• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sretenje (Cripple vs Chan Wook)

Started by crippled_avenger, 22-11-2005, 16:09:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

Nadam se da si ga pitao i nešto konkretnije i gikovskije – ako si uopšte imao priliku za neki duži lični kontakt? Lepo je ovo sve što tamo kaže, ali većina toga već postoji u njegovim intervjuima na netu. Izuzev ono za Mladića. Ako si se sliko – de su slike?
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

Nazalost, prerano putujem za neki duzi kontakt sa Parkom. Ovo je otprilike to. Chan Wook je okruzen svitom i dosta je povucen tako da osim onih ljubaznosti, nisam mogao nista vise od toga. Mnogo sam vise pricao i geekovskije sa Carlosom Cuaronom koji mi je dodelio nagradu. Tu smo detaljno govorili o Alfonsu i Guillermu Del Toru, no o tome drugom prilikom. Pricao sam detaljno i sa Guillermo Arriagom.

Zao mi je sto se od Chan Wooka nije moglo vise izvuci. Ali recimo nesto je govorio o body horroru i tu sam ocekivao juice, Cronenberga i ostalo, ali je tu nesto lejmerski komentarisao tipa kao mora violence u filmu jer kao izmedju muskaraca i zena postoji i platonska veza ali u svim ljubavnim filmovima imaju poljupci i seks pa zasto ne i kad je nasilje u pitanju. Mada, imaj na umu jos jednu stvar, na festivalima svi, ukljucujuci i mene ne govore nimalo geeky. Dok nismo dobili pare satro sam se od Fassbindera i gender studies, eventualno mmalo Noea jer nam je Wild Bunch partner, tek sam se sinoc raspojasao u dijalogu sa Lenny Crooksom, tipom koji je vodja Glasgow Film Funda i koji je radio Danny Boylea, Paul McGuigana i ostale nase favorite i tu smo droolovali o Norringtonu i svemu. Kaze da je Boyle totalni ludak, poznat po tome sto konzumira sve droge, za McGuigana kaze da su mu oduzeli i upropastili MORALITY PLAY, i tako jos svasta smo pricali.

Verovatno bi dakle i Parka trebalo odvojiti na stranu ali to je nemoguce jer idem sutra ujutru a tesko da bi od cele svite mogao da mu pridjem, jos narocito ovako na stakama.

Medjutim, znas, niko od njih bas i nije geek, to je razocaranje, oni su svi kao Nebojsa Covic, kao ovi nasi ugladjeniji politicari koji imaju vec uvezban set odgovora, par nekih safe duhovitosti, sta god ih pitas sve vole i postuju, i sve im je bilo jako vazno i jako je uticalo u zivotu. Nista narocito zanimljivo nisam cuo, osim od kazem od Carlosa koji je stvarno super.

Da, hengovao sam i sa Meksosom koji je radio EL CRIMEN DE PADRE AMARO, on se zove Carlos i zapili smo se bili u nekom klubu. On je jako fun loving i peva irske drinking songs kad se napije.

Imam slike na fotoaparatu, ne znam koliko ce uspeti posto nije digitala i bilo je jako hectic uhvatiti shot.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam