• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

300 [The movie that will blow you away] Garant!!!

Started by DavidCarey, 03-10-2006, 08:08:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DavidCarey

'vako drugari [i drugarice], kada sam vidio da su snimili ovaj film (pre svega) nisam mogao da verujem, a onda kada sam nashao trejler i odgledao, ostao sam bez daha.

OK, ja verujem da svi znate za Frank Miller-a i njegove grafichke novele [stripove].
E pa holivud reshio da adaptira josh jedno njegovo delo [za sincity znate], u pitanju je strip 300 [koji je odlichan, chitao sam ga kao omadjijan].

Od ovog filma ochekujem mnogo ali stvarno mnogo, trejler izgleda predivno, glumci kao rodjeni za svoje uloge, prelepa fotografija, snazhni tekstovi, mislim se, zar konachno neshto shto ce da me digne iz stolice posle V-ja,Matrix-a, Ong-Back-a.......

Zhanrovski mozhe se reci da je sledece Action / Adventure / Drama / War a film se mozhe povezati sa gladijatorom, trojom, aleksandrom, ali drugari moji, on se mozhe samo povezati i nishta vishe, jer je film u osnovi fantazija.

Predstavljam vam prichu o 300 hrabrih spartanaca i njihovoj borbi za opstanak.

Pogledajte trejler, molim vas!!!

http://download.ifilm.com/qt/portal/2773266_300.mov

QuoteFeast today, for tonight we shall dine in Hades

Mixitron M. Storm

Quote from: "DavidCarey"digne iz stolice posle V-ja,Matrix-a, Ong-Back-a.......

Ong bak te oduševio?
Uh.

DavidCarey

zbog tabanja!!!!

ne govorim da je remek delo, vec mi je bilo neverovatno dosadno kad sasvim sluchajno dodjem do dvd-a, odgledam ga i skachem po sobi, mislim chovek je likchina [lud].

dzeki chen mu je dao titulu za najboljeg kaskadera, mislim shto reci, ali nemoj da te ovo uplashi pogledaj trejler.

Mixitron M. Storm

Mene je tabanje i zgrozilo. Mis'im, u skoku lika odozgo laktom/nadlakticom u glavu? Ovaj bi video svetlace, granted, al' naš junak bi momentalno dobio ili još jedan zglob ili 360 rotaciju u postojećem. A ovamo na Fight clubu ga nahvališe, povratak korenima, nema wire-fua, sve je realno i izvodivo...

A trejler ću pogledati :)

LUH3417

Uf, trejler izgleda potpuno napucano, mada mi je taj Zack Snyder nešto tanak, pogotovu u svetlu da je postao i najnoviji režiser u desetogodišnjoj pretprodukciji Watchmana (hvala bogu da je gadni Josh Wayden ispao is igre).

Ima mnogo mesta gde bi mogao da promaši i napravi ljigavu slinu umesto herojskog epa. Jedva čekam da vidim.

DavidCarey

E tu se slazhem. ali trejler stvarno izgleda mocno i adaptacija stripa je 100%, kako sam chuo, a strip je prelep.

Meho Krljic

Mene to najvise i plasi sto je verna adaptacija stripa. Millerovi neprijatno tanki likovi su u stripu mogli da prodju zbog izuzetno jake graficke stilizacije koja je i istorijskom kontekstu davala deo 'neverovatnosti'. Ako film bude identican, plasim se da ce se ponoviti Sin City sindrom neuverljivosti i 'cheesinessa'... Ili sam ja samo vrlo negativan...

Ghoul

odlične sličke iz filma, visoke rezolucije, mnogo detalja, naparite oči:

http://www.chud.com/index.php?type=news&id=7886
https://ljudska_splacina.com/