• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SP upucan, raskomadan i serviran svinjama

Started by Kunac, 12-09-2005, 01:42:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Nisam tačno znao gde ovo da umetnem, ali sam se na koncu ipak opredelio za OPSESIJE...

Na poznatoj SP adresi (http://www.screaming-planet.com) od ponoći više nema očekivanog sadržaja - ali se može pronaći tekst sledeće sadržine:

Šta da mu radiš?

Šta da mu radiš kada shvatiš da nije ni blizu onome što si želeo?

Šta da mu radiš kada shvatiš da se više ni ne sećaš da si ikada išta i želeo? Kada zaboraviš da je želja postojala? Kada se nađeš ubeđen da želja uopšte nije ni potrebna?

Šta da mu radiš kada shvatiš da si napisao kod koji je, možda, jednom i valjao. Koji je potom, ispunjavajući želje, čestitke i pozdrave toliko puta prepisan da mu više ni sam ne možeš uhvatiti ni glavu ni čmar? Koji sad već toliko vrvi od bagova da te podseća na prljavo posuđe koje čami mesec dana zaboravljeno u slivniku, krijući negde u sebi dve kore od banane, prosuti paketić M&M-a i polovično oglodani ćureći batak, predstavljajući rasadnik kolere, trbušnog tifusa i slinavke koji te je strah pomeriti da ne bi narušio samoizraslu organsku opnu koja te štiti od poganštine?

Šta da mu radiš kada po trohiljaditi put shvataš da ne možeš da pristupiš sopstvenim podacima, da neprestano zoveš uvek zauzeti telefon jer su ti zavrnuli FTP pristup sa drugih provajdera, da ništa ne radi kako treba, a i kada radi to čini brzinom uspaljenog golaća?

Šta da mu radiš kada izgubiš volju da se uopšte trudiš? Kada te prestane biti briga, i kada radije misliš o koturanju po kraju, početku NFL sezone ili podizanju bonsai staklenika na terasi?

Šta da mu radiš?

Reći ću vam šta da mu radiš.

Ostaviš ga malo da trune. Posmatraš ga, fascinirano, kao što posmatraš i zaboravljeni slivnik, ispitujući šarolikost biljno-životinjskog sveta koji se razvija. Povremeno ga pročačkaš, sa bezbedne distance, štapom. Sediš i gledaš. Mada, uglavnom, gledaš kroz prozor. Baviš se drugim stvarima. Prikupljaš energiju. Prikupljaš volju.

I kada si napokon spreman, obložiš sobu najlonom, pucaš mu među oči, raskomadaš telo i po mraku ga odneseš do farme svinja. Gledao si, pamtio si: svinje jedu sve.

A onda sedneš, sa beskrajnom belom površinom ispred sebe, zapališ pljugu, sipaš sebi čašu suvog džina, prekrstiš noge, počešeš se po ćelavoj glavi i kreneš sa poslom.

Vratiće se.

Ne onakav kakav je bio do sada.

Ne bolji.

Ne gori.

Drugačiji.

- Kas

Meni je bilo nekako tužno dok sam ovo čitao, ali jasno mi je da  bez smrti nema vaskrsenja ...
"zombi je mali žuti cvet"

Jake Chambers

Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Black Mamba

ai?? pa dobro.. tuzno je to sto u zemljici Srbijici nista ne radi kako treba.. ehh....

kako god, good luck...

sigismundus

onaj, koji sniva tudje snove

Jake Chambers

zigi pobogu nije umro...pravi novi sajt bre  8)

Truba

:arrow:  i taman čim sam se ja registrovao  :arrow:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

sandman

Vid'o čovek da je vrag odneo šalu kad se Komi registrovao i rešio da utopi sajt

Lurd

Uf, ne znam zašto, ali osećam se malo krivim. Ne znam šta sam mogao, ali sigurno sam mogao nekako da pomognem. Mislim, na kraju krajeva, nije ni ovo tako strašno, samo malo deluje dramatično.

A i vrlo bih slagao kada bih rekao da mi nije žao nekih diskusija odande. A i gde ćemo sad da gledamo vegu?

Bobane, može li, molim te, da se ovaj topik prebaci na Fanove, mislim da je potpuna sprdačina što se nalazi ovde.
My trees...They have withered and died just like me.

PTY

Dakle, Phuzzy je jedan od nekolicine (a šanse su da će uskoro biti i jedini) poznatih mi isključivo u 2D i za koje su se moji prvi utisci pokazali ispravnima.

Momak ima sve, sve.

A najbolje od svega, momak ima tajming.

Libeat is fascinated.

Libeat is smitten.

Libeat is truly the most devoted fan, for ever and ever.

Kunac

Quote from: "Lurd"Bobane, može li, molim te, da se ovaj topik prebaci na Fanove, mislim da je potpuna sprdačina što se nalazi ovde.

Znaš šta Lurde, ponovo iz tebe izbija tvoja urođena malicioznost. To što sam ovaj topik smestio na ovo mesto nije sprdačina i, iskreno, veoma mi smeta tvoja zlurada interpretacija. Mislim da mi duguješ izvinjenje.

Lurd

Kunče, ja stvarno mislim da je ovo sprdačina. Naravno, ja uopšte ne sumnjam da je to u tvom sistemu vrednosti ispravno i da stoji negde pored cece, pinka ili pravog seksa (ili štagod) u BI2, ali meni su i dalje sve to potpune trivijalije i gluposti koje nemaju veze sa ozbiljnim stvarima koje mene u umetnosti zanimaju.

Screaming Planet je meni značio mnogo više nego što sam i sam shvatao i zato mi je pao prag tolerancije za tvoje efemerne budalaštine, city records kulturu, vrednovanje filmova prema fizičkim kvalitetetima glavnih glumica ili metafizičkim dekompozicijama u stilu "prijalo mi je".

Mislim, ja se stvarno u životu trudim da poštujem sve ljude, ali nikad ne uspem u tome kada je u pitanju umetnost. Pitaj me juče, i pitaj me sutra, ja ću ti iskreno reći da svi ljudi, pa i ti, zaslužuju svoje mesto pod suncem i da treba da slušaju šta hoće i gledaju šta hoće i pričaju šta hoće.

Danas ne. Danas nemam strpljenja.

Ako želiš moje izvinjenje, dobićeš ga, ali ono neće biti iskreno, jer ja stvarno ne razumem čime sam te uvredio.

I još jedna stvar. Ovo o mojoj "urodjenoj malicioznosti" je klasična podmetačina, ali mi ne pada na pamet da to sad negiram, jer se ovde ipak manje-više svi poznajemo uživo. Kao što nikada ne demantujem besmislice koje se pričaju o meni.

Lurd

I na stranu ova idiotska rasprava. Uspeo sam u nemogućem i Navatao sam phuzzyja i isplakao sam mu se na ramenu.

Reče mi da je baza sačuvana, pa tako i sva naša tamošnja divna palamudjenja, a da sada treba da se menja server i softver, a da će se stvari mećati onlajn kako koja bude završena. Ali bez neke preciznije vremenske odrednice.

faza jeste ostao naš idol, a vega nema pišu! :D

PTY

Ajde, nemojte sad tako.

Malko emotivno reagujete, obojica.

A i ja se evo zatičem istinski depresivna.

Jebote, kakva sam svojevremeno očekivanja od SP-a imala, to nije normalno.

