• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SP upucan, raskomadan i serviran svinjama

Started by Kunac, 12-09-2005, 01:42:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KulFejs

Bobane, sada me podsećaš na ABNa, koji bi hteo da neće ali ne zna kako da hoće. Moj ti je savet da umesto što braniš sve iz svoje branše, po svaku cenu, i na taj način se stvaljaš u isti koš sa ostalim uredničkim gilipterima koji su ništa više do najobičniji pilićari, uzmi i uradi pravu stvar, a to je Znak Sagite. Da si ovako popularisao Znak i Monolit umesto stava "bolje ovako nego nikako", sada bi sedeo u fotelji koju greje Dejan Papić.

sandman

Witchdoctore, ucestvovanje u Bobanovim hajkama i bajkama je lekcija koju svi pre ili kasnije nauce

Ako je za utehu, prosek tvog vremena je vise nego zadovoljavajuci

Truba

ljudi... i žene  :arrow: pošto me Boban ignorira...pitam vas... ima li šanse da izađe onaj ZS sa nastavkom storije o italijanskom hororu  :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Trole, gde ja branim sve iz svoje branse?
I mene si nasao da optuzuje za neumereni samohvalospev, sta li?

Trole, neki prevodioci koje si ti sada spreman da predstavis kao vrhunske (i ne samo ti) su svoje prve prevode objavljivali u mojim izdanjima i tu je bivalo takvih gluposti i nesuvislosti da su ovi sada bozja blagodet.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

Quote from: "Truba"ljudi... i žene  :arrow: pošto me Boban ignorira...pitam vas... ima li šanse da izađe onaj ZS sa nastavkom storije o italijanskom hororu  :(  :cry:

Ko te ignorise. Ali naguzi autora teksta da se udostoji da ga zavrsi.
Ja nikako ne mogu da ga stampam pre nego sto ga on zavrsi.

Ghoul

Quote from: "Truba"ljudi... i žene  :arrow: pošto me Boban ignorira...pitam vas... ima li šanse da izađe onaj ZS sa nastavkom storije o italijanskom hororu  :(  :cry:

II deo texta o ITALO HORRORU je odavno započet, i nikad završen, jer je u međuvremenu magazin pukao, a autor se bacio na konkretne textove koji izlaze u *postojećim* časopisima (kao i na izvestan Rad koji nećemo imenovati...)
Naravno, nije problem text završiti– treba samo da prvo bude naručen, tj da ZS vaskrsne.

Ali ne boj se, ionako planiram da, kad taj II deo završim, doteram ceo text i dopišem još malo pa objavim kao zasebnu, bogato ilustrovanu knjižicu...
https://ljudska_splacina.com/

Truba

:arrow: hm znači moram obojicu da vas naguzim  :evil:  

a ta knjižica oće biti besplatna  :arrow:  ili barem jeftina  :arrow:  i kada izlazi  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Iz cega da vaskrsne?... tri broja u ovoj godini, mozda i cetvrti, ne vidim da je to lose.

Truba

normala da nije loše  :arrow:  kad bismo bili u Iraku  :arrow:
ali brate objavljivati nešto u dva dijela a ne zna se kada izlazi knjižica sa drugim dijelom  :arrow:

xtwak

KulFejs

Živela Ždrepčeva krv! Aj' pa srećan mi rođendan, koji sam ja pičkopaćenik kad u ovom trenutku postujem ovde, umesto da nastavim da se opijam ili da kecam nešto.

Bobane, ne optužujem te ja za samohvalospeve, već sam još gori od toga... optužujem te za nemar i zapostavljanje trenutno najbitnijeg SF/HORROR/FANTASY fanzina u zemlji. Kome se jebe za minuli rad Drogana? Pa taj je zasrao svega čega se dovatio! Si vido šestu stranu Halida Kolportera? "...nasmeja se on sardonično..." Daj, zajebi me, molim te, pa to je šatra knjiga za balavandere. Koji zjalavi klinac zna šta je "sardonično"? Lik je lud ko aligator na meskalinu i etru zajedno.

