• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Petak XIII/VII

Started by Jake Chambers, 17-12-2005, 05:02:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jake Chambers

Dakle, ovo je jedan od tri ili cetiri dela ovog serijala koje sam gledao. I evo ga na Pinku. I sta se desi? Uhvatim ga od potpuno istog mesta kao kad sam ga gledao prvi put, pre desetak godina  :x  Ne ispocetka naravno.
Definitivno najlosiji od ovih filmova koje sam gledao je Jason X, mada ni deveti nije daleko.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Alex

Quote from: "Jake Chambers"Dakle, ovo je jedan od tri ili cetiri dela ovog serijala koje sam gledao. I evo ga na Pinku. I sta se desi? Uhvatim ga od potpuno istog mesta kao kad sam ga gledao prvi put, pre desetak godina  :x  Ne ispocetka naravno.
Definitivno najlosiji od ovih filmova koje sam gledao je Jason X, mada ni deveti nije daleko.

To će te naučiti da kupuješ novine sa TV programom.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Jake Chambers

Teško, pošto TV skoro nikako ne gledam. Evo film se približava kraju i pitam se šta mi se to prvi put kad sam ga gledao tačno svidelo. Efekti?
Šta je činilo ovaj serijal popularnim?

WARLOCK

Jason je cuvena ikona,postuj ga ili ce Jason doci po tvoju glavu :?:
Odrastali smo uz njega gledajuci nastavke brojeci zrtve :!:

Jake Chambers

Ma volim ja njega... on  me je tada plasio, a Frediju sam se samo smejao. Dzejson samo ide okolo i ubija, bez biranja. No mi i dalje nije jasno sta je u svemu tome bilo tako dobro. Efekti osrednji, glumci nikakvi, radnja skoro nikakva...?