• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

2Mamba

Started by Mixitron M. Storm, 04-08-2006, 12:06:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mixitron M. Storm

Tebi se beše svideše moje sličice? Eno, navrati, ima novina.
Možda bi i Ghoul našao svašta nešto  :P

Black Mamba

jes vala, slike su ti mnogo dobre.. pogledacu sutra te novine u miru inace cu da zaspim na tastaturi..

Black Mamba

iz nekog razloga danas ti se ne otvaraju sajtovi..

usput, evo par zanimljivih slikica od mene u duhu sagite.....

jedan od Mambinih najboljih prijatelja, Piton 8) ...

luster od jelenskih rogova...

ugao ulice ispred moje kuce pred strasnu oluju...

anabel

Luster je grozan zmije ne komentarisem ali kucica je prelepa! :D

Black Mamba

to je jedna od najruznijih kucica u odnosu kakvih ima ovde.. posebno u bogataskim krajevima... da se razbolis od lepote.... kad budem prolazila tamo napravicu par slikica da vidis sta je lepa kuca s lepim dvoristem :wink:

Mixitron M. Storm

Interesantan luster, mada prenatrpan rogovljem. Nego, kakvo je ono slonče?

PS sad sam proverio, fotopic radi. Nešto ih zezaju serveri u poslednje vreme...

Ghoul

jelenskih mi rogova i svih pitona darkvuda! :?
https://ljudska_splacina.com/

Black Mamba

dobre fotke, Mix. posebno one u pecini... karakondzula ti je super, davno nisam cula za taj izraz :lol: moja pokojna baba je, recimo, "drekavca" zvala "vrkotalo" :D

evo i ja imam jednu slogiranu karakondzulu... slogiranu od blica...

jedan crni leptiric....

i Mamba sa jos jednom najboljom prijateljicom, Medusom.. mada joj fale jos zmije al nema veze....

Mixitron M. Storm

Nekako mi se čini da je i tebi vreme da otvaraš nalog na fotopicu, pa da se gledamo :)

A tvoja karakondžula će stvarno da mutira od fotonske radijacije.
Hint: manual mode, zatvori blendu koliko može, ekspozicija negde 1/800, blic na najslabije, izmakneš se 0,8-1m, zumiraš koliko treba...

Imam gotovo identičnu sliku samo sam slikao neku zelenu krilatu nakazu na prozoru bez blica. I u pozadini je samo nebo.

Leptirić je odličan.

A ti i meduza... vidi se ko je završio kao kamen ;)))))))

Black Mamba

ma to sam slucajno zaboravila da iskljucim blic, zurila sam da ga slikam dok je mirno cekao svoj plen u sred mreze i eto... ako je jos uvek negde ziv nadam se da nije istraumiran..... obozavam da slikam u prirodi, moj fotoaparat je uvek u sa mnom

inace imam ja svoj sajt, kog nikako da update-ujem, ali imam u planu da napravim posebnu stranicu za ovakve slikice

evo jedne koju sam napravila na lunch-u ispred moje kompanije... beskucnik ugleda vevericu na drvetu i pocinje da joj se obraca.... ona silazi, prilazi mu.. i stane da ga gleda kao da ga razume sta joj govori :)

Kastor

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Mixitron M. Storm

Stvarno, veverica za naslovnu nečeg na nedeljnoj bazi :)

Nego, gde je taj tvoj neodržavani sajt?
(opet, kladim se da nije neodržavan koliko moj :) )

Black Mamba

ja sam moj apdejtovala ove godine samo dvaput :oops:
www.bohemianhippie.com

anabel

Draga Mamba, posle tvoje fotke slutim poveci broj obozavaoca :!:

Ghoul

Quote from: "anabel"Draga Mamba, posle tvoje fotke slutim poveci broj obozavaoca :!:

'obožavaoca' može imati samo jednog, a ako ih je 'veći broj' onda će biti – obožavalaca.

mada, čak i kad je jedan, pravilnije je 'obožavalac'.

Kastor

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "anabel"Draga Mamba, posle tvoje fotke slutim poveci broj obozavaoca :!:

'obožavaoca' može imati samo jednog, a ako ih je 'veći broj' onda će biti – obožavalaca.

mada, čak i kad je jedan, pravilnije je 'obožavalac'.