Ono što ovako našljockan pokušavam da ti rečem, jeste: mani se ćorava posla od razjebavanja forumskim sa likovima kao što sam ja, ili ne daj Bože oni imbecili što se kunu u ćirilicu i Antu Gotovinu, pa počni da radiš nešto konstruktivno, kao što je nabavka normalnih ljudi za prevode beloputnih izdanja. Bolje si ovde protalaškao po forumu, nego što si unajmio onog Gejmenovog grobara za Svrbiju. I uradi već jednom taj Znak i Monolit i štatijaznam, jerbo te kojekakve smradine sa četiri osnovne šiju kao babu u hitnoj kad je izdavačka delatnost u pitanju. Likovi koji su sisali kad si ti nešto radio. Zajebi me sa izgovorima.

Aj' pa budi dobar, trezan i vredan...

PTY

Quote from: "Trol Witchdoctor"

Bobane, ne optužujem te ja za samohvalospeve, već sam još gori od toga... optužujem te za nemar i zapostavljanje trenutno najbitnijeg SF/HORROR/FANTASY fanzina u zemlji. Kome se jebe za minuli rad Drogana? Pa taj je zasrao svega čega se dovatio! Si vido šestu stranu Halida Kolportera? "...nasmeja se on sardonično..." Daj, zajebi me, molim te, pa to je šatra knjiga za balavandere. Koji zjalavi klinac zna šta je "sardonično"? Lik je lud ko aligator na meskalinu i etru zajedno.

Ono što ovako našljockan pokušavam da ti rečem, jeste: mani se ćorava posla od razjebavanja forumskim sa likovima kao što sam ja, ili ne daj Bože oni imbecili što se kunu u ćirilicu i Antu Gotovinu, pa počni da radiš nešto konstruktivno, kao što je nabavka normalnih ljudi za prevode beloputnih izdanja. Bolje si ovde protalaškao po forumu, nego što si unajmio onog Gejmenovog grobara za Svrbiju. I uradi već jednom taj Znak i Monolit i štatijaznam, jerbo te kojekakve smradine sa četiri osnovne šiju kao babu u hitnoj kad je izdavačka delatnost u pitanju. Likovi koji su sisali kad si ti nešto radio. Zajebi me sa izgovorima.

Aj' pa budi dobar, trezan i vredan...

Trole, ti si jedan od retkih ljudi sa kojima bi bilo urnebesno napiti se. gaddem!
(Ako te ikada sretnem, ima sa vodkom pod sto da te bacim, samo zbog ovog posta.  :!: )

dexa pantelejski

Bravo trolino! Tako se to radi!

xcheers

ziveli!

Jake Chambers

Trolino, to ti od Ždrepčeve krvi???
Na mene nikad ne djeluje tako. To samo koka kola može.
U svakom slučaju svaka čast...sardonično  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

varvarin

Libeat,
za dobra stara vremena... baci i mene pod sto, s tom votkom!
(usput, slažem se s Trolovom porukom - ali adresant je malo umoran od fantastike, čini mi se... dajte mu nešto vremena da odahne - i biće, nadam se, i Znaka, i drugih izdanja - bez kojih mnogima od nas NIJE isto...)

Loengrin

Quote from: "Trol Witchdoctor"Bobane, ne optužujem te ja za samohvalospeve, već sam još gori od toga... optužujem te za nemar i zapostavljanje trenutno najbitnijeg SF/HORROR/FANTASY fanzina u zemlji. Kome se jebe za minuli rad Drogana? Pa taj je zasrao svega čega se dovatio! Si vido šestu stranu Halida Kolportera? "...nasmeja se on sardonično..." Daj, zajebi me, molim te, pa to je šatra knjiga za balavandere. Koji zjalavi klinac zna šta je "sardonično"? Lik je lud ko aligator na meskalinu i etru zajedno.

E pa srećan ti rođendan Trole! :lol:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

PTY

Quote from: "varvarin"Libeat,
za dobra stara vremena... baci i mene pod sto, s tom votkom!
(usput, slažem se s Trolovom porukom - ali adresant je malo umoran od fantastike, čini mi se... dajte mu nešto vremena da odahne - i biće, nadam se, i Znaka, i drugih izdanja - bez kojih mnogima od nas NIJE isto...)

Znači, ipak je votka, Vlado? Gaddem gaddem!

A za adresantov umor znam vrlo dobro, samo slutim da razlozi za isti nisu toliko fantastični koliko...eh. Ali svejedno se nadam da će se pomeriti, ako ništa drugo ono da izbegne mrcvarenje mojim nežnim perom.

