• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Cao, ja sam nova ovde!

Started by Bilja, 18-02-2003, 09:44:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bilja

Jako mi se svidja vasa diskusija. Vidim da su ovde ljudi koji imaju slicna interesovanja kao ja i to je super.  :!:  :!:
Ja se pomalo bavim crtanjem  stripova, a u poslednje vreme polako prelazim na graficke novele, sto je jako dugotrajan posao i zahteva puno rada da bi se doslo do rezultata.
Zanima me gde mogu u Novom Sadu da se nadju najbolje ponude stripova, a da nisu preterano skupi. Da li je neka knjizara specificna po tome?
Ja volim da pretrazujem Prostor, ali tamo bas i nema stripova, zatim Malu veliku knjigu (uvek je brkam sa Svetovima :)), i Solaris. A uskoro ce i Sajam knjiga.
Da li se isplati naruciti strip preko interneta? Bacila sam oko na Robertu Gregori, ali traze oko 6$ za knjigu+4$ za postanske troskove, a moze se desiti da cekam oko mesec-dva.  :D  :D
Bilja
----------------------------------------@

Pajke

Preko Amazona(americkog...ali oni nesalju u Srbiju pa bi morala preko nekog drugog da to obavis) imas popust od 20-30% (zavisi od stripa)u odnosu na druge sajtove.  :)  :wink:

Djole

Verovatno i sama znas za Klub ljubitelja stripa u NSu, kazu da tamo ima svacega (mada ja licno nikada nisam bio). Ako nisi znala, reci mi, pa da iskopam negde adresu...
Sto se narucivanja stripova preko neta tice, iz Amazon.co.uk ti stize za nedelju dana ono sto narucis... ako stigne, a sa domacom postom uvek postoji znacajna mogucnost da se izgubi negde usput...
"THAT is why they call me The Decorator."

Bilja

Hvala,
cula sam za Amazon, ali nisam znala za co.uk
Svakako cu pogledati sajt.
Znam za klub ljubitelja Stripa u NS, ali vise nisam clan jer imam previse obaveza. A i malko sam prestara s obzirom na prosek godina clanstva. Svejedno, hvala na informaciji.
Bilja

kolekcionar

Pozdrav i svako dobro Biljo.. :D  :)
Jedna stara legenda kaze:
Promijenices stotinu sajtova dok ne pronadjes pravi...

Bilja

Hvala Kolekcionar.
Nego, bila sam na Amazonu, i na listi zemalja kojima hoce da salju nas bas i nema.
Poslala sam im mail sa pitanjem da li mogu da salju i ovamo, ali nisam sigurna kako mi se sad domovina zove.  :oops:
Koliko to na kraju izadje u evrima ako je knjiga 10 funti, postanski troskovi oko 2-3 funte? Oko 20 evra ili tu negde?
I uopste kako da platim za to cudo kad imam tekuci racun?
Uzgred, ja sam od onih ludaka sto obozavaju Elf Quest.  8)
A volela bih da imam i nesto od R.Gregory. Kod nas za ove stvari recimo na Sajmu knjiga u Bgd niko nije cuo :o
Bilja

Pajke

Quote from: "Bilja"Hvala Kolekcionar.
Nego, bila sam na Amazonu, i na listi zemalja kojima hoce da salju nas bas i nema.
Poslala sam im mail sa pitanjem da li mogu da salju i ovamo, ali nisam sigurna kako mi se sad domovina zove.  :oops:
Koliko to na kraju izadje u evrima ako je knjiga 10 funti, postanski troskovi oko 2-3 funte? Oko 20 evra ili tu negde?
I uopste kako da platim za to cudo kad imam tekuci racun?
Uzgred, ja sam od onih ludaka sto obozavaju Elf Quest.  8)
A volela bih da imam i nesto od R.Gregory. Kod nas za ove stvari recimo na Sajmu knjiga u Bgd niko nije cuo :o

Ja ti rekoh da preko americkog Amazona prolazis za 30% jeftinije(pod uslovom da nadjes nekog iz druge zemlje da ti kupi i posalje...).
PS. Ja sam nabavio graphic novel(tako da nazovem jer je na nekih 100-tinjak strana) R. Gregory od jedne prijateljice a provericu dal` su izasli njeni kraci stripovi u nasim undergound stripovima. Mislim da je izasao jedan njen strip u Patagoniji (broj posvecen zenskim stripovima). :)

Bilja

Cini mi se da su cene slicne za Americki i UK Amazon, ali na paket iz Amerike se znacajno duze ceka.
Uostalom, napravila sam novu temu bas o tome.
Bilja

astrohal