• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SLIKOVITI KVIZ: prepoznaj kadar iz filma!

Started by Ghoul, 16-07-2006, 04:03:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Dybuk

Japanac? Koreanac? Tajvanac? Kinez?

Ovaj lik izgleda kao Japanac.  :lol:

Fooking hell Meho, teski su ti ovi B filmici za pogadjanje. To samo ti i Sinisa gledate  :lol:

Meho Krljic

Quote from: Dybuk on 14-05-2015, 21:08:16
Japanac? Koreanac? Tajvanac? Kinez?

Ajd da kažemo da si pogodila  :lol: :lol: :lol:

Film se zove The Korean i smeće je.

Quote from: Dybuk on 14-05-2015, 21:08:16
Ovaj lik izgleda kao Japanac.  :lol:

Josiah D. Lee je verovatno ipak Korejac - ovaj film se zove The Korean a i u Olympus has Fallen igra "korejskog pilota".

Quote from: Dybuk on 14-05-2015, 21:08:16Fooking hell Meho, teski su ti ovi B filmici za pogadjanje. To samo ti i Sinisa gledate  :lol:

Pa, nisam do sada stavljao samo B filmove, mislim, u poslednjih nekoliko filmova koje sam zadavao su Bergmanov Mag, Man of Vendetta, Konfučije... To su prilično veliki i/ ili visokobudžetni filmovi.

Ovaj kviz je poslednjih godina bio mnogo suroviji od ovog što mi sad radimo, ja sam bukvalno možda jednom u šest meseci nešto imao prilike da pogodim. Otkad je većina notabilnih sagitaških filmofila migrirala na Fejsbuk, a Ghoul se uzdržava od učešća, stvorila se prilika da se uz preostale znalce prošvercujemo i ignoranti poput mene, Zoska itd.

Dybuk

Ah, ok, jasno.

Koreanac, hmm, moram da gledam vise azijskih filmova, i dalje ih tesko razlikujem. Taman pomislila da sam ukapirala razliku izmedju Japanaca i Koreanaca, kad...

Ako neko zeli i ima ideju, neka preuzme umesto mene, ja ionako dajem lake zadatke. Samo, neka bude neki van Azije ako moze :lol:

xcheers

Meho Krljic

Ma zadaj ti, kakve veze ima što su laki zadaci, ne treba da ovaj kviz bude nekakvo elitističko borilište nego mesto na kome se zainteresujemo za filmove koje nismo gledali na osnovu probranih kadrova nad kojima je neko drugi proveo malo vremena.

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова

PTY

Васа С. Тајчић

Не.
У питању је италијански еротски филм из 80-тих, ишао је и у домаћим биоскопима а главна глумица је једна прсата старлета.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Редитељ није Тинто Брас.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

Разумијем да жене неће да одговарају јер су љубоморне али шта је са мушким?! Ово је последњи покушај да помогнем: филм је редитеља који је режирао један од филмова из овог комплета. Мада, поштено говорећи, то и није прави ђало.
Моја колекција дискова

Dybuk

Ajd' da probam: Lady of the Night?

Васа С. Тајчић

Моја колекција дискова

Dybuk

Meho Krljic

Meho Krljic

Bit će zadatak naveče, ne budite nestrpljivi!!!!!!!!!!!

Mica Milovanovic

Quote from: Dybuk on 20-05-2015, 00:11:47
:-D Jedan noviji

U filmovima se vrlo često koristi isticanje vode kroz temeljni ispust brane na kome je konusni zatvarač ili howell-bunger...
Efektno je...
Čisto da nešto naučite...
Mica

Meho Krljic

Meni je ovo ovako, u kombinaciji sa ovom ogoljenom ženom dole, sve bilo kao neka simvolika ejakulacije  :cry: :cry: :cry: :cry:

Dybuk

A-ha!

Hehehe, ko bi na osnovu ovih kadrova reko da je ovo film o eko terorizmu.  :lol:

Meho Krljic

Niko i nikad!!!!!!!!! Poslednje što pomislim kada vidim ogoljena krsta i, jelte, donja leđa je eko terorizam!!!!!!!! Ja odmah mislim da je to neki film u kome slikar ima ženu koja je model i pozira mu naga i među njima postoji neka posebna, neizreciva veza. Kad, šipak - terorizam. Eko terorizam!

