• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

2Mamba

Started by Mixitron M. Storm, 04-08-2006, 12:06:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Black Mamba

Quote from: "Black Mamba"a ovo mozda samo izgleda kao snezna bajka, inace je snezna mecava.. pre pola sata ispred moje kuce...

...sneg se topi, sunce greje, dolazi prolece..... moze li se reci da je ovo isti onaj predeo sada ispred moje kuce? :lol:

džin tonik

:cry:  hajde ti bmamba nama svima skupa lijepo sredi papire u toj groznoj sredini gdje zivis... i kuce itd.

Cornelius

Zosko, dodji bre u Srbiju. Isto je tako kao na slici, samo sto ima vise Srba nego u Mambinom kraju.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Kastor

i manje američkih zastava.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Black Mamba

i vise lepih kuca i dvorista.. prvo sto mi je zapalo za oko ovde su americke kuce [sve su dovrsene] i dvorista [sva su uredna i ni jedno nije ogradjeno].... kao dokaz da je moj kraj - ipak lep kraj, slikacu isti predeo u najlepse doba godine xjap

džin tonik

a, ovaj, smije li se, po potrebi, i nekaznjeno, ovaj, hm, izvoditi djecu od 15 do 25 godina na pravi put?  :)

Black Mamba

juce na poslu sa kolegama, koleginicama i menadzerima... Mambu pronadzite sami xjap .....

sliku nisam puno smanjila zbog preglednosti jer nas ima prilicno

Boban

mamba pronadjena s lakocom, posto ima svega 2-3 belkinje ispod 100 kila.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Black Mamba

:D sto jes - jes... dobicu kompleks, ovde, nisu svesni da imam savrseno NORMALNU kilazu za svoju visinu

Boban

aha, normalna za standard biafre, u ameriki si sasusena, verovatno nikad neces moci da se udas, proglasice te za neuhranjenu, krhku i trosnu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Black Mamba

Quote from: "Boban"u ameriki si sasusena, verovatno nikad neces moci da se udas, proglasice te za neuhranjenu, krhku i trosnu.

veruj mi da sve cesce pozelim da bas tako, ili slicno, misle...

Mixitron M. Storm

S' druge strane, ko je ona sasušena nordijka u plavuša sam tim se dičim fazonu?  :evil:

A Bobanov komentar stoji, ono sve zrelo za nož i šurenje...

džin tonik

lilit

Mambita,
bas si lepa, slatka i nasmejana (na fotki s kolegama, of kors i da ne bude zabune).
:)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Black Mamba

fala Lilit xjap

Mixi, plavusa je jedno od najopicenijih zenskih stvorenja koje sam do sad upoznala u Ameriki! :D

Mixitron M. Storm

Liči mi ovako izdaleka :)

zakk

mamba, ličiš na Tamaru Lujak  :lol:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Bab Jaga

A gle, nisam pogađala, prepoznala sam te po fotke s Ghoulovom knjigom. Kako to da u Amerike sve takve debeljuce, po njihovim filmovima i serijama čovjek bi pomislio da je to anoreksična nacija...
Ghoul fhtagn!

Kastor

Quote from: "Bab Jaga"po njihovim filmovima i serijama čovjek bi pomislio da je to anoreksična nacija...

Dobra zajebancija na tu temu u Last Action hero.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Mixitron M. Storm

Quote from: "Bab Jaga"debeljuce, po njihovim filmovima i serijama čovjek bi pomislio da je to anoreksična nacija...

Ako si u Americi i vitak, ili si stranac, ili radiš u/pri vojsci, ili si trulo bogat.

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"A gle, nisam pogađala, prepoznala sam te po fotke s Ghoulovom knjigom.

baba, krajnje je vreme da nas častiš jednom svojom fotkom!

po mogućstvu, odevena samo u moje knjige!
:wink:
https://ljudska_splacina.com/

Bab Jaga

E, da sam lijepa kao mamba već bi davno to učinila. Ali ja izgledam dobro samo u dizajnerskoj odeći.
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Jel to nekakav poziv za davanje donacija?

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"E, da sam lijepa kao mamba već bi davno to učinila. Ali ja izgledam dobro samo u dizajnerskoj odeći.

pa dobro, faute de mieux, neka bude tako!
dizajnerska odeća it shall be!

