• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SADRŽAJ ČAŠE OTKRIVA KARAKTER

Started by Green Sonja, 17-09-2006, 04:35:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Green Sonja

Psiholog Alfred Gebert nakon podužeg istraživanja utvrdio je vrlo zanimljivu vezu između pojedinih pića i karakternih osobina konzumenata. Evo nekih najzanimljivijih zaključaka:

PIVO
Osobe koje vole pivo sklone su komforu, egoizmu, a često vole svojim sugovornicima soliti pamet. Iste osobine, ako ne i u većoj meri, posjeduju i u krevetu!

VINO
Iako se kaže: što trezan misli, pijan kaže, vinopije su, prema rezultatima istraživanja, najstabilniji tipovi koje je teško zbuniti i pokolebati!

VOĆNI SOK
Ljubitelji slatkih napitaka često su vrlo staloženi, mudri i mirni, te poseduju sve kvalitete kakvog dobrog taktičara i trenera.

VODA
Obožavatelji najneutralnijeg i navodno, najzdravijeg pića pravi su individualci, samoća im ne pada teško i ne mogu se lako osvojiti.

COCA-COLA
Ovisnici o karameliziranom napitku sa mehurićima imaju probleme s vernošću, disciplinom i istrajnošću, što se objašnjava naglim porastom šećera u krvi, početnom euforijom, te naglim padom raspoloženja!

KAFA
Za razliku od obožavatelja piva, kafedžije su vrlo nemirni tipovi, koji jako osciliraju u raspoloženjima, ponekad se ponašaju poput pravih ovisnika o teškim drogama, a uz to su i vrlo nepoverljivi.

Kako da se veruje istraživanju koje zanemari rakiju?

Mixitron M. Storm

Taj psihajlo nema pojma... Al' najblaže rečeno.

Jake Chambers

Quote from: "Mixitron M. Storm"Taj psihajlo nema pojma... Al' najblaže rečeno.

A kad si ti brate Mixi cuo za nekog psihajla koji ima pojma?  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Ghoul

Quote from: "Jake Chambers"A kad si ti brate Mixi cuo za nekog psihajla koji ima pojma?  :lol:

wow, jake mora da ih je mnoge iskusio kad zna...
https://ljudska_splacina.com/

Jake Chambers

Mixitron M. Storm

Pa Jovan Marić ima pojma   :lol:  :evil:

Videćemo šta će biti od onog našeg kolege odavle...

Tex Murphy

Quote from: "Jake Chambers"Ajde ti cuti majke ti.

Ovaj Džejk na sve ima spreman odgovor  :evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Imam i za tebe, samo sto ovaj sajt nema taj smajli.

Black Mamba

pitam se sta bi taj psiholog reko za mene koja ne voli alkohol, tj od svih alkoholnih pica jedino moze, dakle bas ne voli vec moze, da uziva u pivu i kad, retko, naleti u dobrom vinu....koja najcesce i najradje pije cajove, domace sokove i svezu bunarsku vodu

Mixitron M. Storm

Udaj se za mene!

(Samo da poradimo na zameni bunarske vode izvorskom)

@Jake

Morticia

Quote from: "Black Mamba"koja najcesce i najradje pije cajove, domace sokove i svezu bunarsku vodu
I to svežu bunarsku vodu obogaćenu devojčicama. Devojčicama sa dugom, dugom crnom kosom. I selenom. :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

Джон Рейнольдс

Kao deklarisani alkofil-pivopija moram da primetim da gore navedeni opis sa mnom ima veoma malo veze, mada nisam shvatio kako se nekome u krevetu može soliti pamet. Doduše, padaju mi na pamet izvesne blago perverzne interpretacije, ali i tako zvuči kao bezvezna klinačka pošalica.

Дис шринк сакс.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Jake Chambers

Quote from: "Mixitron M. Storm"
@Jake

Ma znam ja to, no mi mrsko da idem na sajt na kom taj smajli ima :lol:

Bab Jaga

Ghoul fhtagn!

Mixitron M. Storm

Bolje.
Tek bi votkari videli šta je pljuvanje i prozivka, ako uradim ekstrapolaciju mog iskustva na njegovo viđenje.

Zbog votke, jedan moj ortak je prespavao svoju žurku :) Nije ni pola gostiju dočekao.