Meho Krljic

Dybuk

Meho Krljic

džin tonik

steta, steta, steta... ne stigoh na vrijeme, prokleta politika. :cry:

Dybuk

Postavicu novi zadatak sutra, ako se slazete (a i ako ne) :lol:

@Meho, odlican film.  :|

Meho Krljic

Hong-Jin Naov prvi film, Chaser je zapravo Stone Cold klasika.

Dybuk

Chaser je LUDILO  xjap

Imam neke muke sa browserom, pa ce slike jos malo sacekati.  :x

edit, ili neka postavlja neko drugi.

Meho Krljic

Ma, jok. Čekamo te. A svakako promeni browser. Chrome je ipak krš. Firefox je keva.

Dybuk

Meho Krljic

I jeste, Lovely Molly.

Jel' namerno svaki tvoj set slika sad ima golu ženu snimljenu s leđa?

Dybuk

xrofl

Bravo Meho!  :| Ajde necu vise da kacim gola...ahem, ledja, izgleda me ponela tema.  :!:

Meho Krljic

Neka, neka, čedno je sve to i lepo je uživati u ljudskoj figuri a da pogled ne odvlače genitalije ili grudi.

Moj naredni zadatak dolazi tek za par sati, dok završim na poslu i stignem kući na porciju falafela.

Dybuk

:)

Inace, kako ti se svideo Lovely Molly? Cudan film, mracan i uvrnut. Nameravala sam da ga repriziram, ali nikako da postignem.

Meho Krljic

Nisam ja to gledao, imam skinuto jer je žena htela da gleda, ali mislim da ni ona nije pogledala na kraju. Slabo ja stižem da gledam horor filmove, obično samo one koje Ghoul toliko ishajpuje da pomislim kako je zločin protiv čovečnosti ne pogledati ih. Ili kad me kum prevari kao što me prevario sa The Tall Man... Ali uglavnom i onda to bude nešto azijsko.

Dybuk

U tom slucaju, preporucujem, ako i kad stignete. Pored Blair Witch Project-a rediteljev najbolji film. Prilicno je psiho i jeziv na momente.

Meho Krljic

Da, pa, meni je Bler Uič prodžekt više bio zanimljiv kao fenomen nego što sam nešto pao na tur od direktnih impresija tokom gledanja. Ja sam vrlo slabo naštimovan na dobar deo tog, ajd da kažem "modernijeg" zapadnog horora. Paranormalne aktivnosti i Egzorcizmi ovih i onih, nešto mi ništa od toga ne zapali vatru u srcu. Skoro sam gledao na HBO neki sa duhovima savremeniji i smorio se (edit: mislim da je bio Sinister), pa pogledao rimejk Evil Dead i smorio se iako, ajde, tu bar ima nekog mesanca, ali ipak... Menjao bih sedamnaest takvih filmova za originalni Dark Water ili čak Miikeov One Missed Call..

Meho Krljic

E, evo onda sad jedan antologijski:

džin tonik

ovom se sjecam radnje (nepozeljno), a ne bih se sjetio naslova da ne znam sta ovisi o tome. :cry:

Meho Krljic

Heh... Ovo je čuven film koji je lansirao nekoliko velikih karijera.

ALEKSIJE D.

Zosko, napregni se!
Budućnost domovine ti i faterlenda, svekolike EU zavisi od toga! Seti se! Udri glavom o zid! Nisi ti bitan! Viši ciljevi su u igri!

Meho Krljic

Hajde, hajde. Čiča na slici je inače otac od režisera kome je ovo debi film, a inače je dvadesetak godina kasnije učestvovao u stvaranju jednog velikog holivuckog serijala.

džin tonik

ma kud azijati svi na isti kalup, jos i ti drunken masteri identicni u svim pojavama...

džin tonik

Quote from: ALEKSIJE D. on 21-05-2015, 20:02:51
Zosko, napregni se!
Budućnost domovine ti i faterlenda, svekolike EU zavisi od toga! Seti se! Udri glavom o zid! Nisi ti bitan! Viši ciljevi su u igri!

mda, nakon mice i mehe, i ja razvio neke inspiracije koje bih volio predstaviti na pogadjanje, a nikako ubosti.

Meho Krljic

U naslovu filma pominju se čak DVE životinje.

džin tonik

sjetih se! se ying diu sau; yuen woo-ping. :)