nadjes. Nikada detektiv od tebe.
My trees...They have withered and died just like me.

MAGIC

hvala svima na informacijama :)

pa sto da se mucim i dzaram po forumu kad imam vas :D

DušMan

Ajde Magic ako si raspolozen da te ja sutra odvedem do Homera, ako nisi vec otisao. Ionako hocu da de uzivo dogovorimo sta ce biti s onim tripom u hr. Sibni mi mail...
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.