• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DOMINO

Started by otaku, 16-01-2006, 00:13:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otaku

Secam se da je neko pominjao film, gledao ga itd., al nikako da nadjem topik na kom je pisano o tome... Pogledala sam Domino pre sat vremena i film me potpuno odusevio (osim samog kraja koji me podsetio na neku zbrzanu verziju kraja filma Man on Fire, samo tamo nekako katarza dodje prirodno, a ovde nekako deluje nabudzeno i usiljeno). Keira Knightley mi je do ovog filma bila samo jako lepa glumica, nisam imala poseban odnos ni prema jednoj njenoj ulozi, ali dok sam gledala Domino, bukvalno sam jedva cekala kadrove u kojima se ona pojavljuje: Ima nesto decacko ali i mracno i seksi. Negde izmedju Nikite i Edvarda Furlonga (Terminator2).  
Kako mi se od kad sam pogledala film sve vrti prica po glavi, malo sam bazala po netu da nadjem, jelte, pricu kojom je film inspirisan i tu nabasam na ovo cudo: http://www.blogofdeath.com/archives/001449.html  koje bi trebalo da bude odavanje pocasti skoro preminuloj Domino Harvey, kad tamo, gomila ljudi, a svaki drugi pocinje tribute recenicom I knew domino Harvey very well. Pa se javi drugi i kaze, nisi je ti znao, ja sam je znao.  A, neki cak tvrde da je lazirala sopstvenu smrt i da joj je Toni Skot, jer su se sprijateljili, pomogao da pobegne u Meksiko.

A, onda jedan kom je prekipelo:
Oh come the fuck on...

None of you knew the bitch ... get a life!

Posted by David on October 15, 2005 06:43 AM
Proooobaj da u glavi budes sam

Milosh

:shock:

Pogledao sam tek prvih pola sata, a onda sam morao da prekinem na kratko i saberem se jer nešto ovako grozno nisam video od kako sam pre koji dan pokušao da odgledam rimejk "Magle".

Iritantno. Plitko. Glupo. Dosadno. Scenario Ričarda Kelija je sramotno loš, i ako je zaista on (a ne neko dopisivanje) odgovoran za onako glupave dijaloge/monologe onda je izgleda zaista reč o umišljenom pozeru kome se posrećilo s prvim filmom. A Toni Scot? Njegov novi rediteljski stil će se ubrzo pretvoriti u dijagnozu ako ovako nastavi. "Man on Fire" ima sjajan scenario i još bolje glumce, i Tonijeva ekscentričnost je samo naglasila stvari tamo gde treba. Mada, u novom svetlu, možda su i u pravu oni koji kažu da je "Man on Fire" bio odličan film uprkos režiji Tonija Skota, više ni sam nisam siguran... Ono u šta jesam siguran je da je Domino u interpretaciji Kire Najltli samo bedni izgovor za karikaturu od lika, i smučila mi se već posle prvih pet minuta; apsolutno više nemam želju da vidim Kiru Najtli u bilo kojoj ulozi u bilo kom filmu.

Ovo je jedan od najpozerskijih, najusiljenijih filmova koji sam ikada imao nesreću da vidim, a sve ovo se odnosi tek na prvih pola sata! Odoh sad da se ponovo prepustim čarima mazohizma bez i trunke nade da će "Domino" na kraju ispasti bilo šta drugo do jedan od najgorih filmova prošle godine.

RIP Tony Scott

EDIT: Pogledah do kraja ovo besmisleno izdrkavanje od filma. 1
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

Quote from: "Milosh"...da će "Domino" na kraju ispasti bilo šta drugo do jedan od najgorih filmova prošle godine.

RIP Tony Scott

raduje me da vidim da za tebe još uvek ima nade...
https://ljudska_splacina.com/

otaku

Quote from: "Milosh":shock:

Pogledao sam tek prvih pola sata, a onda sam morao da prekinem na kratko i saberem se jer nešto ovako grozno nisam video od kako sam pre koji dan pokušao da odgledam rimejk "Magle".

Nadam se da si se makar diskonektovao dok si gledao tih prvih pola sata, dodjavola.
Proooobaj da u glavi budes sam