• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

internetni seks

Started by sigismundus, 18-08-2005, 07:10:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sigismundus

Malo sam se hvatao po chatu. Mogu, da kažem, da je internetni sex jako živ. Jeftiniji od telefonskog, ali toga ima toliko, da čovek povjerovat ne može. Probao, priznajem. Ali zapanjen sam, kolko toga ima. Ljudi dolaze, da se virtualno ševe non stop. Koliko sam uspeo ukopčat, ima baš mnogo žena tako od 30 do 40. One to kao trebaju. Ali i puno mladih devojaka, koje su čak veoma nasilne i dolaze dnevno(zapravo:nočno) po svoje trofeje i da se ispucaju. Više za zezanciju i da podkrepe ego. Za muškarce ne znam, nisam njih tražio, razumete me, valjda. U nekom smislu sam to i morao probati. U naučne svrhe, razume se. Izučavanje seksa u budučnosti kroz SF. Samo, da me ne uhvati. Bogami! Ipak sam malo prestar za te stvari. Ili je to protivrazlog. Da sam baš dovoljno star. Više nisam sasvim siguran.

Znate valjda onu:

-Da li seksaš?
-Naravno. Jednom godišnje, dapače. Ali redovno.
-No, zimi više nego ljeti.
-Ali je ove godine bila loša zima

U tom slučaju, evo internet variante. Sretno.
onaj, koji sniva tudje snove

Ghoul

Sigi, a kako znaš da su te fantomske 'žene' s kojima si chatovao – stvarno žene (in the flesh)? Ne kažem da ih nema na tim chatovima, ali isto tako... you know what I mean...
https://ljudska_splacina.com/

sandman

Jake Chambers

Sigi, a jesi cuo za one koji se tako upoznaju, pa se stvarno kresu?  :twisted:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Kunac

Quote from: "Jake Chambers"Sigi, a jesi cuo za one koji se tako upoznaju, pa se stvarno kresu?  :twisted:

Ma nije moguce! Postoje i takve stvari!?!?!?!?!?!?
"zombi je mali žuti cvet"

Truba

ma jašta... neko će gubiti vrijeme svaki dan glumeći tinejđericu na netu  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Quote from: "Truba"ma jašta... neko će gubiti vrijeme svaki dan glumeći tinejđericu na netu  :x

Nikad ne reci nikad  :evil:

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"
Quote from: "Truba"ma jašta... neko će gubiti vrijeme svaki dan glumeći tinejđericu na netu  :x

Nikad ne reci nikad  :evil:

Ja još pamtim šlog kad je Unicorn (gde si, curo?) otkrila svoje prave boje na ovom forumu nakon što su svi mislili da je to muško.
Posebno se sećam Lurdovog naglog interesovanja...

taurus-jor

No, dobro, Sigi.
Kako je ta ševa izgledala?
Šta vole mlađe?
Šta vole starije?
Napravi nam jednu analizu.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

sigismundus

eh, da muškarca instruisem, kako se to radi. molim te, taur. da mi se bar neka sagitašica javila. možda bi čak i razmišljao.
inače moja mala analiza ipak ide tako u nešto pola godina i tako unazad.
imam adrese, telefone, i jeboga, ženske su. znam, gdje žive, gdje jih moram stisnuti, šta jim kazati. i mole me ko boga, da se dobijemo na kafi. i da idemo u nočnom pljusku na obalu gledat zvezde. tak, da u vezi s tim nema problema. i moram priznati, da mi posao ide dobro od ruku. znate, ipak znam pisat. i pričat. a kod ženski sve ide kroz uši. dok kod muškarca kroz oči.

Truba

:x  znao sam  :x  :x  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Quote from: "sigismundus"dok kod muškarca kroz oči.

Nemoj da se kladis u ovo  :twisted:

morbius

Pre jedno 5-6 godina smo naleteli na neku napaljenu devojku koja nam je rekla da je iz Indonezije. Mi smo mislili da nas loži dok nam nije poslala par slika. Kad smo videli slike popadali smo od smeha. Riba nije loša (malo garava za moj ukus, doduše), ali nosi maramu, a na jednoj slici je u narodnoj nošnji. Pomisao da negde sedi tako obučena za kompom, sa jednom rukom na tastaturi i drugom među nogama... ma loodilo.  :!:  :lol:  :?:
Why me?

