• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

FOR HIS GHOULISH EYES ONLY...

Started by Rommel, 24-08-2006, 21:35:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rommel

Lurd

Posjetioci iz Galaksije Arkana?
My trees...They have withered and died just like me.

Rommel

tako je...svaka cast monsignore

Lurd

Jesmo li te odobrovoljili da se sastavi jedan od onih divnih, prelepih i nikad neprežaljenih kvizova tvojih? Ipak, zna se ko to radi najbolje.  :wink:

Čak i za nas nemoćne posmatrače. :D

Rommel

Quote from: "Lurd"Jesmo li te odobrovoljili da se sastavi jedan od onih divnih, prelepih i nikad neprežaljenih kvizova tvojih? Ipak, zna se ko to radi najbolje.  :wink:

Čak i za nas nemoćne posmatrače. :D
ma ja sam uvijek dobre volje....ali kviz je radjen ....necu reci s mojom boljom polovicom ...da se ne bi krivo shvatilo :wink:  ali svakako s ljudinom od formata pajketom - a bez njega i njegove suradnje nema to ni mene....
taj kviz je trebao zazivjeti u nesto drukcijem formatu ali spletom okolnosti nista od toga...
lijepo je da se jos neko sjeca dobrih starih vremena...

Rommel

inace topik je isao jer me moj dragi prijatelj malo naljutio....trazio je nesto i pitao razne bezveznjake u HR a nije se sjetio najveceg "bezveznjaka" - ovo mu je samo na znanje sto ga ceka i kakove je kvalitete 8)

Ghoul

sjajno.

nego, postoji mogucnost da taj film izadje na legit dvdu uz knjigu jednog lika koji me kontaktiro, ali to je za sada nesigurno.

dakle, da, definitivno zelim, prvom prilikom, a logistiku dostave cemo na pm ili mejl...

hvala, rommele, i izvini sto nisam prvo tebe pito...

necu nikad vise.
https://ljudska_splacina.com/

Rommel

wsalim se stari moj nemas se sta izvinjavat'!

milan

Potpuno sam zaboravio kako ovo cudoviste izgleda...
sada, posle toliko godina, shvatam da je izgled ovog monstruma iz ove Yu-Ceske koprodukcije ostavio veci trag na mojoj psihi nego sto sam toga bio svestan...

Lurd

Quote from: "milan"Potpuno sam zaboravio kako ovo cudoviste izgleda...
sada, posle toliko godina, shvatam da je izgled ovog monstruma iz ove Yu-Ceske koprodukcije ostavio veci trag na mojoj psihi nego sto sam toga bio svestan...

Ma ti si ovakav post pisao već tri puta, a ja imam osećaj da sam ti ovakav odgovor pisao već dva puta, uključujući i ovopominjanje dežavija koje sad radim.

Kastor

Quote from: "Lurd"
Ma ti si ovakav post pisao već tri puta, a ja imam osećaj da sam ti ovakav odgovor pisao već dva puta, uključujući i ovopominjanje dežavija koje sad radim.

Meni je ovo nešto poznato.   xph34
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

milan

Deja Vu? Cini mi se da sve zivim ponovo... dani i godine... kao da mi je um upao u neki suludi wormhole koji me vraca, iznova i iznova, nekoliko godina nazad... da napravim uvek iste greske... :cry: