• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Beovizija

Started by Kastor, 12-03-2006, 04:13:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kastor

Da li su događaji u SC (iza kulisa) samo još jedna bljutavština domaće estrade ili novi Maksimir?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Ghoul

Quote from: "Kastor"Da li su događaji u SC (iza kulisa) samo još jedna bljutavština domaće estrade ili novi Maksimir?

KOJI događaji?
https://ljudska_splacina.com/

Kastor

Iz druge ruke (nisam gledao, a zvaničnih informacija još nema):

Crnogorci nisu dali nijedan glas nekoj srpskoj pesmi, dok su neki Srbi, naivno ili profesionalno, odradili posao i udelili CGorcima po koji glas. Sa 4 glasa razlike, pobedila je pesma grupe NO NAME, koja nas je i prošle godine predstavljala na Evroviziji.

U sali SC se, kao na stadionu, skandiralo LOPOVI a članovi CG grupe, koji su nameravali da izvedu pobedničku pesmu, počašćeni su raznim predmetima koji su uletali na scenu.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Alex

Nije mi jasno kako Srbijanci ispadnu dva put za redom glupi i to na istu foru. Još su se neki moroni hvalili na početku kako glasaju časno i pošteno. Prosta matematika kaže da, ako Crnogorci daju svom favoritu maksimum poena, a našem ništa, a Srbi svojima maksimum, a njima po neki bod, da onda uvek pobeđuje Crna Gora.

Mislio sam da će imati toliko mozga da posle prošlogodišnjeg debakla - skandala promene pravila. Umesto toga, ove  godine hiper skandal i totalni debakl.

Predlažem da, ako se CG kojim slučajem ne odvoji u posebnu državu, sledeće godine ne organizujemo takmičenje, već da jednostavno pustimo Crni Goru da izabere našeg predstavnika.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Kastor

Quote from: "Kastor"Crnogorci nisu dali nijedan glas nekoj srpskoj pesmi.

Ovo je dezinformacija.

Ana

12 contestants from Serbia and 12 from Montenegro took part in a join national selection, Evropesma 2006. The Serbian favourite, Flamingos feat. Luis, received four times the maximum points from the Serbian jury, but didn't receive any points from the Montenegrin voters, while the Serbian jury awarded No Name with points. The Montenegrin jury backed No Name, that won under the same circumstances as last year, and took victory with only 4 points more than the runners-up.

http://www.esctoday.com/news/read/5764

Ivan Bevc

Kako je ovo smesno, istorija se stvarno ponavlja kao farsa...Crnogorci na smisljen nacin ovakvim postupcima podgrevaju anticrnogorsko raspolozenje medju Srbima...referendum ima sve vece sanse za uspeh.
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

Tex Murphy

Kad vidim oko kakvih se debilizama (Evrovizija, EJJJJ!!!  :x  :x  :x  :x ) mi krvimo međusobno, prosto mi nešto bude žao.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

a što, fuzbal je onomad kao bio mnogo bitnija stvar za svađu?

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Kastor"Da li su događaji u SC (iza kulisa) samo još jedna bljutavština domaće estrade ili novi Maksimir?

ok, imao si 12 godina pa ne pamtiš maximir...

Boban

eh, Maximir; bejah na licu mesta...  kako je to bila filigrantski pripremljena predstava (jedna od prvih u nizu...) s namerom da Srbe ogadi do krajnjih granica i onima koji su možda bili kolebljivi.

Meni se čini da su Crnogorci slično odradili sada, da su namerno uradili ovako iritantnu stvar, da bi izazvali publiku na reakciju i sada im je to dodatni alibi za poslednje neodlučne na predstojećem glasovanju za otcepljenje; eto, u Srbiji nas mrze, ne mogu da podnesu našu poptenu pobedu i takva sranja...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Bab Jaga

Quote from: "Ghoul"a što, fuzbal je onomad kao bio mnogo bitnija stvar za svađu?

Mogućnost nekažnjivog međusobnog vrijeđanja jedina svrha postojanja futbala.  :wink: A tek ako uspiješ koga opaliti u sveopćoj gužvi po tintare...  :arrow:
Ghoul fhtagn!

David

I ti imas 'yourspace'... :P
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Pevfavrel