A vas dvojicu sam zagotivila na Planeti i znam da ste obojica ok, in your sweet & different ways.

sandman

Ne razumem sta ste se sad raskokodakali i folirate se tu, svi od reda koliko vas ima. Osecalo se ovo vec duze vremena, jos pre drugog konkursa

Mislim da sam ja tada pokusao nesto da napisem na tu temu i isprovociram Faza, ali bez uspeha

Dobro je ovo. Mnogo davno bese to vreme kada sam poslednji put imao tu zelju da nesto ozbiljno pokrenem na screamingu

Kunac

Ja zaiste ne znam o čemu ti, Lurde, to pišeš. BI2? Pravi seks!??? Za Cecu i Pink sam čuo, ali ostalo mi je potpuno nepoznato. Očigledno ti je ružičasta kultura poznatija nego meni.
Nejasan mi je i način na koji si spoznao moj sistem vrednosti. Pretpostavljam da si pročitao tred o Ceci i iz toga izvukao zaključak da noći provodim tako što igram po splavovima, šta li... E, pa za tvoju informaciju: potpuno si promašio metu, i ne znam ko ti je dao za pravo da iznosiš ovakve zaključke o mojoj ličnosti - tim pre što me uopšte ne poznaješ.
Što se tebe tiče, ako mi dopustiš tu slobodu da iznesem par opservacija, kad god te sretnem u klubu (a to nije često, priznajem) ponašaš se sasvim OK. Čak si i simaptičan. Ali, postovi na forumima su ti bahati i neretko uvredljivi. Iznosiš neke konstatacije koje su potpuno sumanute - i još zahtevaš da ih drugi gutaju kao apsolutnu istinu. Lurd je tako zaključio - onda mora da je tako. Tačka. Već si mi jednom napisao da je to tvoj stil, ali kod mene takav stav ne prolazi.
Nas dvojica se očigledno u korenu razlikujemo - ja uvek od ljudi očekujem najbolje i smatram ih vrednim i posebnim. A kao se ti ponašaš - razmisli sam.

Draza

Phuzz menja provajdera (konačno), menja dizajn sajta, ostavlja stare rasprave... jel' tako? Čemu onda kuknjava?

Lurd

Ja tebi šta rekao nemam pojma. Niti me više zanima.  Moje ponašanje uživo i na forumu se ne razlikuju, samo što ja na forumu nemam svoj glas i svoj osmeh. A možda tome doprinosi činjenica što me iz nekog razloga razni likovi zaobilaze uživo.

Za ostalo me sve baš briga, a samo hoću da ti razjasnim da sam za scene seksa mislio tvoju vest o snimanju scena seksa u BI2 na sajtu posvećenom fantastici. Ne moraš ni tu ništa da pričaš, to je bilo samo da znaš na šta mislim.

Lurd

Glavno je da je došao kralj.

Najnoviji regostrovani član je: Lurde, vga_. ovde...

HAHAHAHAHA!!!

PTY

Loengrin

Videla!
U to ime evo malo Linde Hutchins:

Nego baš pomislih da dok ne stigne novi, osnujem društvo za pravljenje starog SP od blata  :cry: ali i fondaciju "Gordon's" za prikupljanje novčanih sredstava radi kupovine dovoljne količine džina za inspirisanje Fazija.  :lol:

OK, a sad ozbiljno, jedva čekam da vidim kako će SP Jr. da izgleda.
:!:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Kunac

ako je moj najveci greh vest o novom projektu g-dje stone - so be it! sa zadovoljstvom prihvatam punu krivicu na sebe! iz ove perspektive vidim da je to bilo malo shity, ali znate kako je> ko radi - taj i gresi. ko ne radi - ne moze da pogresi!

:arrow:

ideja o novom sp-u se vec duze krckala... bice super, videcete... kao sto sam vec rekao> bez smrti nema uskrsnuca.

Truba

:arrow: imal života poslije Trubinog registrovanja   :arrow:
gdje ja postiram  :arrow:  tu trava ne raste

:arrow:  neće vi nikad na zelenu granu  :arrow:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurde, vga_. ovde...

lepo... lurd vs. kunac govedina, lurd proziva za pishe, s-p je u insert coin fazi, a fazi se ne javlja.

do jaja.
samo sam jos ja falio...

btw ko god da je admin neka vidi koliko sam nickova registrovao posto sam uspeo da zabodem forum form za registraciju par puta.

eto.
!.

