• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

beli put-početak

Started by sigismundus, 20-07-2005, 19:37:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sigismundus

ja bi, da čujem, kako je bilo na pres konferenciji. ajmo ljudi.
otvaram nov topik, jer to vidim kao početak, a ono dole, mada če verovatno treba rasčistiti još dosta, nek ostane malo u senci. nek ovo bude konstruktivan topik.
onaj, koji sniva tudje snove

maccak

Hajde pričajte, postajte i mene zanima. Ima li kakav novi DIVx, ima li 100 METAKA u prodaji, i tako to?

Boban

Ima gomila foto/video materijala i ponesto od toga cu okaciti, samo da odgledam fudbal koji pocinje za koji minut.
U osnovi, bila je to rutinska konferencija za novinare, gde su se okupili predstavnici izmedju 20 i 30 medijskih kuca (sto nije lose s obzirom da je druga polovina jula) i gde su upoznati sa osnovnim stvarima vezanim za DVD Konstantin i izdanjima Belog Puta... videcemo kakav ce odjek biti u sutrasnjoj dnevnoj stampi i vecerasnjim TV izvestajima.
Vecina prisutnih su dobili majice i sam strip, a Morticija i jedno i drugo, cak i vise od toga, da bi joj nekako umanjili bol zbog uvreda koje je popila na forumu gde nikada nije ucestvovala.
Sve u svemu, idemo dalje, stampamo, pustamo u prodaju, spremamo nova izdanja...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

dexa pantelejski

samo napred, ljudi...

sve to sto radite ima velikog znacaja.

Boban

MAGIC

jel to osecam neke varnice pri ukrstanju pogleda bobana i dusmana?  :)  :?  :shock:  :lol:  :)

Boban

Vidim da nas ljudi prozivaju da cena nije onakva kako je najavljeno, tj. ispod 10 eura... po mojim saznanjima, u ovom trenutku, u Beogradu se na dva mesta strip može dobiti ispod 9.5 eura sto se uklapa, posebno sto je u pitanju praktično najdeblji i najskuplji trejd u ovoj seriji.
Veća cena u Hrvatskoj je posledica verovatno načina na koji je taj strip stigao do tamo, ali ja zaista ne znam kakva ce cena biti kada se obavi legalan uvoz.

mac

Vi ljudi ne možete da zamislite moje oduševljenje kad sam juče ugledao (i automatski pazario) Helblejzera! A tek kad sam video poslednju stranu, sa najavama drugih izdanja... Moram da napomenem da "I didn't see it coming", nisam zalazio u ovaj forum, nisam imao blagog pojma šta se sprema.

E sad pitanje: cena u Darkvudu je okej, ispod 10 evra, ali kad se pomnoži sa svim onim što će moći da se kupi automatski iz matematike prelazimo u horor. Hoće li biti nekih pretplata ili popusta?

maccak

Bobane,
hoćeš li mi reći kako da kupim izdanja Belog Puta? Zainteresovan sam prvenstveno za 100 metaka koji izlaze, kad? Kako da naručim? Kome da platim? Živim u RS i ovo pitam 3. put  :wink:

Boban

RS je u planu, verovatno za pocetak preko Neše Palića koji ima prodajno mesto u Banjaluci, a pokriva još neke gradove, među kojima i Sarajevo.
Po nekim mojim saznanjima ovo će se odigrati tokom naredne nedelje, kada bi trebalo da krene i izvoz za Sloveniju.

drf

Bobane, cestitam! I Ani, naravno!
Spremajte se za tender, ovo ce biti pita lita za ono sto vas ceka!

dexa pantelejski

Mislim da cena za takvo luksuzno izdanje uopste nije velika narocito ako imamo u vidu koliko kostaju neka piratska izdanja. Npr, vido sam da je nedavno ovde u Nisu neko odradio specijalno izdanje Zagora i to u tvrdom povezu. To cudo kosta izmedju 10 i 15 evra. Em je strip crno beo, em je format a5, em je bre Zagor... Imajuci to u vidu, nije mi nikakva frka da dam za HB 1000 dinara.

gox

Pozdrav,
cestitam, nisam ocekivao da ce te poceti pre jeseni, leti sve zamire...
Kada ce izaci Gaston i Hogar? Da li ce biti pretplate, klubska ponuda ili nesto slicno?

maccak

Quote from: "Boban"RS je u planu, verovatno za pocetak preko Neše Palića koji ima prodajno mesto u Banjaluci, a pokriva još neke gradove, među kojima i Sarajevo.
Po nekim mojim saznanjima ovo će se odigrati tokom naredne nedelje, kada bi trebalo da krene i izvoz za Sloveniju.

Hvala puno na informacijama, nadam se da će to biti što prije jer jedva čekam. I još jednom, čestitke i želje za dug i uspješan rad!

kraken

Jos jednom cestitami nadam se da ce te ostvariti sve najavljene planove.
Keep up the good work :)

Pajke

Izdanje je fenomenalno!
Ovo sto sam kupio vredi mnoogo vise...jedva cekam ostale stripove! :D  :!: