• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Preneto sa jednog foruma: propagiranje kurvanjluka u bajkama

Started by Bilja, 16-11-2005, 09:58:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bilja

Pre nego sto pocnem, ne znam da li se ovo sme na ZS pa me zaustavite slobodno ako ne moze.

Malo sam kopala po forumima na kojima nisam clan. Ovo je jedan zaista zanimljiv topic sa index.hr
Totalno ludilo! Koga zanima (vidi naslov) moze da procita, jer ima zaista mnogo strana. U svakom slucaju, tema mozda nije neobradjivana dosad, ali je interpretacija originalna.

http://index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=7&idt=65057
Bilja
----------------------------------------@

Boban

Ma to je feminističko trabunjanje, ništa novo.
Uostalom bajke kakve mi imamo priliku da vidimo zapravo nisu bajke kakve su bile u nastanku nego poprilična komunistička obrada raznih Grimova, andersona i ostalih.

Nego, Biljanče, pravo pitanje je šta si ukucala u pretraživač pa te bacio na taj kurvaluk u bajkama.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Bilja

Quote from: "Boban"Boban wrote:
Ma to je feminističko trabunjanje, ništa novo.
Uostalom bajke kakve mi imamo priliku da vidimo zapravo nisu bajke kakve su bile u nastanku nego poprilična komunistička obrada raznih Grimova, andersona i ostalih.

Nego, Biljanče, pravo pitanje je šta si ukucala u pretraživač pa te bacio na taj kurvaluk u bajkama.

Nije to feminizam, nego najzesca zezancija. Cini mi se da se oni tamo samo dobro zezaju. Nema tu nista lose. Bar mislim.

Razocaracu te, nasla sam slucajno index.hr i primetila da imaju forum. Onda me, naravno,  privukao naziv topica... Tako da, ipak, da, jesam ispala perverznjak.
Bilja
----------------------------------------@

Tex Murphy

I Petar Pan je propaganda drogiranja - bijeli prah pomoću kojeg leti je kokain. A da i ne pričamo o "kolačićima" koje Alisa jede.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Boban

Quote from: "Bilja"Nije to feminizam, nego najzesca zezancija.

Ne nasedaj na privid. Nekima sigurno jeste zezancija, ali neki tu odrađuju perfidan uticaj na razmišljanje nedovoljno formiranih ličnosti.
Prkos je glavni pokretač u pubertetu i ume čoveka da odvede na mesta gde realno nikako ne bi želeo da bude...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.