• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Inside Man

Started by ariadna, 31-08-2006, 17:32:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ariadna

Zanimaju me vasi utisci ukoliko ste gledali ovaj film.Mislim da bi neko konacno trebao da pohvali i posveti paznju Clive Owen-u koja mu je tako nepravedno bila uskracivana do sada.Mozda sam samo subjektivna ali mislim da je dao sve od sebe u ovom filmu.
He can who thinks he can, and he can't who thinks he can't. This is an inexorable, indisputable law.

Kastor

Quote from: "ariadna"Zanimaju me vasi utisci ukoliko ste gledali ovaj film. Mislim da bi neko konacno trebao da pohvali i posveti paznju Clive Owen-u koja mu je tako nepravedno bila uskracivana do sada.Mozda sam samo subjektivna ali mislim da je dao sve od sebe u ovom filmu.

Od koga je - odličan je; ali objektivno ne bi ušao ni na jednu moju listu. Priča nije loša, Spajk Li je dokazao da može da napravi triler (štaviše, može da napravi film za koji nećeš posle tri scene reći: ovo mora da je režirao Spajk Li), ali nema tu ničeg nezaboravnog. Vrlo zabavno, naravno; ali ne zadržava se mnogo u pamćenju.

Owena volim. Owenova najbolja uloga koju je do sada igrao je i dalje u Closer (odličan). I dalje mislim da je on mnogo bolji izbor od Daniel Craig-a za JB, ali Inside Man nije dobar pokazatelj njegovih mogućnosti: 75% uloge igra pod maskom i iako ima interesantan glas, ne može da se poredi sa npr. Hugo Weaving-om u Vendeti koji imao i mnogo teži posao.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

ariadna

Closer je definitivno jedan od najboljih (ne njegovih) nego uopste filmova...Ali Ipak mi se dopada njegova uloga U Lee-ovom filmu---postoji doza intrigantnosti i muskosti koje iznova vidjamo i vidjamo....
He can who thinks he can, and he can't who thinks he can't. This is an inexorable, indisputable law.