Za ostalo - naravno i obavezno. I za stara i za nova vremena.
(Kako stvari stoje, ne gine mi ciroza.)

drf

ne znam o cem se radi ali i ja bi tu votkicu

PTY

Fipo, jes' da svi mi u duši zauvek ostajemo deca, ali, na avataru?!?  :lol:  jesi li punoletan za vatrenu vodicu?  :lol:  

Heh, kladim se da su te onomad od milošte za uši vukli. I za obraze štipali.

drf

drf

P.S. Avatarom imitiram Bobana - kad sam video da je on stavio sliku iz detinjstva, nisam mogao da odolim.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

i pošto ne volim da sam offtopic, da kažem koju nepotrebnu o SP

Bilo je lepo
pa se smorilo
pa je oživelo
pa se smorilo
pa je oživelo
pa se smorilo
pa je oživelo
pa se smorilo
pa je oživelo
pa se smorilo
pa je oživelo
pa se smorilo
pa se baš smorilo
pa je počelo i da smara.

što je i dalje bolje nego ZS. a meni je sad dosadno pa se igram ko JB prošle godine (ili jače?), samo što nisam tako lak na obaraču.
nego. SP.
rivjui? kunc
vesti? kunc, ponekad sandman
forum? jake&loengrin, the dinamic duo, u čijem moru postova sam prestao i da razaznajem tuđe.

da se videlo da se fazi povlači, videlo se. i ne samo on.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

KulFejs

A ja kad se otreznio mislio da će me Boban banuje... Evo i moje slike iz detinjstva.

Jake Chambers

Prvo pih, ja sam odavno skinuo avatar na kom sam bio ja - doduse u maskiranom izdanju...no mozda stavim sliku sa maturskog panoa  :twisted: .

A za SP...koliko se ja secam, ubrzo sam se povukao, a i ovde nisam nesto aktivan u poslednje vreme - tek me revitalizovala (nazalost) tema o Bogu (nazalost opet)...Sto ce reci da imam pametnija posla.

Black Mamba

Quote from: "drf"P.S. Avatarom imitiram Bobana - kad sam video da je on stavio sliku iz detinjstva

no fuckin' way, el ovo istina? a svaki put kad svratim ovde zagledam se u njegov avatar.. kao da hipnotise, nekako.... mlogo mi se svidza, al reko, da ne ispadnem paglu da pitam ko je to na avataru......... ko ceka taj doceka :lol:

Jake Chambers

Quote from: "Black Mamba"
Quote from: "drf"P.S. Avatarom imitiram Bobana - kad sam video da je on stavio sliku iz detinjstva

no fuckin' way, el ovo istina? a svaki put kad svratim ovde zagledam se u njegov avatar.. kao da hipnotise, nekako.... mlogo mi se svidza, al reko, da ne ispadnem paglu da pitam ko je to na avataru......... ko ceka taj doceka :lol:

:shock:  :shock: ur kiddin, ryte?

KulFejs

Je l' se ti zajebavaš ili nikada nisi videla Lavkrafta?  :arrow:

Lurd

Quote from: "zakk"ajmo svi :)

Немам ништа старије, али и ово је довољно хилариозно.
My trees...They have withered and died just like me.

Boban

zakk, nisam znao da si bio zensko u pocetnim danima svog zivota...

Jake Chambers

Gaddem, nemam na ovom kompu ništa mlađe od ove s maturkog panoa  :lol:

Black Mamba

znaci.. strasno...

nikad nisam videla Lavkrafta :oops:

KulFejs

Ako ćemo iskreno, nisam ni ja.  :)

Black Mamba

strasno, strasno....sace nas lincuju :lol:

Loengrin

:!:  Joj kak ste lepi!  :!:

Ali je Trol ipak najlepši   :lol: :D

Evo i ja promenih svog Prestona u to ime, ali pošto nemam svoju fotku, možete na kratko da se divite najlepšim očima na svetu.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Ghoul

Evo je nazad moja slika iz detinjstva na ovom forumu. Stajala je uz prvih nekoliko hiljada mojih postova, pa mi deluje nekako nostalgično, sjeća me na mladost i prošla vremena i kakav sam bio nekad...
https://ljudska_splacina.com/

varvarin

Trole,
imaš li još koju sliku iz detinjstva?

