• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

KVIZ

Started by maliboki, 11-02-2003, 16:52:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maliboki

Evo jednog ptanja, cisto da vidim kolki ste filmofili. Iz kog filma je: Noro lim, Asfaloth! Noro lim! :?:  8)

taurus-jor

Bako, bako, a što su tebi tako crvena slova? :)
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

maliboki

Samo ti odgovori....

ako znas......

DUNADAN

chek, odakle je to?
na vr' jezika mi
...
hm...
:x

da nije mozda iz "Trchi, Lola, trchi" ?
Two tears in a bucket, motherfuck it.

taurus-jor

Vidim da moj kolega po crvenim očima neumorno osmatra. Tako mi Jog Sotota i Azatota, priznajem da mi odgovor ne pada baš na pamet, ali mogao bi ti ovo pitanje da postuješ na nekom vidljivijem mestu, recimo na forumu sa filmovima. Ova naša Deponija slabo je posećena i služi za riganje, povraćanje, prepucavanje, borbe na brvnu, itd. Not a friendly place to be. Mada, ti mi sa tim tamno crvenim slovima deluješ kao neko ko voli da se smuca po dubokim, tamnim i pakleno vrućim mestima.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

DUNADAN

m'da
uostalom, mislim da je pitanje trebalo da bude: iz koje je knjige ta rechenica

maliboki

Mozda ima te recenice i u knjizi, ali u filmu deluje mnogo ubedljivije......
Sto se tice postovanja u ovom delu foruma, sto da ne? :D

DUNADAN

ako kazes da mozda ima u knjizi znachi da je nisi prochitao,a u knjizi je rechenica mnogo ubedljivija nego u filmu zbog samog mesta gde se spominje

Ghoul

Kugo,
ako već radiš horor fanzin koji se bavi i filmom, trebalo bi da budeš bolje obavešten, tj da ČEŠĆE posećuješ BOLJE horor sajtove na netu (makar i u internet kafeu).
Elem,
'da li je neko cuo da se snima film Freddy vs Jason? Snimanje treba da pocne ili da se zavrsi ( ne znam tacno ) krajem 2003.'
-SNIMANJE F. VS J.  JE VEC ZAVRSENO, FILM JE TRENUTNO U POSTPRODUKCIJI, I PREMIJERA JE NAJAVLJENA ZA SREDINU AVGUSTA 2003.
OD TOG FILMA OCEKUJEM DA BUDE VIZUELNO NADAHNUT I ORIGINALAN, TE DOBRO REZIRAN I SA DOSAD NEVIDJENIM EFEKTIMA –MADA TANKOM PRICOM I LIKOVIMA-  JER GA RADI RONNY YU, KINEZ KOJI JE RADIO ODLICNE FILMOVE KAKVI SU bride with white hair (u Hong Kongu) i bride of chucky ( u USA).

To, da ce u nekom od nastavaka HELLRAISERA koji se istovremeno snimaju, Pinhead da zagine - prvi put cujem od tebe ; nadam se da si na pouzdanom mestu to doznao jer meni je novo, a ne bi trebalo da bude...
(USPUT, TI NASTAVCI SE RADE TOLIKO BEZVOLJNO I SIROTINJSKI U SVAKOM SMISLU DA NE TREBA MNOGO OCEKIVATI. BAS PRENEKI DAN KONACNO NADJOH HELLSEEKERA NA DVX-U – STVARNO JADNO...)

'Ne znam zasto, ali i ja sam siguran da ce Fredika izaci kao pobednik'
JA ZNAM ZASTO MISLIM TO ISTO. IZ NAJMANJE 2 RAZLOGA:
1. PRODUCENT JE NEW LINE, KOJI JE IZRASTAO U TO STO JESTE BAS ZAHVALJUJUCI NIGHTMARE SERIJALU, TJ FREDIJU. TESKO DA CE DOZVOLITI DA POBEDI JASON, KOGA SU KUPILI OD PARAMOUNTA.
2. U SCENARIJU ZA FILM, FREDI JE GLAVNI ZLIKOVAC, A JASON JE PATETICNA MANIPULISANA MARIONETA U NJEGOVIM RUKAMA...

'evo jos jedne informacije: planira se snimanje JeepersCreepers 2!'
JOS JEDNA BAJATA VEST, KUGO: NE DA SE PLANIRA, NEGO JE SNIMANJE ZAVRSENO JOS JESENAS, I PRVOBITNO JE PREMIJERA PLANIRANA ZA PROLECE, PA SU GA POMERILI ZA KRAJ AVGUSTA, KAD JE I ORIGINAL IMAO PREMIJERU I IZNENADJUJUCE DOBRO PROSAO.

Usput, u celom ovom glasanju ja glas dajem Frediju – deo razloga već je izneo moj zbogomak, a sem toga generalno gledano Fredi se pojavljuje u daleko najvećem broju dobrih filmova (1 remek delo, 2 vrlo dobra, 2 solidna, i 2 osrednja), za razliku od Džejsona (1 solidan, 2-3 osrednja i 5-6 budalastih, od kojih je VIII deo jedan od najgorih filmova ikada!) ili Majkla (1 remek delo, 1 solidan, 1 gledljiv, 1 osrednje-nepotreban i 3 očajna!).
https://ljudska_splacina.com/

Ghoul

sorry,
u zurbi sam postovao na pogresno mesto.
ovo gore ide na deo foruma o hororu.
https://ljudska_splacina.com/

maliboki

Knjigu sam citao davno, tako da ne mogu da se setim svih detalja, samo znam da mi se bas nesto i ne svidja, film je mnogo bolji....

mislim, sto se mene tice...

:D