• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sta dalje igrati....

Started by ..., 04-08-2005, 23:05:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

...hm, evo jos septembar pa cu, dace bog , zavrsiti Diablo II i Final Fantasy VII pa se pitam sta sledece igrati na PC-ju. Igrao bih Fallout 1 ili Planescape: Torment. Fallout II sam zavrsio pa bih i keca, a za Planescape, iako deluje bljuzgavo,  se cini da pogadja moj smisao za humor...ili je izasla jos neka RPG?
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Lurd

Quote from: "..."...hm, evo jos septembar pa cu, dace bog , zavrsiti Diablo II i Final Fantasy VII pa se pitam sta sledece igrati na PC-ju. Igrao bih Fallout 1 ili Planescape: Torment. Fallout II sam zavrsio pa bih i keca, a za Planescape, iako deluje bljuzgavo,  se cini da pogadja moj smisao za humor...ili je izasla jos neka RPG?

...dear god...Posle ovakvih postova sam siguran da te nisu dovoljno tukli u životu.  :wink:

Reći za Torment da je "bljuzgav" je nekako...blasfemično. Da ne pominjem koliko je pogrešno. To je ubedljivo najozbiljnija PC igra koja nije striktno avantura. To je...remek-delo. Nadji ovde topik o igri.

Fallout je takodje legenda i jedna od najboljih igara uopšte. Manja je i jednostavnija od dvojke, ali zato ima nemerljivo više šmeka, neuporedivo bolju atmosferu i šije svoj nesrećni nastavak u svakom pogledu.

Ako već nisi, obavezno overi i treću igru iz Svete RPG trilogije - Arcanum.

A novo ništa nije izlazilo, osim ako ne računaš ove lažne RPG-ove tipa KOTOR ili Vampire the Masquerade.
My trees...They have withered and died just like me.