• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Za ljubitelje zombi tematike...

Started by Pajke, 01-08-2005, 11:10:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Која је ово игра???
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Tex Murphy

Кул! Хвала! Прибиљежено за набавку.
Genetski četnik

Karl Rosman

Harvesteru, jesi li probao Walking dead?
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Quote from: Harvester on 23-11-2012, 11:36:29
Кул! Хвала! Прибиљежено за набавку.

Za PC ne postoji Dead Rising, samo Dead Rising 2. Ali dobra vest je da je to zapravo malo bolja igra.

Tex Murphy

QuoteZa PC ne postoji Dead Rising

:x

QuoteHarvesteru, jesi li probao Walking dead?

Нот јет, али Мехо ми је већ препоручио ту игру, па ћу некад да је пробам.
Genetski četnik

M.M

Resident Evil 6 Release Dates - PC

Resident Evil 6 on PC has a confirmed release date on November 2012. It is 6 days left until you can play Resident Evil 6 on your PC in the USA. View below for more Resident Evil 6 release date details.

Evropska Unija - 25.11.2012.

http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-831656.aspx

:-| :-| :-|
Nijedan poraz nije konačan.

Meho Krljic

Quote from: Harvester on 23-11-2012, 11:55:39
QuoteHarvesteru, jesi li probao Walking dead?

Нот јет, али Мехо ми је већ препоручио ту игру, па ћу некад да је пробам.

Iskoristi popust na Steamu na TWD - možeš celu sezonu da dobiješ za 12 i kusur evra. Sem ako ti BAŠ ne zeva guza za diskom.

Karl Rosman

Pa sad, ne znam da li vredi i toliko. Ja sam tri epizode odigrao fo' fri... Nije losa zajebancija, ali tesko da bih finansirao slicne poduhvate.  :mrgreen:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

:-?

Meni je to prilično ingejdžing. Mislim, više je choose your adventure nego "prava" igra, ali je solidno napisano i ima solidnu produkciju.

Karl Rosman

Jeste u pravu si, Meho. Ali, ipak nije naslov koji bih uzeo da mi stoji na polici posto cu mozda nekad ponovo da ga odigram. 
Moji' pet para kaze: odigraj preko jolly rogera, i za hard disk zadeni. :evil:

Meho Krljic

Pa dobro, ja mislim da su telltale meni pružili dovoljno zabve za pare koje sam im dao. A možda ću je igrati i ponovo, sa drugim odlukama!!!!!!!!

Karl Rosman

Ha! K vragu i tvoje meko srce! Kladim se da su ti odluke bile usmerene ka spasavanju dece, geekova, i milosdrnih pogubljenja zarazenih!  xrepuke

:lol: :lol: :lol:

Ugly MF

Ja ne znam sta je mom klincu, ali od Plants vs Zombies, pa preko rezident evila (filmova) sad je navucen na sve sto ima da se cmekaju zombiji!
Gledamo i igramo Walking dead, i sad moram nesto da nadjem da igramo dvojica u LAN-u..
Sta se preporucuje za takve ugodjaje?

Mislim, ako vi(...mexo...) ovde ne znate, ko onda zna... :wink:

Karl Rosman

Ugly MF

Left 4 dead!
Ima da iscedim i rapide i torrente svemoguce!
Fala na info!...  :oops: ja da budem iskren prvi put cujem za ovo, mislio sam da to ima film....
A dead Island?
Jel moze to u LAN?

Karl Rosman

Iskreno, nisam probao.

edit: Google kaze da moze!

ridiculus

Ova nedelja je rezervisana za zombije na Qt3-ojkinom Jutub kanalu. Konkretno, Tom Čik predstavlja 5 najboljih zombi-igara. Ne one koje prosto sadrže zombije, već one koje najbolje predstavljaju zombi-mitologiju. (Podsećam, striming je svakog radnog dana u 3 noću, po našem vremenu, ali se kasnije može naći u arhivi).

Sinoć je bio prvi deo:

http://youtu.be/8dsHjzLnpO8

o igri Dying Light. Pošto Čik dobro poznaje horor-filmove, ova serija će biti puna poređenja, i sigurno mu dođe kao dobar uvod za ljude zainteresovane za temu, a neupućene u medij.

Elem, kvalitet koji Dying Light ima je da su u njemu zombiji predstavljeni verno tradicionalnoj simbolici - tela bez duše; čisti, gladni nagoni; meso koje ubija, i za ubijanje. Usput su i brzi i sveukupno zastrašujući.
Dok ima smrti, ima i nade.

ridiculus

Dakle, u ponedeljak je bila priča o Dying Light, "zato što su zombiji meso".

U utorak smo mogli da gledamo Dead Rising 2, "zato što su zombiji bezbrojni".

U sredu, pak, bili su Space Pirates and Zombies, "zato što su zombiji zarazni".

Sinoć je bio Rebuild 3, "zato što su zombiji kraj civilizacije".

Ostaje još jedna igra o zombijima da se strimuje večeras, a ja tipujem na State od Decay, "zato što... ???"

Meho Krljic

State of Decay je dobar tip, mada naravno, možda Tom ode u mejnstrim stranu i obradi The Walking Dead? "zato što su ljudi gori od zombija" ili tako nešto...

ridiculus

Ne, nije on ljubitelj Walking Dead, iako ih redovno gleda na TV-a. Smatra ih sapunskom operom.

Meho Krljic

Hm, možda onda... Left 4 Dead, "zato što svako voli da priča svoju priču iz rata, pogotovo kad se ratuje protiv zombija".

ridiculus

Ipak, #1 je State of Decay, "zato što ne postoji Rik Grajms u zombi-apokalipsi".

Ipak se pominju The Walking Dead, na neki način! :lol: