• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

dylan dog ponovo jaše...

Started by sigismundus, 18-08-2005, 03:15:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sigismundus

onaj, koji sniva tudje snove

Duh_koji_hoda

Quote from: "sigismundus"u zemlji srbskoj
uskoro

cek, cek, cek, aj to mali detaljnije??????????????

Nadam se da ne mislis na distibuciju Ludensa......

sigismundus

srbski izdavač ponovo dobio prava

marlowe

nadam se ne abaton ili neko slican.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

mac

Još samo da imaju dobrog prevodioca upoznatog sa životom i delom Dilana Doga, i herca da izdrže desetak izdanja bez zarade...

kraken

Ako dobro brojim ovo je vec peti put da se pokrece izdavanje dilana. Valjda ce biti peta sreca :)

Duh_koji_hoda

Quote from: "kraken"Ako dobro brojim ovo je vec peti put da se pokrece izdavanje dilana. Valjda ce biti peta sreca :)

Horus, Vanini, Abaton???

maccak

sigismundus

izgleda, da taj slovenac na sagiti ipak mora još nešto reci. bogamu!
polako, drugovi, polako.
prvo če iziči onih šest epizoda, koje fale do hrvatskih izdanja. znate li, kakvo  sam pitanje dobio? šta izdavat poslije?
ma dajte malo prostora mašti. nek neko nešto kaže. obečavam, da ču na kraju obelodaniti svoj odgovor.
a i kada se to može očekivati.

Alex

Prvo beše Dnevnik, pa Horus, pa Vannini, pa Abaton, a sad Marketprint distribuira Ludensov Dylan Dog extra. Ne znam koliko im je to pametno, jer je s izuzetkom par brojeva ( Sunčeve pege, npr.) reč o starim epizodama koje je Dnevnik objavio. Meni to lično odgovara jer mi iz druge polovine Dnevnikovih epizoda fali dosta brojeva, ali to će se odraziti na prodaju jer mnogi imaju te epizode. Posle će da se žale, a sami su krivi što nisu preuzeli redovna izdanja Dilana i Zagora. Pretpostavljam da su zbog loše prodaje prestali da distribuiraju Nevera i Texa. Što se tiče novog našeg izdavača nisam ništa čuo o tome. Ako Sigismundus zna nešto konkretnije neka kaže. To bi možda mogao biti razlog zašto Marketprint uvozi extra a ne regularnu seriju. :!:
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Duh_koji_hoda

Quote from: "sigismundus"izgleda, da taj slovenac na sagiti ipak mora još nešto reci. bogamu!
polako, drugovi, polako.
prvo če iziči onih šest epizoda, koje fale do hrvatskih izdanja. znate li, kakvo  sam pitanje dobio? šta izdavat poslije?
ma dajte malo prostora mašti. nek neko nešto kaže. obečavam, da ču na kraju obelodaniti svoj odgovor.
a i kada se to može očekivati.

Nego jel se zna kad ce to tj. da nece uskoro???? I da naravno da treba do objave prvo jos onih nekoliko preskocenih epizoda.

sigismundus

pa kazao sam, da če objaviti onih šest preskočenih epizoda.

Duh_koji_hoda

Quote from: "sigismundus"pa kazao sam, da če objaviti onih šest preskočenih epizoda.

Ma ok to, nego ja sam pitao jel znas kad pocinju, tj. za koliko ce da se pojavi prvi broj u prodaji???

sigismundus

aj, Duše
ti zbilja hočeš sve da saznaš, je li?
na to pitanje ni izdavač ne zna tačnog odgovora.
Daj, budi zadovoljan mojom prognozom. Recimo kraj oktobra. Ali nemoj da me biješ, molim te.

Duh_koji_hoda

Quote from: "sigismundus"aj, Duše
ti zbilja hočeš sve da saznaš, je li?
na to pitanje ni izdavač ne zna tačnog odgovora.
Daj, budi zadovoljan mojom prognozom. Recimo kraj oktobra. Ali nemoj da me biješ, molim te.

heh necu da te bijem.... xchain

mick_rider

Nije lepo poigravati se sa tudjim osecanjima. Ako neko laze, ima krv da pa'ne. U medjuvremenu, aj da sacekamo i taj oktobar. Nabavio sam konacno Dellamorte Dellamore (Grobar, prevedeno). Dobar je.

Bilja

A zasto ne bi lepo krenuli redom pocev od epizode kod koje je Dnevnik stao pre vise od deset godina?
Mada, red kod DD zapravo ni ne postoji, svaka epizoda je sama za sebe. Lepo je sto se neko setio i DD. Nadam se da nece odabrati bas najgluplje epizode za objavljivanje kao sto je to ucinio Abaton.
Bilja
----------------------------------------@

Lurd

Quote from: "sigismundus"prvo če iziči onih šest epizoda, koje fale do hrvatskih izdanja.

Quote from: "Duh_koji_hoda"I da naravno da treba do objave prvo jos onih nekoliko preskocenih epizoda.