:roll:
Reče čo'ek započevši rečenicu malim slovom.  :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Ghoul

Quote from: "Kastor":roll:
Reče čo'ek započevši rečenicu malim slovom.  :lol:

to je drugo, to je iz skromnosti! :evil:

(izvinjavam se, mnogo se izvinjavam!) :wink:

Kastor

Lurd

Kastore, ne sećaš se ti, ali javno je dokazano da je ghoul nepismen.
My trees...They have withered and died just like me.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Black Mamba"ja sam moj apdejtovala ove godine samo dvaput :oops:
www.bohemianhippie.com

Ja moj nijednom od 2002, a i tada 2x od 2000 :)

Black Mamba

draga Anabel, sagicani su Mambinu sliku vec videli... mislim da je to prvi put bilo NAZIVO xjap

Ghoul

Quote from: "Black Mamba"draga Anabel, sagicani su Mambinu sliku vec videli... mislim da je to prvi put bilo NAZIVO xjap

da, mislim da je to bio JEDAN OD razloga što je rečeni topik imao '50 strana'...

Ghoul

Quote from: "Lurd"Kastore, ne sećaš se ti, ali javno je dokazano da je ghoul nepismen.

javno su dokazane još neke stvari, recimo da lurd ne zna sabiranje do 30 - pa ništa.
(videti ovde: http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=3152 )

inače, za novije članove je ghoul lično reprizirao taj nepismeni topik, eno ga odavno na deponiji (ovde: http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=2014 )

Kastor

da, mislim da je to bio JEDAN OD razloga što je rečeni topik imao '50 strana'...

i što je roman NAŽIVO dobio etiketu
KNJIGA ZA PLAŽU.  :twisted:
:!:  (a joke only)

Ghoul

Quote from: "Kastor"

nije to ništa: baš pre neki dan mi armagedda reče da je, po njemu, knjiga idealna za srednješkolsku lektiru!
:!:

Black Mamba

ja sve knjige citam u prirodi.. dal je plaza, neki veliki i miran park, nije bitno, ali stvarno nikad ne citam u zatvorenom prostoru...... osim ako je nesto sa compa

angel011

Quote from: "Kastor"

nije to ništa: baš pre neki dan mi armagedda reče da je, po njemu, knjiga idealna za srednješkolsku lektiru!

Pa, moglo bi. Ja još pamtim Šolohova i opise rumenih creva koja se puše (bilo je dosta takvih opisa). NAŽIVO bi se uz takvu literaturu sasvim lepo uklopilo.  :lol:

P.S. Bila je tu i NA DRINI ĆUPRIJA, sa onim legendarnim opisom nabijanja na kolac, kuda sve kolac prolazi, šta nesrećnik oseća, koliko dugo može tako da preživi ako je posao propisno odrađen...
We're all mad here.

Kastor

On je čitao onu polu-odštampanu verziju što liči na radnu svesku.  :lol:

Kastor

Quote from: "angel011"je tu i NA DRINI ĆUPRIJA, sa onim legendarnim opisom nabijanja na kolac, kuda sve kolac prolazi, šta nesrećnik oseća, koliko dugo može tako da preživi ako je posao propisno odrađen...
...i koliko to iskustvo zavisi od seksualnog opredeljenja.  :lol:

Aj' sad lepo priznaj da si čitala samo "sočne" scene. (NAŽIVO)  8)

Armagedda

Quote from: "Kastor"On je čitao onu polu-odštampanu verziju što liči na radnu svesku.  :lol:

Što mi je super leglo, barem imam koga da krivim što nisam celu knjigu pročitao. Šalu na stranu, knjiga je na neki bizaran h*s*ovski (da se neki ne bi uvredili) način savršena za sve bolesne dušice koje bi nešto više od gorepomenutog pisca.

Inače, dužan sam ostao da ovde pomenem da mi je Ghoul poslao ne-faličnu verziju svog romana - velika retkost u ovoj zemlji.
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Kastor

Quote from: "Armagedda"velika retkost u ovoj zemlji.

Ghoul ne da nije iz ove zemlje, već nije sa Zemlje ("fotografija" na knjizi :!: , gramatika :twisted: )  :lol:

Ghoul

Quote from: "Armagedda"Inače, dužan sam ostao da ovde pomenem da mi je Ghoul poslao ne-faličnu verziju svog romana - velika retkost u ovoj zemlji.

molio bih uvaženog imenjaka da ne širi patvorene tlapnje: istinska retkost u ovoj i bilo kojoj drugoj zemlji jesu baš ti primerci sa falusnim stranama, a infinitezimalan broj srećnika kojima su baš oni zapali moći će da ih po sumanutim parama prodaje na i-beju, srb-beju i ostalim bejovima već za svog života (o potomcima da i ne govorimo).