Truba

:arrow:  želite li moje slike iz detinjstva  :arrow:

PTY

Hehehe...
Pa ti si Trubo još uvek u detinjstvu tako da jedino današnja fotka može da prođe.  :arrow:

Ajde i ti Mićo. Ajde. Ajde, moraš.

I ti Vlado. Ajde.

Ima da za vikend prekopam sve fajlove dok ne nađem neku finu gadost.   :twisted:

Truba

:arrow:  ima jedna slika  :arrow:  moja  :arrow:  klinke svršavaju na nju  :arrow:  naravno forumske babe su zaboravile kako je to  :arrow:

naime ja sa kovrdžavom kosom (zvali su me svračije jebalidste  :arrow:  )
trčkaram ispred kuće samo u potkosulji a alatka viri dolje ispod  :arrow:  odmalena sam pokazivao talenat  :arrow:

eto ako želite okačims sliku  8)  samo ne znam je li to rasparčavanje zabranjenog materijala u skladu sa zakonom o maloljetnicima i dječici  :roll:

PTY

Trubo  :arrow:  ma pusti ti mene  :arrow:  ja sam još kao klinka stekla ovu arijevsku falinku zbog koje glupo ne mogu ni uživo da jebem, kamoli još da mu na slike svršavam.  :arrow:

Al' okači ti to svejedno  :arrow:  što da ne  :arrow:  danas ni pedofili nisu više bog zna kako zahtevni ...  :arrow:

Truba

:arrow:  je li arijevka veliš a?  :arrow:  zamisli kako bi u novinama - crna hronika zvučalo...
Pedofil distribuirao svoje slike iz djetinjstva na Znaku sagite
:arrow:

svi biste bili sukrivci  8)  imaju vaše IP-je  :arrow:

PTY

Što, pa ja sam mislila da pedofilija više nije zakonom zabranjena...  :shock:

Mislim, eno mi đejk dokaz'o kako sve to spada u onu biblijsku ljubi bljižnjeg svoga...  :x

Truba

:arrow:  pošaljem ti sliku na PM jel može  :arrow:
da podnaslov ne bi bio

u pedi-skandal umešane i starije gospođe   :arrow:

PTY

Nenenenenenenenene, neću ništa privatno, oću sve javno!  :twisted:

(Ghoul bi me ubio iz ljubomore da se sa tobom u privatno piemujem...)

Truba

8)  ne mešaj njega u ovu priču  :roll:  on je ovdje nevin... čist ko suza  8)  eno i pustio je suzu na drugom topiku in memoriam  :(  :cry:

daklem slika ide vama a vi je proslijedite ... ionako ću demantirati sve  :arrow:  ko u fajlovima X

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"Evo je nazad moja slika iz detinjstva na ovom forumu. Stajala je uz prvih nekoliko hiljada mojih postova, pa mi deluje nekako nostalgično, sjeća me na mladost i prošla vremena i kakav sam bio nekad...

Znas onaj vic u muzeju dva kostura jedne poznate licnosti pa kazu "ovo je kad je bio dete, a ovo kad je bio odrastao"  :lol:
Nego, Lidija kad cemo tebe u avataru da vidimo?  :lol:

sandman

Lele majko, deciji avatari... duh nedavno upokojenog Screaming Planeta zaposeo je ovaj topik!  :arrow:

PTY

Jeste Sand.
U pravu si.
Ali imam razloga zašto učestvujem:

Hoću da postoji topik na kojem:

a) ljudi mogu da se prazne a da time ne inficiraju ostatak foruma,

b) imamo evolutivni presek zloupotrebe netovskih mogućnosti,

c) imamo materijalni dokaz zašto ovo ne treba raditi na ozbiljnom delu foruma

i

d) sećamo se SP-a i jednog kratkog vremena u kome je zaista bio fenomenalan i značio je mnogo, zaista mnogo, masi ljudi. Meni pogotovo.

Eto.

Đejk, rekoh potražiću inkriminirajući materijal za vikend. A u ponedeljak ću opet mrcvariti ovog ovde Sanda da mi sve to preformatuje i skocka u avatar.

Truba