• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vannini

Started by Djole, 06-02-2003, 01:09:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Djole

Bila je prica da krecu ponovo od februara sa izdavanjem. Zna li se nesto o tome?
Obradujte me ljudi, obradujte me!! :!:
"THAT is why they call me The Decorator."

Kruger

ako se nevaram rekli su u trecem mjesecu

iNCUBUs

Ja sam i "otkrio" ZS forume kada sam u google pretragu uneo 'Vannini' :D

I upravo sam naleteo na tu informaciju - od februara.. :)

Neka bude i mart, ali samo da bude :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Djole

Od marta krece System sa Ken Parkerom, i to nije lose, al ja bih voleo Dylana na kioscima... :lol:

kolekcionar

Dalicese Vanini  obradjivati u Srbiji ili u Italiji, kakoje bilo receno.
Ako bude objavljivan u Italiji imacemo odlicnu kvalitetu, i nece biti sjeckanja strana kao stoje radio Horus, i Dnevnik..
Takodje i K.P trebo bi dase obradjuje u  Italiji bas zbog nivoa kvaliteta, i redoslijeda epizoda, kao i kompletnog(ne sjecenog) sadrzaja prica..
U svakom slucaju dobroje sto god krene na kioske, jer zaista smo svi gladni stripova.. :lol:  :lol:
Jedna stara legenda kaze:
Promijenices stotinu sajtova dok ne pronadjes pravi...

Djole

Niko nista ne zna?  :x
Dark House, ti si pricao (i na par mesta dokazao) da si odlicno obavesten o izdavackim tokovima u nas. Podeli svoje znanje sa nama..   :cry:

hamza

Sadace uskoro mart mjesec, pacemo vidjeti hoceli biti stogod od vaninijevog izdanja.Daoce makar KP poceti :?:  :?:  :!:

DušMan

Nece Vannini stampati Kena, vec System comics! Krecu sredinom marta... Potvrdjena informacija! :)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

kolekcionar

Fala bogu nekaseje sta bilo pokrenulo sa mrtve tacke..
Stose tice K.PARKERA  jacu kupovati po dva broja samo neka ide, madasu mogli napraviti puno bolji potez sa M.W.(magic wind)
U svakom slucaju dobroje stagod dase radi kadaje u pitanju strip.. :wink:

XIII

Quote from: "DusMan"Nece Vannini stampati Kena, vec System comics! Krecu sredinom marta... Potvrdjena informacija! :)

potvrdjen bannini ili system comics?

DušMan

System comics...  :!:
Kakav Banini... nece od toga najverovatnije nista biti, ali zivi bili pa videli...

iNCUBUs

ma okej KP, ali sta je sa Dylanom Dogom i Martijem????

kolekcionar

DD. i Marti vec izlaze u izdanju Ludensa tako da njih sigurno nece
odkupiti, ali zato imaju recimo  puno novije junaka sa koima bi mogli
itekako uspjeti dase probiju na trzistu.Vidjecemo stace biti.. :roll:

DušMan

Pa dobro, ako Vannini u nekoj blizoj ili daljoj budicnosti krene, ici ce opet sa starim junacima. Znaci Marti,M. No, Dylan, Zagor. Nema veze sto to izlazi kod Ludensa kupujemo samo mi fanovi, a obicni "citaci" stripova kupe samo ono sta nadju na kiosku, a kod nas je nazalos ponuda mala... :cry:  :cry:

iNCUBUs

Quote from: "kolekcionar"DD. i Marti vec izlaze u izdanju Ludensa tako da njih sigurno nece

'ajde me molim te prosvetli, gde mogu da se nadju ta izdanja (u Beogradu) i po kojoj ceni?

XIII

Quote from: "iNCUBUs"
Quote from: "kolekcionar"DD. i Marti vec izlaze u izdanju Ludensa tako da njih sigurno nece

'ajde me molim te prosvetli, gde mogu da se nadju ta izdanja (u Beogradu) i po kojoj ceni?

Pa koliko ja znam ima u Alan Fordu na Novom Beogradu u bloku 20i nesto.//www.alanford.co.yu
Ima i u dakwood klubu na zelenjaku (DusMan ispravi me ako gresim) //www.stripklub-darkwood.com

DušMan

Jeste na Zelenjaku je Darkwood.
U Darkwoodu je cena 120 dinara, a u Alanu Fordu 105 (poskupelo od skora sa 95).
Takodje usudio bih se reci da je Alan Ford bolji, jer nekako ima vise duse...  :lol:  :lol:  :lol:

Djole

Zavisi od toga ko radi u Darkwoodu. Ponekad je neki levi tip koga mrzi da mi bilo sta kzae, a ponekad je neki normalan momak koji iole ljubazno odgovara na pitanja.
Mada niko nije ljubazniji od gazde Alan Forda.
Mozda zato sto je decu iskolovao zahvaljujuci mojim posetama... :lol:

DušMan

Haha, levi tip je Igor koji se stvarno pridrzava one "cutanje je zlato"! :D
Drugi tip je ili Dacha ili Sloba, vlasnik Darkwooda.

Ali Miroslav (AF) je stvarno neprevazidjen! Kod njega nema cutanja, nego odmah se baca na politiku... :lol: Stvarno je super covek, zato sam i rekao da AF ima dusu, dok je Darkwood nekako "sterilan". :lol:

Djole

Quote from: "DusMan"Haha, levi tip je Igor koji se stvarno pridrzava one "cutanje je zlato"! :D
Drugi tip je ili Dacha ili Sloba, vlasnik Darkwooda.[/img]

Nije Sloba, ostavljao sam neke stvari za njega.
A Igor bi mogao da poradi na svom nastupu...  Mislim, prvih par puta kada sam isao u Darkwood, naletao sam na njega, i totalno mi je ubio volju da dolazim ponovo. I verovatno ne bih ni isao, da nisu poceli da dobijaju italijanske originale. :(
Mislim, sve skupa, Darkwood je za kolekcionare, one koje vole da imaju svaku ZS, LMS ili sta ja znam, Gigant.
Alan Ford je za one koje vise zanimaju nove stvari, sto iz CRO, sto sa drugih strana.

