• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Butterfly effect 2

Started by Mixitron M. Storm, 30-09-2006, 19:12:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mixitron M. Storm

Brzo pitanje: na hubu imam oba dela. Vučem prvi. Vredi li skidati i drugi?
Nisam gledao nijedan.

Truba

meni je prvi ok  :!:
a nisam ni znao da postaoji drugi  :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Drugi je izasao neki dan... prvi mi je genijalan, mislim da sam ga gledao jedno tri puta prve nedelje kad sam ga dobio... ali drugi mi se nekako i ne gleda.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Bel-MarduKKK

Odgledao sam i ja drugi deo. Nije nesto. Mnogo je jaci prvi iako glumi onaj glupi Eston Kucer.
neki ljudi nikad ne polude.
kakve zaista uzasne zivote
oni vode.

ginger toxiqo 2 gafotas

...upravo sam, sa velikim zakashnjenjem, odgledao THE BUTTERFLY EFFECT 2...
...i sam prvi deo je bio krajnje nategnuta konstrukcija, ali je nekako izgurao do nekakvog opshteg pozitivnog utiska pre svega zahvaljujuci nestvarnoj lepoti AMY SMART i budzenoj, ali ipak umeshnoj reziji...
...2006. je obilovala izlishnim nastavcima filmova srednjeg dometa, ali ovo je, by far, daleko najgori...sem prijatne duzine, u ovom filmu ne valja nishta... dosadan je,sirotinjski je i u pogledu sadrzine i u pogledu izvodjenja...film se, bez imalo truda ili zaljenja zbog toga, rasipa u dosta pravaca...glavni junak baulja po crnim rupama, pravi skokovi u vremenu, ali za razliku od blentavog ASHTONA K. during the process postane pravi seronja...osim toga, scenaristi, zaduzenom i za grozomoriju od I'LL ALWAYS KNOW WHAT YOU DID LAS SUMMER  je palo na pamet da bi bilo osvezavajuce, ako bi putujuci kroz vreme, glavni pacenik ovog zlodela( ERIC LIVELY, lomatao se i sa kerovima i Michelle Rodriguez u THE BREED)reshavao i nekave korporativne zachkoljice....
...na stranu shto je nepotreban, ovakav film je pvenstveno ponizavajuce gledalachko iskustvo i za one medju nama koji se daju opisati kao dobronamerni i gledalachkom mazohizmu i kompletizmu skloni...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...na slichnu temu, predlozio bih daleko uspeliji kanadski indie uradak FETCHING CODY...uz putovanje kroz vreme, dobicete i malo umivenijeg Larryja Clarka i poneki osmeh

ginger toxiqo 2 gafotas

..ili back to the basics- josh uvek svez i ocharavajuci lov kroz vreme H.G.WELLESA na JACKa The Rippera u vremeshnom TIME AFTER TIME Nicholasa Meyera...

...stihovima Giogannyja Fantastica-"..Svakom pravo poshtujem do krvi, ali ipak mora da se zna ko je bio prvi!!"

Jake Chambers

E da, odgledao sam ovo čudo napokon... a onda sam malo tek čitao nešto o njemu i skontao zašto je tako loš - mada to i nije neko pravilo. Rađen je direktno za DVD, sa mnogo manjim budžetom. IPAK, to ne opravdava loš film i činjenicu da je nekoliko dijaloga potpuno prekopirano iz keca...

Tex Murphy

Prvi dio je takođe bio grozno loš, a za to je debelo zaslužan Ešton Kučer. To je rijetka sorta komičara - loš je i u ozbiljnim i u komičnim ulogama. Jedino nije uspio da upropasti sjajni Dude, Where's My Car, zato što je pored sebe imao S.W. Scotta.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Jake Chambers

Quote from: "Harvester"Prvi dio je takođe bio grozno loš, a za to je debelo zaslužan Ešton Kučer. To je rijetka sorta komičara - loš je i u ozbiljnim i u komičnim ulogama. Jedino nije uspio da upropasti sjajni Dude, Where's My Car, zato što je pored sebe imao S.W. Scotta.

Ajd obrazloži šta tačno nije u redu s njim u BE 1?

Tex Murphy

Isto ono što nije u redu sa ulogom Đure u filmu Ničija zemlja - u navodno ozbiljnoj ulozi je neko ko ne zna ništa drugo osim da se glupira, s tim da je Đuro bar dobar komičar dok je Kučer i to slab.
Mada, taj film je svakako i bez njega loš, ne pitaj me da to obrazložim jer obično loše filmove vrlo brzo izbrišem iz sjećanja i srećom upravo to se desilo sa ovim. Ako se dobro sjećam, bio je neopjevano dosadan i sa drvenim likovima.
Genetski četnik

Jake Chambers

Ne, ne, ne.. nema lakog izvlačenja. Kad neko nešto ili nekoga okarakteriše kao loše, ima i da razjasni tačno šta nije valjalo, kako to treba da izlgeda i zašto.

WARLOCK

meni je Baterflaj efektno super film!!!

Mixitron M. Storm

Samo da znate da još nijedan nisam odgledao  :lol:

Tex Murphy

Quote from: "Đejk Ćejmbrs"Ne, ne, ne.. nema lakog izvlačenja. Kad neko nešto ili nekoga okarakteriše kao loše, ima i da razjasni tačno šta nije valjalo, kako to treba da izlgeda i zašto.

Žao mi je, ali moje novoformirano shvatanje filmske umjetnosti ne dozvoljava mi da je banalizujem objašnjavajući kako i zbog čega je nešto loše ili nije loše. Ja samo očekujemo da se sve što kažem prihvati kao apsolutna i nepromjenljiva istina. Zar je to previše?  :roll:
Genetski četnik