Lurd

e moj vego. tebe sigurno ne zanima, ali upravo sa dva dvda skidam isoe Rippera. I da. Black Dahlie. Sad je vreme doslo da ti mene juris.

KulFejs

Je l' mogu ja da te jurim za tu Black Dahliu?

Ontopic, bez bacanja u depresiju. Opraviće ga Fazi.

Truba

inače forum na SP je truba najveća :arrow:

nikako nisam mogao skontati kako da nadjem opciju za najnovije topike od posljdenjeg logovanja
a mislim da nije mnogo ljuid piskaralo  :arrow:

Loengrin

Quote from: "Lurde, vga_. ovde..."... ko god da je admin neka vidi koliko sam nickova registrovao posto sam uspeo da zabodem forum form za registraciju par puta.
Boban, zwekni mu PM sa najlepšim željama, a on će to da reši kad bude imao vremena.  :lol:

Inače, do'ro nam doš'o  :arrow:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Black Mamba

dobrodoslicu zelim i ja novom clanu foruma sa najlepsim vamp zubima

Lurde, vga_. ovde...

fala mamba denserko! :)))
inace registrovan sam ja ovde ima godina sigurno...
ali ovaj nick je poseban.

lurdi pogledaj pm!
;]

fazi i dalje mudro cuti...

Lurd

(ma može grebanje, samo da provalim kako se to reže. glup čovek, šta ćeš)

Boban

imas i vga_.
Sto se mene tice mozes ih sve zadrzati, menjati ih, švrljati po forumu šta oćeš i tako to.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

KulFejs

Quote from: "Lurd"(ma može grebanje, samo da provalim kako se to reže. glup čovek, šta ćeš)

Iskopiraš iso na hard, krkneš ih u neki virCD, ili iz Neroa izabereš "... from disk image or saved project" i voila! Mada, ja bih to ipak zadržao na DVD-u...

Lurd

(gadem! izgleda da imaž prvog diska nije dobro narezan! neće da mi se instalira, kaže da cannot read sa virtuelnog! ali ni sa tog narezanog imaža! gadem! znao sam da je ovo previše dobro da bi bilo istinito! gadem! probaću ovih dana da opet ujurim tog čovika! gadem! black dahlia ostaje najmisterioznija igra koju je najteže nabaviti! gadem!)

Loengrin

Nađi neki matoriji sporiji običan čitač/rezač, tako kod mog matorog TEAC-a sve 'oće.

Lurd

Ma imam ja teaca stare garde, čita i kasete bez problema, ali ovde je problem što ne može da očita image. Softverski je dakle problem.

Kunac

Bobane, može li, molim te, da ove postove o  igrama i rezanju prebacis na Igre i Multimediju, mislim da je potpuna sprdačina što se nalaze ovde.

Morticia

Quote from: "Kunc"Bobane, može li, molim te, da ove postove o  igrama i rezanju prebacis na Igre i Multimediju, mislim da je potpuna sprdačina što se nalaze ovde.
Testosteronizam. :evil:

Fazi, ustani, otresi prašinu sa sebe, i vrati se još jači, bolji. :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

Boban

Quote from: "Kunc"Bobane, može li, molim te, da ove postove o  igrama i rezanju prebacis na Igre i Multimediju, mislim da je potpuna sprdačina što se nalaze ovde.

Znaš šta, danas sam već premeštao jedan topik.
Dve intervencije u jednom danu bi definitivno bile preterana upotreba administratorske sile.
Mislim, Trol i Lurd su ionako uglavnom nesuvisli u postovima, pa covek nikad zapravo ne zna da li odgovaraju na temu, pokusavaju da odgovore na temu ili je neki pokušaj humora u pitanju.

I čemu toliki crni tonovi, ja nemam pojma oko ovih najnovijih dešavanja sa SP-om, ali sam siguran da Fazi nece trajno dici ruke od svega i da će se uskoro vratiti veći i jači nego ikad.