K.K. Queen

Quote from: "Black Mamba"iz nekog razloga danas ti se ne otvaraju sajtovi..

usput, evo par zanimljivih slikica od mene u duhu sagite.....

jedan od Mambinih najboljih prijatelja, Piton 8) ...

luster od jelenskih rogova...

ugao ulice ispred moje kuce pred strasnu oluju...

Piton je sladak(obozavam zmije). Luster nije toliko los kao sto Anabel kaze samo ima previse rogova.
P.S. Cestitam na fotografijama! Stvarno si dobar fotograf. Ja isto fotografisem(mada mi fotografije nisu ostre kao tvoje). Tata me uci kako da dobro fotografisem tako sto mi daje savete i debele knjige fotografija

Armagedda

Quote from: "Ghoul"infinitezimalan broj srećnika kojima su baš oni zapali moći će da ih po sumanutim parama prodaje na i-beju, srb-beju i ostalim bejovima već za svog života (o potomcima da i ne govorimo).

da, samo što moram prvo da sačekam da ispustiš kašiku. kada planiraš, ghoule? ;)
Pretty Lisa took an axe
Gave her captor forty whacks
When she saw what she had done
She gave his partner... forty-one

Black Mamba

Argenta, ja sam obican fotografski amater koji nosi svoju kamericu svuda sa sobom i voli da uskljoca zanimljive situacije i prizore :lol:

a slike mozes da sredis kako god hoces u photoshopu, evo jedne koju sam napravila proslog leta a na kojoj sam radila u photoshopu....

i jedan zalazak sunca sa predivnog jezera Erie.. ovu sam samo izostrila....

K.K. Queen

Quote from: "Black Mamba"Argenta, ja sam obican fotografski amater koji nosi svoju kamericu svuda sa sobom i voli da uskljoca zanimljive situacije i prizore :lol:

a slike mozes da sredis kako god hoces u photoshopu, evo jedne koju sam napravila proslog leta a na kojoj sam radila u photoshopu....

i jedan zalazak sunca sa predivnog jezera Erie.. ovu sam samo izostrila....

Ti si za mene profesionalac

Mixitron M. Storm

Fotošop je fotošop, al' ACDSee je ACDSee :)

PS najave kolekcija pomerene u forum ispod ovog.

Black Mamba

da ne otvaram novi topik.. jutros krenem na poso kad imam sta i da vidim...

Mixitron M. Storm

Jel' to pokupio neki kiosk usput, šta li?

Black Mamba

mislim da je on pokupio nesto mnogo vaznije.. ja sam naletela posle udesa

WARLOCK

Ma ovo je samo film :lol:

Black Mamba

a ovo mozda samo izgleda kao snezna bajka, inace je snezna mecava.. pre pola sata ispred moje kuce...

Mixitron M. Storm

KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Loengrin

Quote from: "Black Mamba"beskucnik ugleda vevericu na drvetu i pocinje da joj se obraca.... ona silazi, prilazi mu.. i stane da ga gleda kao da ga razume sta joj govori :)
Me like it, big time!  :D
---
A mećavom si me kupila kao niko ... a ovaj zlatni ton je napravio čudovišnu atmosferu!  :)
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

WARLOCK

vidim Tim Bartona sakrivenog u zbunju :!:

Mixitron M. Storm

Brate ja vidim rame u rezervnoj gumi, lice puno snega+blata, i pluća puna jeftinog benzina, sagorelog  :evil:

Loengrin

Quote from: "Mixitron M. Storm"Brate ja vidim rame u rezervnoj gumi, lice puno snega+blata, i pluća puna jeftinog benzina, sagorelog  :evil:
Oduvek si bio romantičan  xgrim
:lol:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Mixitron M. Storm

Romantično je kad te na kraju tog putešestvija sačeka grmeća bubnjara, pogača i krompir čorba sa šarenom slaninom, i krevet koji je ostao topao ako si ujutru nabacio sve one pokrivače nazad na mesto. :)

Black Mamba

Quote from: "Loengrin"A mećavom si me kupila kao niko ... a ovaj zlatni ton je napravio čudovišnu atmosferu!  :)

na slici stvarno izgleda lepo em romanticno, al fakat je bila frka ovde tog dana i noci.. ja onoliki sneg uzivo u mom zivotu nisam vidla... sa strane ulica su sad bukvalno snezne zidine od rasciscenog snega.. kontam, kad bude poceo da se topi bice poplave :?:

Boban

Amerikanci su opet svet za sebe, izgleda da nisu shvatili da je na snazi globalno otopljavanje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.