• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sandmane...

Started by Djole, 21-01-2003, 01:05:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Djole

...negde si spomenuo da imas celokupni Saga of the Swamp thing skinut sa neta. Ako ti nije problem, da li bi mogao da mi pustis na mail naslovnicu za broj 40, "The curse"?
"THAT is why they call me The Decorator."

SANdMAN

nema naslovnica u sagi, to ti je paperback sacinjen od sedam epizoda hronoloshki, gde je "the anatomy lesson" prva a "...by demons driven!" zadnja...

SANdMAN

btw, mislim da ta "cursed" nije deo sage vec to ide kasnije, saga je samo privih mooreovih 7...

Djole

Lose smo se razumeli. Ceo serijal se zvao "Saga of the Swamp Thing" (kao i prvi trejd), pa je u broju 46 postao samo "Swamp Thing". Mislio sam da imas celokupan serijal skinut sa neta...  :(
Nista, sorry.
Inace, da, "The Curse" je u trecem trejdu...

SANdMAN

ne, nije jos skinut. mislim da spider sad skida neke delove volume 3, sto je posle mooreovog runa.
mozda si voljan da pripomognes malo u skidanju, ima bas dosta toga da se skida?

Djole

Tja, ja sam voljan, ali moja divna-analogna- 01143-puca mi veza kada dune vetar-konektujem se iz 33. puta-centrala bi tome mogla da smeta... :cry:
Nego cekaj, volume tri kao Swamp thing vol. 3 (ono gde on vise nije glavni lik nego klinka), ili trejd vol. 3? Posto je Moore radio svih 5 izaslih trejdova (i ostalo je njegovih brojeva taman za jos jedan...)
Boze, bas su zaguljene ove US numeracije...

SANdMAN

to s klinkom valjda...

da, verujem da ce sve mooreovo izaci u trejdovima, jer je to i najbolje. cudi me da su i ovoliko cekali...

Djole

Kazu da je to sa klinkom shit. Ja imam neki 12 page preview i nije mi se bas dojmilo.
A sto se cekanja tice, pa bili su zavadjeni na krv i noz oko Watchmena... Moore, za razliku od Geimana, izgleda nije bio dobar diplomata, pa da dobije ne samo svoj glavni serijal odmah u trejdovima, nego i zbirku ne bas najboljih pricica (Midnight days)...

SANdMAN

ma gejmanu je bilo lakse jer je obecavao moorove rezultate i trazio adekvatnu nadoknadu. on je izvukao prava za sve likove koje je ikad kreirao za dc, ukljucujuci morfeja, iako to nije bilo predvidjeno u prvobitnom ugovoru...

Djole

Ko sto rekoh, diplomata covek, sve sredio na finjaka... dok je Moore verovatno pretio Karen Berger da ce je zadaviti onom njegovom bradom...