Loengrin

Evo vraćam se na temu:
:cry:  :(  :cry:  :(  :cry:  itd.

Ljudi pa mi smo napravili topik svetilište SP-u!
YEAH! :D

Ghoul

Quote from: "Boban"...ali sam siguran da Fazi nece trajno dici ruke od svega i da će se uskoro vratiti veći i jači nego ikad.

U suprotnom, treba mu oduzeti titulu GEEK OF THE YEAR!

Missim, kakav je to geek koji ODUSTAJE?
https://ljudska_splacina.com/

KulFejs

Quote from: "Boban"Mislim, Trol i Lurd su ionako uglavnom nesuvisli u postovima, pa covek nikad zapravo ne zna da li odgovaraju na temu, pokusavaju da odgovore na temu ili je neki pokušaj humora u pitanju.

A bili su ti suvisli dok sam s tobom učestvovao u hajci na onog bolesnika? Sad kad sam raspalio po  tvom prevodilačkom čedu, ne valjam? Srce mi slamaš...

Jake Chambers

Quote from: "Trol Witchdoctor"
Quote from: "Boban"Mislim, Trol i Lurd su ionako uglavnom nesuvisli u postovima, pa covek nikad zapravo ne zna da li odgovaraju na temu, pokusavaju da odgovore na temu ili je neki pokušaj humora u pitanju.

A bili su ti suvisli dok sam s tobom učestvovao u hajci na onog bolesnika? Sad kad sam raspalio po  tvom prevodilačkom čedu, ne valjam? Srce mi slamaš...

Koje cedo? Pajvancic? Ili nije valjda Roganovic????

KulFejs

Quote from: "Jake Chambers"Ili nije valjda Roganovic????

Boban

Quote from: "Trol Witchdoctor"A bili su ti suvisli dok sam s tobom učestvovao u hajci na onog bolesnika? Sad kad sam raspalio po tvom prevodilačkom čedu, ne valjam? Srce mi slamaš...

Trole, sada me podsecas na crnca kada muva belu devojku pa dobije korpu; svi odreda se odmah zale na rasizam.
Nema slucaja da bela devojka odbije crnca a da ne dobije epitet da je rasista.

PTY

Samo ti nastavi da se zajebavaš, Bobane, pa ćeš i ti uskoro lepiti zidove najlonom.

Jake Chambers

Quote from: "Trol Witchdoctor"
Quote from: "Jake Chambers"Ili nije valjda Roganovic????

Nije valjda? Mozda mali krelac bez mamice i ume da potrefi red reci ispravno, ako ne i prevod, ali cu ja ipak na Tolkinu da otvorim temu o njihovom skrnavljenju Potera...da sam Rimljanin, oni bi meni na krst, a onda bih ih jos i spalio njihovim sopstvenim prevodima. PU!

I da, Trolino, ova slicica jako lici na avatar koji sam koristio dok sam bio
H_Potter  :lol:

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"I da, Trolino, ova slicica jako lici na avatar koji sam koristio dok sam bio
H_Potter  :lol:

Možda je to zato što je na slici bio isti taj dečkić ?

(usput, ova HP faca izaziva tako povrać-inducing mučninu svojom otužno-benignom ispraznošću i bezličnošću da u meni budi najagresivnije porive: ova bljutavost bi bre i najnormalnijeg čoveka pretvorila u plisskena, a nekmoli mene!)

Jake Chambers

Dobro je, bar nisi pedofil  :wink:
Ali Roganovicima je i razanj preblaga kazna... 8)

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"Dobro je, bar nisi pedofil  :wink:

Ko kaže da nisam?
HP samo nije moj tip.
I like 'em wild, not mild!

Jake Chambers

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Jake Chambers"Dobro je, bar nisi pedofil  :wink:

Ko kaže da nisam?
HP samo nije moj tip.
I like 'em wild, not mild!

:D  :!:  :D  :lol: