• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zaglavio se u Heroes of M and M II Suc Wars

Started by ..., 30-01-2006, 17:32:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Zanima me da li se secate Heroes of M and M II : Sucession Wars?

Stigao sam do misije u kojoj se borim sa 4 neprijatelja odjednom koji su saveznici, a pomazu ti patuljci ako si odradio prethodnu misiju kao sto ja jesam.

Pokusavam da ispeglam protivnike kao Wizard ali mi ide sporo dok nadogradim do Titana i onda obicno nemam kintu i pre ili kasnije me zakucaju Black Dragons.

Sta graditi a sta ne? Da napomenem, grad koji osvojim prvo i pretvorim u zamak je Warlock tipa, i to je korisno. Medjutim, harassing upadima sa svih strana, 3 bad Milosh Dead....
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

smrklja

nisam video ranije pitanje pa izvini za kašnjenje odgovora.ispred zamka pokupi sve pare nemoj uzimati exp kupi više heroja 5-6. 3 idu pravo gore gde ce usput pokupiti 2 grupe patuljaka,gore levo uz ivicu mape imaš još patuljaka koje trebaš da pokupiš,dole desno ima 3 ili 4 grupe patuljaka koje pokupiš i već prve nedelje zauzmeš najbliži zamak, sa onim gore trupama ideš na vorlokov zamak i u gornjem desnom ćošku imaš još patuljaka za skupljanje.zamak u donjem desnom rešavaš sa onim trupama kojima si zauzeo prvi zamak, u suštini sve se svodi na ekspresno skupljanje patuljaka i brzi napad treba samo paziti na zalutale heroje pošto ih komp non stop kupuje.