• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kvalifikacije za evropski fudbalski šampionat 2008

Started by Boban, 28-01-2006, 12:33:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

Komentari, procene...
Konačno u jednim kvalifikacijama nismo sa Špancima u grupi.

Gledajte ovaj pakao, grupa B: France, Italy, Ukraine, Scotland, Lithuania, Georgia, Faroe Islands.

Nego, da li ste znali da Italijani Češku zovu "Repubblica Ceca"?

http://it.uefa.com/competitions/euro/Standings/index.html
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Kastor

Quote from: "Boban"Gledajte ovaj pakao, grupa B:

Uh! Da imam para, (i volje) otvorio bih kladionicu samo za B grupu.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

iNCUBUs

Zadovoljan sam grupom, taman po meri da bude dovoljno uzbudljivo.
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Boban

E, da će jednom biti da se Italija ne plasira...

Truba

šta fali Italiji 8)
meni su španci i francuzi najmrži  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mica Milovanovic

E, da će jednom biti da se Italija ne plasira...

Neće biti  :(  
Ukrajinci će se smrznuti dotle, a škotski fudbal nazaduje. Ovi drugi nisu ozbiljni...

Naša grupa nije loša. Dosta će zavisiti od toga kako prođemo na evropskom...
Mica

Boban

Naša grupa jedina ima osam timova, dakle tri autsajdera i mislim da od toga mnogo zavisi. Ko uspe autsajderima da uzme svih 18 bodova biće u priličnoj prednosti jer je za očekivati da će utakmice među kvalitetnijim ekipama biti šarenolike, dosta nerešenih rezultata i poneko iznenađenje. Treba se skoncentrisati na to da ne budemo mi tim nad kojim će autsajderi praviti iznenađenja. Belgijanci su vrlo zreli za to, jer igraju razvučen fudbal i može lako da im se desi da pokleknu protiv najslabijih.

Mica Milovanovic

Ja mislim da ne bi trebalo da bude problema da lako prođemo dalje, samo ako ponovimo 80% od igre iz ovih kvalifikacija...

Ovi Belgijanci danas su jedna od najslabijih reprezentacija koje sam gledao u poslednje vreme. Bez igre, bez ideje...

Finci bi mogli da možda budu veći problem nego što se pretpostavlja. Napreduju u poslednje vreme.

A najveći problem za nas bi moglo biti vrlo verovatno rano ispadanje sa Svetskog prvenstva, što bi moglo da izazove nervozu i u Savezu i među narodom.
Mica