• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Neon-A tale of two sisters

Started by Bilja, 22-07-2005, 10:44:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bilja

U Neonu je izasao novi DvD dodatak, Koreanski horor film A tale of two sisters. Ovaj horor film ima izuzetno dobre kritike na rottenTomatoes-u i neobican sinopsis. Da li neko moze da napise nesto vise o njemu? Vredi li imati ga u svojoj kolekciji filmova?
Kakvi su vam utisci o filmu?
Bilja
----------------------------------------@

PTY

Meni se neobično dopao i savetujem ti da ga pogledaš. (Mislim da većina ljudi koji su imali zamerke na ovaj film naprosto preteruju, pa ne obraćaj pažnju na njih. )

Kunac

Meni se izuzetno nije dopao i ne savetujem ti da ga pogledaš. (Mislim da većina ljudi koji hvale ovaj film naprosto preteruju, pa ne obraćaj pažnju na njih. )
"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

Ja savetujem da pogleda, ali da ne očekuje previše.
Film je lep, gledljiv, creepy na momente, ali u suštini – isprazan.
https://ljudska_splacina.com/

PTY

Uuuuuu!

To su sad već dva pića, Kunac!  :twisted:

sandman

Ja sam ga overio u bioskopu i nisam bas bio previse srecan a onda sam precitao par rivjua u kojim sam naleteo na gomilu detalja koji su mi promakli na prvo gledanje. Ovih dana spremam se da mu dam novu sansu sa DVD-ja ali imam snazan utisak da je ovde zapravo rec o inteligentnoj psiho-drami koji se, svodjenjem na foricu iz Others, zapravo brani od povrsnog gledanja i tumacenja

Ne treba smetnuti s uma da je film baziran na staroj Koreskoj legendi o sestrama koje surovi svet nagna "da protraze utociste jedna u drugoj" i da je to, barem svakom zivom koreancu koji ga je gledao, polazna tacka za gledanje

Kunac

Quote from: "libeat"Uuuuuu!

To su sad već dva pića, Kunac!  :twisted:

No problemo. Kad idemo?

PTY

Uskoro.

Ali ako nastavimo da se ovoliko razmimoilazimo po pitanju filmova,
pod jedan - nema šanse da odem sa tobom u bioskop a pod dva - napravićeš alkoholičara od Libeat.

angel011

Quotenapravićeš alkoholičara od Libeat

Je li to lose?  :evil:
We're all mad here.

PTY

Naravno da nije, ako se dešava nekome drugom a ne meni.  :wink:

Kunac

Quote from: "libeat"Naravno da nije, ako se dešava nekome drugom a ne meni.  :wink:

Hej! PA ne moramao da pijemo alkohol! Ima da padnu next sokići - i to oni bez cukera (Naomi Kembel apruvd).

xdrinka