DušMan

Pa dobro, posle 30-40 odlazaka u Darkwood ces se vec naviknuti, a mozes i da se nadas da ce jos neka ziva dusa biti u Darkwoodu pa da nju/njega  :lol: spopadas, kao sto ja radim! :D  :lol:
Istina za italijane, ali cene su stvarno... mislim stvarno...
Nadje se ponekad i u Fordu koji Italijan (strip, a ne drzavljanin Italije  :lol:) evo ako se ne varam jos ima 1 ili 2 Martija... A i cena je prava sitnica... Zato trk do Forda, dok jos ima... ;)
Tako je, Darkwood za one koji zele da skolpe kolekciju, a Ford za one koji zele malo vise "egzoticnih" stvari.

Djole

Cene su nocna mora, :P  zbilja, ali kad vidim italijane, prvo vadim novcanik, pa onda pitam posto... moracu pre ili kasnije da se konsultujem sa nekim psihologom povodom toga... :o
Martiji u AFu? Ako ovih dana otopli, prosetacu se.
Nego, jesi li bi do onih na Karaburmi, "Braca Dalton"? Kako stvari stoje kod njih, zna li se?

DušMan

Da stvarno. Ti onda nikako ne bi smeo otici u Italiju jer il' bi bankrotirao il' bi te uhapsili! haha  :wink:
A nije ti AF tako blizu da se prosetas... Mozes da se prosetas do zelenjaka pa na bus, ili na tramvaj... hehe snimio sam ja tebe! :P
Kod "Daltona" nisam nikad bio... Ne stize se... a nemam nesto preterano ni potreba, a ni sredstava. :cry: Kol'ko sam cuo, situacija je ista k'o u Darkwoodu.

Djole

U Italiji samo ne bih smeo da idem u neku strip knjizaru (da ne govorimo o sajmovima), inace dok su samo kiosci u pitanju, sve je pod kontrolom. :D
I da, Alan Ford mi bas nije prekoputa, uglavnom hvatam sedmicu, pa kad stignem stignem... A kako si me snimio?

DušMan

Zato sto kiosci nemaju zalihe, je li? :lol:

Eeeeeee... hehe... sta da ti kazem, ja sam voajer. Pogledaj zgradu prekoputa tebe, videces jedan zatamljeni prozor gde se moze primetiti covek u kolicima sa teleskopom... to sam ja! :?

Djole

He, pa da, na kioscima nema bas previse toga, cak ni tamo (ako se odbace, Tex, Zagor, Nick Raider i jos par stvari koje ma bas i ne interesuju previse), tako da se moji odlasci u Italiju jos nisu zavrsili nekim (vecim) krivicnim delom, ili mojim nervnim slomom. :lol:
A jesi li to i ti komsija...? (ili imas mnogo dobar dvogled?) :shock:

DušMan

Pa bilo bi malo previse da sam ti i ja u komsiluku!  :lol: Dosta ti je Magic! hehe Eto otkud i znam... otkrio sam se... Pokazao mi Magic prezime Tadic na interfonu... hehehe

Djole

He he, postao sam turisticka atrakcija Vracara! :D
"I, sa vase desne strane, odmah pored rupe iskopane za uvodjenje grejanja pre vise meseci-godina-decenija, mozete videti Djoletov interfon..." :lol:

Truba

hm
mogao bi vanini nastaviti izdavati DD
ali SAMO one koje SD nije objavila
:x neću duplikate

malo specijalaca nije na odmet
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

DušMan

eh... Evo cuo sam juce da postoje neki zainteresovani likovi za stampanje Bonellia. (nije System comics)
Raspitivali su se kako da stupe u kontakt sa SAF-om... i koliko sam shvatio imaju i kintu... Ne znam vise da kazem, valjda ce biti o ovome jos reci.

Djole, 2 italijanska Martija izlgeda cekaju samo tebe...  :lol: jos su tamo! Samo malo zakopaj... Tu su negde posle Vanninija i Horusa, a pre SD...  :)

Komunjaro, s obzirom da ima jos negde oko 10ak epizoda neizdatih od strane SD ne brinem se... Samo da krene pa da dozive 10 brojeva, a posle sta bude bude! Na kraju krajeva ne moras ti kupovati duplikate! :wink:

Djole

Problem je u tome sto nisam dugo bio do AFa (od kad je zahladnelo :roll: ) i kada bih isao, trebalo bi da pokupim jos gomilu domacih stvari (Bic bozji, Torpedo, XII i jos gomilu takvih), a zbog odrzavanja dobrosusedskih ekonomskih odnosa sa CRO, na ivici sam bankrota...

XIII

Quote from: "djole"Problem je u tome sto nisam dugo bio do AFa (od kad je zahladnelo :roll: ) i kada bih isao, trebalo bi da pokupim jos gomilu domacih stvari (Bic bozji, Torpedo, XII i jos gomilu takvih), a zbog odrzavanja dobrosusedskih ekonomskih odnosa sa CRO, na ivici sam bankrota...

Ej pa i ja sam zainteresovan za taj strip XII  :lol:   :cry:  :cry:  :lol:

Djole