• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

star wars - klonski ratovi

Started by zoskoz, 26-07-2006, 09:22:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoskoz

imao sam priliku nabaviti prvo izdanje uz poveci popust, pa iskoristih ove vrucine da to prelistam.
http://www.amazon.de/gp/product/3866071876/028-6723273-6898147?v=glance&n=299956
http://www.amazon.de/gp/product/3866071884/028-6723273-6898147?v=glance&n=299956

ogromna knjizurina, jako kvalitetno napravljeno, sve stima, 352/432 stranice, boja
smece, smece, smece, smece
smece

crtez predivan, ali, pa to nema nikakvu radnju. mlave se jedni sa drugima i trecima (cetvrti u sjeni). naravno par odabranih crkiva (ponosno, za vise ciljeve).
koje ispiranje mozga balavurdiji. strasno. preporucujem uppsovcima.

marlowe

Quote from: "zosko"imao sam priliku nabaviti prvo izdanje uz poveci popust, pa iskoristih ove vrucine da to prelistam.

bitno je da ni slova nisi procitao.
vec sam se zabrinuo.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zoskoz

marlowe

Quote from: "zosko"pa nisam idiot

kupio da bi prelistao, a nisi procitao da ne bi bio idiot.
da, da... vrrrrrrrlo promuchurno...
zasto me sve to uopste ne chudi.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zoskoz

zato sto vjerojatno imas pileci mozak  :)

marlowe

odmori malo.
prelistaj neshto.
gledaj slike.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

zoskoz

offtopic: marlok, zasto se lijepis na moje topice ko muha na govno? nesto te toliko fascinira?

kraken

Ako ti je toliko lose sto nekome onda ne poklonis te knjige i ratosiljas ih se :D

Ja u svojoj kolekciji nemam ni jedan jedini strip ili knjigu koja mi se ne svidja.

zoskoz

Quote from: "kraken"Ako ti je toliko lose sto nekome onda ne poklonis te knjige i ratosiljas ih se :D
imam veliki problem, ne znam kome  :cry:
Quote from: "kraken"Ja u svojoj kolekciji nemam ni jedan jedini strip ili knjigu koja mi se ne svidja.
mora da si dosadan covjek kad ti se nikad ne mijenja ukus. meni se nekad jedu cevapi, nekad janjetina. ili burek.  :roll:

Kastor

Quotemora da si dosadan covjek kad ti se nikad ne mijenja ukus. meni se nekad jedu cevapi, nekad janjetina. ili burek.  :roll:
ili gibanica.  :lol:

@Kraken, možda imaš malu kolekciju?  :wink:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

kraken

Quote from: "zosko"imam veliki problem, ne znam kome  :cry:

Ako ti je to najveci problem u zivotu pomoci cu ti, daj ih meni al' nemo posle da ispadne kako ti nikad nista nisam u zivotu ucinio :lol:

Quote from: "zosko"mora da si dosadan covjek kad ti se nikad ne mijenja ukus. meni se nekad jedu cevapi, nekad janjetina. ili burek.  :roll:

Ne nego ono sto mi vise ne treba to prosledim onima koji ce to vise ceniti i pri tome ne mislim samo na stripove vec i na knjige, filmove, muziku i sl. Ipak se ukusi menjaju sa godinama i to je kod normalnih ljudi uobicajna pojava. Time  cistim guzvu i resavajuci se stvari koje mi vise ne trebaju pravim mesto za one koje me sada zanimaju i jos pride nekome dajem nesto sto ce mu mnogo vise znaciti nego meni. E sad je druga stvar sto nisi siguran da li ce ti nekada taj SW prirasti za srce pa ces zeleti da ga citas i onda shvatiti kako si pogresio sto si ga nekome poklonio al onda cemu takav napad na potencijalnu ljubav ;)

Quote from: "Kastor"
@Kraken, možda imaš malu kolekciju?  :wink:

Pa ne bas, par hiljada ali samo onoga sto mi se sada cita ili sto ocekujem da ce me u nekom periodu zanimati da citam. Tako recimo na prelasku iz osnovne u srednju su me smorili mikijevi zabavnici, almanasi, komplet od stotinak zagora, martija i vise se ni ne secam kojih stripova  i sve sam ih ispoklanjao. Veruj mi da se nikada nisam pokajao jer bi mi inace skupljali prasinu na polici. Tako radim i do danasnjeg dana i nije mi  zao jer sam na slican nacin od ljudi oko sebe dobijao stvari koje me u datom trenutku vise zanimaju tako da nesto ni ne gubim na svemu tome.