Rose Ann

Hehehehehehe  :twisted:
c c c c c c muški su muški  :)
(majke vam, vi nemate ništa među ušima osim očiju?) samo pitam...........
Me transmitte sursum, caledoni

taurus-jor

Pretpostavljam da misliš na mozak.
A kakve bi vajde od mozga bilo da nema tih očiju za "prozor u svet"? :lol:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

PTY

Quote from: "sigismundus"molim te, taur. da mi se bar neka sagitašica javila. možda bi čak i razmišljao...

E pa eto, Sigi, sad imaš na topiku najmanje DVE Sagitašice pa.. daj pričaj...znaš, o tome što Jor pita......  :oops:

sigismundus

jes, jes na to se čekalo. na voljnu sagitašicu. več sam mislio upitat kako to, da si nijedna ne javlja. eh, sad je samo mali problemčič. rose me baš ne voli previše, jer nijedna me ne voli, to je moj moto, pa ostaješ samo ti. uz to, rose je hvala bogu otišla na ferije, pa nema dostupa do kompa. i ne može, da se brani. ili bilo kako protestvuje. nek čita ono što sam ji dao, biče ona sasvim u redu. uzgred, poznajem rose sa chata, ako nekome nešto nije jasno. he-he-
no, lib, pa nečemo se valjda ložiti ovako javno? ej?  a ako te dovoljno podučim, onda bi ti morala preuzet sagitaše. ovako bar nekolicinu, da proširimo obrazovni proces. ma vidiš kako su jadni i frustrirani. dakle, gdje bi to nas dvoje mogli provesti jedan sočan chat, kaži mi ti? ili si zagrizla više nego što si mislila.
a ovako za pilota, pošto sam tako jadan, tako stidljiv i nemočan, i nijedna me ne voli, da li bi ti mene malčice pogladila po ručici. ajde, da mi ne bude takva žalost u srcu?
e, vidite, tako to počinje....

Loengrin

Sigmundusa je definitivno mrzelo da ide na više sajtova odjednom, te je dovukao sve "kući" (na ZS) da mu bude zgodnije.

Članice ZS se na prstima udaljavaju sa sajta, da ne bi ometale veliku dečicu u samozad... ovaj dok se veselo igraju.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Jake Chambers

Tesko onom ko meni padne saka...pardon, tastature  :lol:

Loengrin

There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

sigismundus

Quote from: "Jake Chambers"Sigi, a jesi cuo za one koji se tako upoznaju, pa se stvarno kresu?  :twisted:

jeste, čuo sam. jedan poznanik kaze, a nemam razloga, da mu verujem, da jih je u tri godine skresao 18.

sigismundus

dobro, pošto sam još sam, a to je zato, jer me nijedna ne voli, naravno
evo u intermecu jedne pričice za nežna ženska srca:

If I Die
Before I Wake
I Pray to Lord
My Soul to Take

verzovi čuvenog engleskog pesnika, pre stotinu godina

verzovi, koje je skupina Metallica uključila u svoj repertoar, pjesma Enter Sandman

verzovi, koje tekom molitve izgovara u filmu Stephena Seagala njegov sin, baš nekoliko trenutaka prije, što dolaze ubice, da poubijaju familiju

verzovi, koji su postali deo naše kulture, molitva i strahovanja

a zbilo se to ovako:

bilo je to u petdesetim godinama u americi. na jednom pešačkom prelazu jedan je avto pregazio porodicu. mama je bila mrtva na licu mjesta. hčerka teško ranjena, prvo na intenzivi, a poslije sedmice dana zapala u komu iz koje se nije probudila. ostala je priključena na instrumente. zivi mrtvac. otac se izvukao. bio je napola lud i više nije shvačao, čemu mu život još služi.
mjeseci prolaze, i doktori mole oca, da dozvoli, da isključe hčerku od aparatura. otac ne dozvoljava. sve dok ga ne konfrontiraju i objasne mu, da več gnije pri zivom tjelu i mole ga, da je odnese doma, da bar kuci umre. otac potisten, unisten, popusta. i daje pristanak. i napola lud odlazi iz bolnice i hoda po mestu. nailazi na antikvarnu prodavnicu opreme i vidi čaroban, prekrasan stari dječji krevetic. cena je vrtoglava. 1500 dolara. koliko je to samo bilo u ona vremena. malo bogastvo. ali on to kupuje. jer zna, ko če iduci dan u njom spavati. i umreti.
i odlazi kuci. spije celu bocu viskija i uspe mu, da nekako zaspi. dok ga rano ujutro, kad kao u magnovenju, ne probudi dečji glas. cuje, kao da neko place u spavaoni. i kad prilazi kreveticu, koji je spremio za hčerku, unutra nailazi nepoznato djevojcicu petih-sestih godina, kako place. i kad ga vidi, pita ga, gdje je moj medi. muskarac potpuno frapiran gleda devojcicu, ne vjeruje svojim ocima, pa je dotakne. i shvati, da je stvarna. vise ne zna, sta se mu dogadja, iako je vec siguran, da je na granici ludila. ide u kuhinju, uzme novu bocu pica i vrati se u spavaonu. ali devojcice nema vise.
sporo su tekli satovi do jutra. naravno, nije mogao ni oka zatisnuti vise. i taku, ujutro, opet u antikvarnicu. šta ste to meni prodali' šta se dogadja? vikao je na prodavce, koji su ga samo gledali. jer nisu znali odgovora. i pojma nisu imali o čemu je reč. konacno jih pita, kud ste dobili taj kreveti? i oni mu kazu. i tako covjek, izbezumljen od svojih unutrasnjih demona, odlazi u sirotisnicu, zgradu, gdje zive djeca, koja su ostala bez roditelja. i ponavlja tamo svoju pricu, i trazi odgovore, kojih ne dobija. dok ga, jada vec odlazi ne zaustavi jedna stara redovnica. i kaze mu, mladi covjece, nas dvoje moramo, da popricamo i povede ga u svoju sobu.
i tamo mu ona isprica neobicnu pricu. znate, kaze ona, desilo se to skoro prije pola stoljeca. bio je pozar ovde, i mnostvo zrtava. djeca su bila popaljena vatrom. i takodje jedna mala devojcica, koja je kasnije umrla u krevetu, koji smo nedavno prodali. zena mu se izvinjavala, da ga je morao kupiti po tako visokoj ceni, ali mu je objasnila veliku arheološku vrednost kao i potrebu njihove organizacije za novcem. taj je krevetic bio njihova ikona, simbol njihov, i teško su se odvojili od njega. i onda je nastavila i kazala mu, da poslije smrti devojcice, nijedno dete vise nije htelo spavati u krevetu. i poslije nekog vremena, otisla je do ormara i muskarcu dala plisatog mecu. medija, kojeg je trazila devojcija u noci. tako, rekla je redovnica, uzmite ga za slucaj, ako se jos ikad vrati,
i tako muskarac otisao sa medijem i vise pitanja, negoli je sto dobio odgovora. i putem otisao i u bolnici, da pokupi svoju hčerku, da je odveze kuci. da umre doma.
i tako bio pored nje ceo dan, i bdio celu noc, dok je cekao na njenu smrt. i zaspao pored kreveta. kad se iznenada probudi, jer je cuo poznati glas. gdje je moj medi, pitala je njegova hčerka i gledala ga otvorenim ocima. muskarac, totalno prenerazen ode do kavca, uzima mecu i daje joj ga. i hcerka, devojcica od sest godina, koja je jos malo prije bila na samom rubu smrti, uzima ga sebi i mirno spava sve do jutra.

if I die before I wake
I pray to lord my soul to take

znate sta, mislim da je ocu bilo potpuno svejedno, da je njegova devojcica poprimila drugu ljudsku dusu. onu, koju je bog ostavio iza sebe, jer je znao, da ce je jos neko trebati.

i jos nesto. uopste nije bitno, da vjerujete u boga. bitno je samo to, da razumijete one, koji vjeruju u njega.

a sto cu ja da pricam. ja samo pripovedam pripovjetke.

znaci:

if I die
before I wake
I pray to lord
my soul to take

Rommel

ccc....pustis covjeka na tjedan dana bez nadzora kad ono all hell breakes loose...kakvi filmovi kakvi stripovi...evo ga internet sex glavna tema.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
od sada ga moram ovditi svugdje sa sobom da ne ostane bez nadzora :wink:

PTY

Quote from: "sigismundus"dakle, gdje bi to nas dvoje mogli provesti jedan sočan chat, kaži mi ti? ili si zagrizla više nego što si mislila.....

Uhuhuhuh! Ovo ti je opasna igra reči! Ne znam da li se muškarci ičeg više plaše od ugriza. Mada ja znam tu i tamo ponekog koji je fino izdržao grickanje. Onako, stoički.  :lol:

Znaš Sigi, ponekad mi se čini da muškarci misle kako su žene zaista sa neke druge planete. A bogami, ima i žena koje to misle. Ili bi bar volele da je tako.

Elem, nije.

Pazi sad – ajde da šokiramo moraliste: narode, žene se također samozadovoljavaju! Jeste vala! Pogotovo kad se nesrećnice udaju za naše gore list.   :cry:  Eh! Okrenu se onda one svemu i svačemu. I prstima i igračkama i specijalizovanoj literaturi.

A ko može da ih krivi kad se jasno vidi sa čime ih je to dobri bog opteretio za ceo život!
:roll:

sigismundus

toooo, libe

uzgred, da l ti se pričica bar malo svidela?

p.s.  što se grickanja i ugriza tiče, ne brini. ja sam najizdrživija, najtolerantnija i najnezahtevnija životinja na svetu. muškarac.

sigismundus

uh, vala i najneinteresantnija

PTY

Quote from: "sigismundus"uh, vala i najneinteresantnija

Zato i postoje žene. Da se njima servilno posvetite i tako dosegnete zen smisao života.

Inače, pričica je... kako da kažem... pomalo religiozna, zar ne? a seks i religija – ulje i voda.

Pa sad ti vidi kojom to linijom ćeš dalje...

Jake Chambers

Quote from: "sigismundus"

jeste, čuo sam. jedan poznanik kaze, a nemam razloga, da mu verujem, da jih je u tri godine skresao 18.

18? Pa to ne vrijedi onda ni pominjati  :lol:  8)

NarMattaru

Da li ova pricha gore i mrtvim devojchicama ima neku skrivenu poruku, ili se spika o sajber seksu pretache u prichu o sajbernekrofilji?

KulFejs

hahaha!!! Čim te Oglupćar banovo na Poniju preneo si spiku o internetnom seksu na Znak. Inače, za slučaj da ne znaš, pojavila se jedna devojčica na tvojoj temi o analu, koja je otvoreno priznala da voli i tako da se trpa.

Loengrin

Aj da kažemo da je ovo Zigijev pokušaj da nas sve sačuva od side.  :wink:

A evo zašto po mom nikako ne treba osuđivati internet seks.
Po nekoj slobodnoj proceni nekih 90% muškaraca nema hrabrosti ženi uživo da kaže šta želi, čak 80% posto će pokušati to nemušto da izvede po sistemu ako prođe prošlo je, a u slučaju da prođe čak 70% će posle toga naprasno progovoriti, ali tad je možda već kasno. O ženama nek radije priča neko drugi ja se tu ne snalazim baš najbolje   :?:

I za kraj, oko 95% seksualno aktivnih jedinki tokom odnosa zamišlja ono što inače ne mogu da dobiju u stvarnosti. Zato, ljudi, sex-chatujte svom snagom, sve dok ne košta ne može da šteti. Tu niko ne pati od inhibicije, strahova, stida i kompleksa.

Još samo da poubijamo neke pedofile i neće biti nikog sretnijeg od mene.

NarMattaru

Trolino, svaka ti je ko Njegosheva. Ali neće Oglupćar još dugo pazi šta ti kažem. Drži me za ... reč.

PTY

Quote from: "Loengrin"
A evo zašto po mom nikako ne treba osuđivati internet seks.
Po nekoj slobodnoj proceni nekih 90% muškaraca nema hrabrosti ženi uživo da kaže šta želi, čak 80% posto će pokušati to nemušto da izvede po sistemu ako prođe prošlo je, a u slučaju da prođe čak 70% će posle toga naprasno progovoriti, ali tad je možda već kasno.  

Istina. Sveta istina. Al' nemoj da se slučajno zezneš da sa muškarcem o tome otvoreno porazgovaraš! Reći će ti da nisi u pravu. A ako slučajno i jesi u pravu, onda je kriv sistem. I mentalitet. I Balkan. I Staljin i Sloba i pet vekova pod turcima. I reći će ti da su na kraju krajeva za sve krive žene, i to prethodna materinska generacija, koje su ih tako odgojile.
Kažem ti, nabaciće ti takvu krivicu da ti ostatak života ni na pamet neće pasti da tu temu ikada dotakneš.

QuoteO ženama nek radije priča neko drugi ja se tu ne snalazim baš najbolje  

a što se ne snalaziš? Pa žensko si, pobogu!! Valjda poznaješ bolje sopstveni pol nego suprotni. Mislim, red bi bio...

PTY

I da, nemoj ko ovde da mi Zigija dira! On je stara garda a takvi su in short supply.

NarMattaru

Staru gardu treba ukloniti, i zaboraviti.

Loengrin

Quote from: "libeat"
Quote from: "Loengrin"O ženama nek radije priča neko drugi ja se tu ne snalazim baš najbolje  

a što se ne snalaziš? Pa žensko si, pobogu!! Valjda poznaješ bolje sopstveni pol nego suprotni. Mislim, red bi bio...
Ne bih baš rekla da sam imala iskustva sa ženama, sama baš nisam tipičan primerak, a naročito ne prosečan i sve ukupno ne bih da generalizujem, nije red, neko može da se uvredi. Pa nisi valjda i ti poverovala u ono da su sve žene iste, a? Ja to ne verujem ni za jedan pol.

Naravno ako nekog baš ja zanimam, eeee to je već nešto drugo, ali tu se ondak ne priča u procentima već u 4 oka  :wink:

sigismundus

zbilja, loengrin? da li bi zbilja pričala u četiri oka? i sa takvim nezanimljivim starcem, kao što sam ja? skoro ne mogu, da poverujem. za razgovor sa takvom zanimljivom devojkom, ko šti si ti....
ah, to je bila samo trenutačna opsena. ništa od toga ne može biti. vrati se u svet čoveče. suviše boraviš u snovima.

sigismundus

ma, jasno
java je to...

Boban

Pošto ste 16. septembra oboje u istom gradu, možda mogu da upriličim neko saplitanje... a?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Loengrin

Naravno Bobane, oboje ćemo ti rado podmetnuti nogu  :evil:

Truba

tema je internetski sex

jel se u sex računa ako mi jedna četerka stalno opisuje svoje sex avanture u stvarnom životu, a ja rastem ko kvasac, slinim i glavom lupam od tastaturu  :x  i dobivam manijakalne porive da uništim nešto  :x  :P  :(  :cry: naprimjer sebe... a godine qurcu prolaze  :shock:

sad fali ona kafkina priča od pola stranice o neženjama  :x  :x  :x

oooo sudbo kleta što mi dade talenat  :x

Lurd

Pa nam ti Rommele sledeći put ostavljaj sigija bez nadzora! I možda ćemo mi da se bunimo zbog ovog obrta, ali dame sigurno neće! :wink:
My trees...They have withered and died just like me.

sigismundus

samo da se zna. zbog referencije. čekao sam 4 (četiri) dana, da se javi koji sagitaš. neko mlad i oran.
a ništa.
mislim, da i mladež nije ono, što je nekad bila.

Lurd

Mlad i oran za šta, sigi? Evo, komi je i mlad i oran.

sigismundus

pa šta se Komi nije javio na razgovor kod Loengrin onda? znaš, ono u četiri oka.

ej, Komi, ti samo ispričaj, kako se ona tvoja ševila. ako to tada nije bio internetni seks, sada če sigurno biti.

Boban

Komi, a kako si ti siguran da je tvoja sagovornica zaista žensko?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

sigismundus

ha,ha
u slovenskom parlametu došle dve devojke u muški pisoar. no govorim o poslankinjama. jer su dokazivale enakopravnost sa muškarcima. emancipacija neka. čak su stale kod pisoara. jedan je poslanik bio tako frapiran i ogorčen, bio tad u toaletu, da je zahtevao javno u parlamentu, da se tim poslankinjama odredi pregled medjunožja. Da se vidi, dal je žensko ili muško.
maksimalna tema
bila u novinama bar 14 dana.

Lurd

Ja sam veliki protivnik polne diskriminacije. Zato me i nervira što ja ne smem na posao i u zvanične institucije u kratkim pantalonama. Urednim, opeglanim, elegantnim. Ali zato moje koleginice dolaze u majicama sa otvorenim ledjima, u hot pants itd. Pa mislim stvarno...

Loengrin

Zamalo da mi vas ne bude žao   :wink:

Ghoul

Quote from: "Loengrin"Zamalo da mi vas **ne** bude žao   :wink:
ali ti je na kraju ipak bilo!? :)