• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ridjobradi

Started by sigismundus, 09-01-2006, 13:18:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sigismundus

pošto polako, več neke tri godine, spremam jugo integralno izdanje ridjobradog za sebe i prijatelja (tako, biče tri primjerka, a možda čak i pet), dobro sam se naradio, da sam sredio sve epizode, kako moraju biti. sada sam pred krajem, i uhvati me hladan tuš. posle detaljne provere svake stranice, svake pasice, prokužim, da mi u prvoj epizodi fali stranica broj 16. ajme meni. mora, da sam pogrešio, ubedjen bio. prvo pogledam svoje predložke, nema stranice 16. znači, da sam pogrešio kod kopiranja. prvi broj stripoteke sa prvom epizodom. e, nema stranice 16. O.K. izpustili su je. zato je i ja nemam. nisam od prve primetio. nema panike. idem potražit eks sa prvom pričom. nema starnice br.16. uh! ne isplati mi se gledati nigdje više u jugo stripovima. ajmo originalna izdanja. pilote, gdje je izlazio ridjobradi u nastavcima imam na gorenjskom. dakle ništa. hvala bogu, u porotožu imam integralna francuska izdanja. sa strepnjom gledam i nadjem stranu 16. hvala bogu, postoji. na toj stranici je mini pričica o babi i eriku, kad su još bili mali i kako je baba lasom uhvatio erika i vezanog ga doveo na čas latinskog, tako uzgred.
no, sad treba nazvati prvu autoritetu za ridjobradog, rommela naravno, i priupitat ga ponešto. jer, jedan je jugo integralni primjerak njemu namenjen. e, i rommel ne zna za to. dogovoramo za skeniranje i upis jugo teksta, tako da mogu tu stranicu ubacit u knjigu. za početak mu pravim fotokopiju i šaljem odmah pismom, tako da posle dugog vremena pročita novog hubinona. i pita me, ej pa ti imaš i njemačka izdanja, pošalji mi stranicu na njemačkom. jer zna bolje njemački od francuskog. ja, pa može. e, sada, ni sam nisam vjerovao očima. njemačko kult izdanje nema stranice broj 16. bogami, šta se dogadja. da ti njemci, pedantni do kraja, nemaju komplet. dobro, prevešču tu francusku stranicu, romi če je srediti na kompu, i ja ubaciti u knjigu. da bude komplet komplet. tako to ide kod mene.
eh, pošto znam, da se sprema i legalno izdanje ridjobradog kod nas, samo da kažem. izdavači, ako nemate stranice broj 16, znate, gdje je možete nači.
onaj, koji sniva tudje snove

DušMan

Uh... da li ce to Ridjobradi biti na Belom Putu?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Rommel

Quote from: "DušMan"Uh... da li ce to Ridjobradi biti na Belom Putu?
pa ...tko zna? ali sigiju svaka cast za ovaj missing link....a bas su me neugodno iznenadila njemacka kult izdanja koja su inace bas lijepa pogotovo oni hc-i

DušMan

Pa... Sigi ocigledno zna.  :lol:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

sigismundus

ne, nije to beli put
ali ne smijem još ništa da kažem
no, izdavač če biti obavešten o ovom topiku, pa če sam prosuditi, kada če to oficijelno najaviti
inače znam, da su pregovori več daleko otišli, problem je samo u tome, što trenutačno nisu dostupne sve epizode.
pa znate, oni bi to lepo redom od prve ...
onaj, koji sniva tudje snove

MAGIC

ja bi radje lone wolfa od prve.... :arrow:

Rommel

Quote from: "MAGIC"ja bi radje lone wolfa od prve.... :arrow:
...do zadnje