• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Postani prizetko!

Started by Ghoul, 21-08-2005, 12:29:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

dexa pantelejski

Ej ognjanovicu, ne da si masno slago kad si popunjavo onaj upitnik nego jbga...

Kao prvo, otkud ti ideja da sebi das 100% mentalne snage? U to se ne ukljucuje samo poznavanje horor literature i kinematografije vec i neke druge stvari.

A za onih 50% definicje (jao!) misica (joj!) i izdrzljivosti (nisi valjda mislijo na izdrljivost u danonocnom posecivanju ovog foruma?) ce se tek ubrishes!

Pod vestinom kupovine se ne smatra pazarenje CD-ova i knjiga vec leba, sleba, prasak, pelene i cigare za tastu.

Tesko ce bidne neki prizetko od tebe.

Truba

:(  :cry:  nažalost... vidio sa ovaj topik u trenutku kad je začet... kako nisam kontao šta znači prizetko nije mi se učinilo zanimljvim
8)
ali evo sada pogledah i srce mi se cepa kada vidim da drugi forumaši misle na mene i na moje bračno sranje...pardon stanje  :!:

eh  :(  :cry:

umorih se više o takvih stranica  :x  :x
enivej hvala na brizi  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Jebo te, dexo, ko ovo tvoje čita, a uz to je blago retardiran, pomislio bi da imaš neko bitnije znanje o osobi o kojoj govoriš.
A nemaš.
Čak ni o mišićima...
https://ljudska_splacina.com/

dexa pantelejski

Izvini Gulo, nisam znao da si poceo da posecujes teretanu...

Truba

bilder  8)  imam i ja teg... od 26 kg samo meditiram pored njega  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

KulFejs

Gule, sa onom prosečnom ocenom od 50% nećeš se vagine najest u skorije vreme. Zato, tegove u ruke i steroide u gluteus maksimus. Witchdoctor ti preporučuje Sustanon 250, pa da vidiš kako će ocena da skoči zajedno sas one miradžike. Sve će te safataju da te udaju.