Quote from: "sigismundus"pa kazao sam, da če objaviti onih šest preskočenih epizoda.

Quote from: "Duh_koji_hoda"Ma ok to

Quote from: "Bilja"A zasto ne bi lepo krenuli redom pocev od epizode kod koje je Dnevnik stao pre vise od deset godina?

Moja neverovatna moć dedukcije i briljantni talenat za detalje mi govore da će novi izdavač početi sa epizodama koje fale. Da, da. Odgovor je bio tu sve vreme, ali ne može svako da ga tek tako shvati. (Neverovatno mi fali krezavi smajli!)
My trees...They have withered and died just like me.

Djole

Quote from: "sigismundus"šta izdavat poslije?

Ja lično  bih krenuo od broja 201 posle. Nije da je kvalitet serijala posle 200 posebno porastao u odnosu na ovo što Ludens trenutno objavljuje - ali je ipak za nijansu bolje, u smislu da su Ruju i Faraci standardno loši, ali se barem Barbatova drastično poboljšala - i zna se ko je glavni pisac serijala. Ludensova izdanja trenutno su interregnum - Sclavi još nije otišao ali je ostao bez ideja, a Barbatova je tek sitgla, i trebaće joj vreme da se uhoda.

Dakle, 201 pa na dalje.
"THAT is why they call me The Decorator."

marlowe

Moja neverovatna moć dedukcije i briljantni talenat za detalje mi govore da će novi izdavač početi sa epizodama koje fale. Da, da. Odgovor je bio tu sve vreme, ali ne može svako da ga tek tako shvati. (Neverovatno mi fali krezavi smajli!)[/quote]

briljantno, lurde! xjap  :!:
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Pajke

Quote from: "marlowe"Moja neverovatna moć dedukcije i briljantni talenat za detalje mi govore da će novi izdavač početi sa epizodama koje fale. Da, da. Odgovor je bio tu sve vreme, ali ne može svako da ga tek tako shvati. (Neverovatno mi fali krezavi smajli!)

briljantno, lurde! xjap  :!:[/quote]

A moja ''neverovatna moc dedukcije i briljantni talenat za detalje'' mi govore da bih vas obojicu razbio u Herojima! :twisted:

Lurd

Je l' čuje neko neki lavež ili mi se učinilo? Vetar duva, pa zato... :evil:
My trees...They have withered and died just like me.

Pajke

Quote from: "Lurd"Je l' čuje neko neki lavež ili mi se učinilo? Vetar duva, pa zato... :evil:

Hehe...jesi video nove screenshotse za Necro? :!:
Jedva cekam!
Daj boze da bude grad sa Orcima.

marlowe

Quote from: "Lurd"Je l' čuje neko neki lavež ili mi se učinilo? Vetar duva, pa zato... :evil:

ma to je neki jadni gnol. :twisted:
ne vredi ni da prljam ostricu... xchain
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

iNCUBUs

ne trujte temu zlikovci!

a ključno pitanje je KADA to izlazi? "Uskoro" je u srpskom kontekstu izuzetno rastegljiv pojam...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

sigismundus

žao mi je što ne smijem navesti izdavača. bar još za sada, jer bi mu time mogao prouzrokovati nevolje i štetu. več informacijom, što je dajem, na samoj sam oštrici. al da se ne pogadja bez veze. ne, nije BP.

DušMan

To mi nikada nije bilo jasno. Zasto se to ko je izdavac drzi u tajnosti? Njemu ni iz dzepa, ni u dzep.
Na stranu sto svi btini Beogradjani znaju ko je izdavac.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

sigismundus

zašto to izdavač drži u tajnosti? pa šta ja znam. njegova stvar, na kraju krajeva. valjda, da izbegne neke probleme. bitno za mene je samo to, da sam ja obečao, da toga još neču obelodaniti. ako to znate, a da vam ja osobno nisam kazao, ne vidim nikakvog problema, da se to i napiše. ako i vas ne veže neko obečanje, naravno.
p.s.
pa nek neko komentira bernardovu logiku, da ne najavljuje svojih izdanja. pa, valjda, da mu se ne dosadjuje glupim pitanja. i da se ga ne sekira, ako nekim izdanjem zakasni. bar po mome.

Loengrin

Quote from: "Lurd"...(Neverovatno mi fali krezavi smajli!)

Quote from: "sigismundus"žao mi je što ne smijem navesti izdavača. bar još za sada, jer bi mu time mogao prouzrokovati nevolje i štetu. več informacijom, što je dajem, na samoj sam oštrici. al da se ne pogadja bez veze. ne, nije BP.
Ma samo nek izađe  :!:  ću da plačem od sreće  :cry:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

prozirna senka

Znaci, Sistem izdaje Dilana... Hm, nek im/nam je sa srecom (info je sa stripovi.com)
"Kruna je u Beogradu, glava je u Beogradu i nastavićemo borbu da se kruna nađe na glavi" (V.D.)