• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Posavetujte me koje filmove da odgledam [bez spema-pls]

Started by Arasko, 04-11-2005, 21:37:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Arasko

U ogromnoj ponudi u dvd-tekama gubim glavu, dobra glumacka postava ne znaci uvek i dobar film....

Hajde da pomognemo jedni drugima i da preporucimo zaista dobre
non-comercial filmove, ali molim vas SF tematika ima ubedljivu prednost
u sugestijama te takve filmove stavljajte na prva mesta! ....i bez horora, please! :)

Pajke

Tesko da ce ti iko odgovoriti jer vec imas milion topica sa preporukama i sl., samo se treba potruditi.  :wink:

Tex Murphy

Jedan vrlo interesantan pure SF, bez primjesa horora, zove se PRIMER, apsolutno i potpuno nezavisna produkcija. Radi se o nekim tipovima što slučajno konstruišu vremeplov, sama radnja je prilično komplikovana.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Deathangel

The Omega Code 2-Megiddo!Film je fantastican.Obavezno ga pogledaj!
"From the eternal sea he rises
Creating armies on either shore
Turning man against his brother
Till man exists no more"

Milosh

samo sf, i samo 2001-2004:

DONNIE DARKO, CYPHER, NOTHING, THE BUTTERFLY EFFECT, AVALON, EQUILIBRIUM, ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND, PRIMER...

(ima toga jos ako malo spustis kriterijume, ali ne previse, bar kad je sf u pitanju, sa hororom stvari stoje MNOGO bolje...)
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Truba

a što ga Harvi iskopa
sad će me glava boljeti 2 dana

ako ste voljeli PI (kao ja) gledajte Primer aka PIˆ³ po težini

:arrow:  :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...