• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

хаппи њу јир

Started by Loengrin, 30-12-2005, 23:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Novogodišnji praznik volite zbog ...

... poklona
1 (8.3%)
... ukrasa
0 (0%)
... ozloglašenih petardi i ubistvenih vatrometa
1 (8.3%)
... bacanja teško stečenih eu ... ovaj dinara na glupe poklone
0 (0%)
... sarme
2 (16.7%)
... bečkih dečaka ; ) ok, i bečkog koncerta
0 (0%)
... neviđene dremke
2 (16.7%)
... propalih žurki
3 (25%)
... mrskih čestitki i usiljenih fraza
3 (25%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 30-12-2005, 23:20:59

Loengrin

SREĆNA SVIMA 2006. NOVA GODINA :arrow:

a za doček se sami pobrinite.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Nimrodel

Srećna svima nova godina... a evo i spešl trita za mnogobrojno muškinje ovog sajta sa željom da sa takvim cicama provedu novogodišnju noć:

A nama, malobrojnom ženskinju, ostaje i dalje opcija da gledamo dušu, a ne tijelo:

But then the barking of dogs fills the air and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses

Black Mamba

this one... zbog njega

i sve sto zelim svima je da upoznaju tako nekog, ako vec niste, posebnog/nu, ali stvarno posebnog, koji/koja ce vam cak i vazduh koji disete razmazati svim mogucim i nemogucim bojama.....

peace out
& punk :|

otaku

Pre nego sto se diskonektujem (bogami ne samo sa foruma) da pozelim svim ljudima ovde srecnu ovu novu godinu, nadam se da se ne osecate kao ja (treba se iskrcati s nekog broda, a ako propustim trenutak iskrcavanja moracu da budem na istoj palubi jos celu jednu turu, iako ne znam za koji djavo i da se iskrcavam bla bla), daklem, nek mi ne uzmu za zlo svi koje sam necim uvredila, dosadjivala itd. na forumu tokom ove godine (moram, da ne bih bila precrtana sa spiska za poklone  :oops: ), a ostalima zelim ono sto je, u ovom trenutku najostvarivije da se lepo provedu i sklupcaju uz nekog veceras, a za posle nek vide sami  8)  Drzite se, ljudi!  :)
Proooobaj da u glavi budes sam

Kunac

Stigla je! I neka bude srećna svima!
:!:
xyxy
"zombi je mali žuti cvet"

Milosh

Pridruzujem se cestitkama! Nadam se da ste se svi lepo proveli, i zelim vam sve najbolje u novoj 2006.  :)
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Loengrin

@Nimrodel:  Kakav poklon, WOW, taj deka zna znanje!
@Black Mamba:  Eeee, da znaš! Hvala!

Jašta nego je došla, napredujemo polako ka drugom delu Odiseje!
Kada sam čitala 2001. tako mi je bila daleka ta godina. Sad je to vorbei, a novoj deci ce Artur Klark uskoro biti nesto poput Žil Verna.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Legolas

Srecna vam svima, da prostite, Nova Godina (ali ne 1984)! I jedna i druga! :!:

a i Bozic sa zakasnjenjem.    :)  :) A i prosli, kad vec kasnim! :lol:
To što se nisam ulogovao na forum 12 godina ne znači da nisam svraćao.