Mixitron M. Storm

2Ghoul

Sreća da su tanušne :)

2Meho - ti se nemoj slikati obučen u knjige, i ne doniraj te slike nikome  :evil:

Meho Krljic

Argh, mislio sam donacija u smislu da baba pokušava na brzinu da nas izvaćari da joj šaljemo pare da kupuje dizajniranu odeću, sve zapaljeni od ideje da ćemo je ugledati u nekoj erotski sugestivnoj situaciji... Ali, ebiga, ako moram da objašnjavam znači da je fora propala.

Bab Jaga

Quote from: "Meho Krljic"Jel to nekakav poziv za davanje donacija?

Ma ne dao bog, ja sam (barem za sada) uspješna poslovna žena!
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Bogu je lakše da ne da nego da da. Znaš da se kaže 'ko sebi pomaže, i Bog mu pomaže'. Lukav je taj Bog...

Mixitron M. Storm

Kul. Umotaj se u burzovni izvještaj :)

Bab Jaga

Zapravo, mrzim slikati se. Imam samo neke slike s poslovnim i inim partnerima, jednu sliku na službenom sajtu, i, normalno na dokumentima.
Ghoul fhtagn!

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"
Quote from: "Meho Krljic"Jel to nekakav poziv za davanje donacija?

Ma ne dao bog, ja sam (barem za sada) uspješna poslovna žena!

in that case, you have NO excuse!

ajde da vidimo te krpice!

odelo ne čini čoveka, ali čini ženu!  :evil:

Bab Jaga

A sad mi pri ruke samo ova:
Ghoul fhtagn!

Mixitron M. Storm

Uuuu, nosiš svoje nevidljivo odelo. Hoootttt  :oops:

Bab Jaga

Sorry, zeznuo mi je server. Evo, popravila sam.  :oops:
Ghoul fhtagn!

lilit

Auuuuuuuuu, sto si lepaaaa Bab Jago!

Mixitron M. Storm

Damn, koliko kose :)

Bab Jaga

Hvala, Lili, ali bolje ispadam na slikama nego što sam u životu. Zato i ne volim slikati se.
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Ala je usitnila ovu sliku, ko da se stidi... Daj nešto veće za nas miopične!!!!

Bab Jaga

Quote from: "Mixitron M. Storm"Damn, koliko kose :)

I čak sa svom tom kosom imam 45 kg na 168 cm.
Ghoul fhtagn!

Mixitron M. Storm

Jbt ovo večeras je gore od chata... udarim refresh, vidim novu poruku, dok mi se otvori stranica već se neko nov ubaštrao.
Biće ovim tempom napijanje na mom topiku koliko sutra :)

Bab Jaga

Quote from: "Meho Krljic"Ala je usitnila ovu sliku, ko da se stidi... Daj nešto veće za nas miopične!!!!

A-a, na većoj se vide bore!
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Ali koliko godina imaš, to je sad pitanje. Ne bih rekao da si dovoljno blizu magičnoj cifri od 50.

Meho Krljic

Quote from: "Meho Krljic"Ala je usitnila ovu sliku, ko da se stidi... Daj nešto veće za nas miopične!!!!

A-a, na većoj se vide bore!

To!!! Daj!!!!! Shvati da ima nas koji volimo da vidimo ženu s kilometražom!!!!

Mixitron M. Storm

I čak sa svom tom kosom imam 45 kg na 168 cm.

Ne lipšeš li od neuhranjenosti do tada, navrati 'vamo za neke prvomajske krkanluke :)

Bab Jaga

¨Na to pitanje lažem čak i kad popunjavam kojekakve službene upitnike.  :lol:
Ghoul fhtagn!

Bab Jaga

Kud brže dvije poruke između mojej i onoj na koju sam odgovarala. :?
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Quote from: "Bab Jaga"¨Na to pitanje lažem čak i kad popunjavam kojekakve službene upitnike.  :lol:

Žene... Ne shvataju da su upravo stvari kojih se one stide ono što pravi muškarci najviše vole...

lilit

au Bab Jago, em si lepa, em imas super liniju!!!!!!!!!
bravo.
vidim ja da cu morati da se bacim na dijetu ne bih li se odrzala na ovom forumu.

@mehmete,
sto si napadan!

@mixi,
jos malo pa u kafanu. ein grosses bier, bitte.  xcheers

Bab Jaga

Pada mi na pamet puno stvari ali neću više odgovarati jer stvarno ispadamo neke štetočine, nema tog dijela foruma koji nismo zaspamali.  :oops:
Ghoul fhtagn!

Mixitron M. Storm

Samo ti piši, čeka te već zagrejano društvance :)