• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Game of Thrones

Started by mac, 30-11-2005, 13:52:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mac

Prisustvovao sam sinoć kraju stone igre "Game of Thrones" u klubu Crni Zmaj. Deluje prilično interesantno. Nešto kao Riziko bez faktora sreće (nema kockica). Evo i informativnog linka: http://www.boardgamegeek.com/game/6472

Nyarlathotep

Game of Thrones nije losa zajebancija.
Blejis u Zmaju?
He, he... igraj onda malo Blood Bowl.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

mac

Zarazio sam se Medžikom. Skupa zanimacija...

Pajke

Quote from: "mac"Prisustvovao sam sinoć kraju stone igre "Game of Thrones" u klubu Crni Zmaj. Deluje prilično interesantno. Nešto kao Riziko bez faktora sreće (nema kockica). Evo i informativnog linka: http://www.boardgamegeek.com/game/6472

Cuo sam da je dobrim delom slicna Diplomatiji.

mac

Quote from: "Pajke"Cuo sam da je dobrim delom slicna Diplomatiji.
Da, i ja sam to čuo, samo što ne znam ništa o Diplomatiji. Ono što znam je da se teško gube jedinice, i tako je i ovde (bar je tako bilo u ono malo vremena što sam imao).

Izitpajn

QuoteCuo sam da je dobrim delom slicna Diplomatiji.
Dosta je dinamičnija (što nije teško jer Diplomacy je ubibože statična, not necessarily a bad thing) i caka je u tome što se igra točno deset krugova i onda se zbraja, što si osvojio, osvojio si.

Nyarlathotep

Magic the Gathering
skupa zanimacija.... pogotovo kad upadnes u fazon i krenes da juris deckove.
nikada se nisam primio na CCG, ok je to brzopotezna zajebancija, ali...
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

mac

Quote from: "Nyarlathotep"Magic the Gathering
skupa zanimacija.... pogotovo kad upadnes u fazon i krenes da juris deckove.
nikada se nisam primio na CCG, ok je to brzopotezna zajebancija, ali...
Ma mora da se razmišlja, čak i sa agro dekovima (špil gde samo spuštaš kreature na sto i biješ i biješ), a sa komplikovanijim je još gore. Moraš uvek da imaš u vidu šta protivnik može da ima u ruci. Zeznuta stvar... A da karte koštaju, istina je...

Pajke

Magic sam naucio igrati jos `96e, zadnjih 4-5 godina nisam ga ni pogledao. Nego, kakva je to igra na nasem jeziku sto se reklamira u najnovijem Svetu Kompjutera? Izgleda kao kopija Magica ubacena u nasu mitologiju...

Lurd

Ja sam često igrao Tragic: The Garnering, ali sam redovno gubio špilove. Onaj jebani Wooz je teško pobediv. Ali je zato neuredan, smrdi, neprijatan je lik i užasno je naporan.
My trees...They have withered and died just like me.

mac

Quote from: "Lurd"Ja sam često igrao Tragic: The Garnering, ali sam redovno gubio špilove. Onaj jebani Wooz je teško pobediv. Ali je zato neuredan, smrdi, neprijatan je lik i užasno je naporan.
Very funny, hvala internetu što znam o čemu pričaš :)