• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

hura!

Started by zoskoz, 11-10-2006, 22:55:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoskoz

Boban

Lepo, ali videste li vi šta napraviše mladi reprezentativci Srbije u baražu za evropsko prvenstvo u Holandiji?
Pukli od Šveđana u Novom Sadu sa 3:0 i otišli prežaljeni na sever Evrope, kada tamo, 5:0 za nas... fascinantno i totalno neočekivano.

Te klince treba što pre ubacivati u prvi tim, red je da Srbija bude bar prvak Evrope, ako ne možemo da uzmemo svetsku titulu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Mixitron M. Storm

Tako je bilo jer su sami sebe prežalili i otišli gore potpuno neopterećeni.

Za uspeh na bilo kom takmičenju je pored veštine obavezna i mirna glava. Potpuna stabilnost.

Da se sad kolektivno presele u prvi tim, i svi zinu u njih kao branioce otadžbine, pitanje je kako bi se snašli s tim u početku.

Uvek sam se pitao, kad neko promaši penal ili napravi sličnu glupost, kao ne pobegne u svlačionicu kad zna da mu nekoliko miliona ljudi sad majku majčinu.

Mica Milovanovic

Imaju li Englezi još nekog onakvog golmana da pozajme Poljacima i Portugalcima? Možda odemo dalje...
Mica

Bab Jaga

Quote from: "Boban"Te klince treba što pre ubacivati u prvi tim, red je da Srbija bude bar prvak Evrope, ako ne možemo da uzmemo svetsku titulu.

Tako je, dajte šansu mladima, vidite kako hrvatima odmah krenulo s mladim trenerom. ;)
Ghoul fhtagn!

Bab Jaga

Quote from: "Mica Milovanovic"Imaju li Englezi još nekog onakvog golmana da pozajme Poljacima i Portugalcima? Možda odemo dalje...

Nije kriv golman, nego maksimirska krtica! Ovdje i krtice navijaju...  :lol:
Ghoul fhtagn!

PTY

krtice, a ... pa, ja još od onog baje sa 3 žuta kartona verujem da je u pitanju nekakva  :mrgreen: viša sila...

zoskoz

Quote from: "Bab Jaga"Nije kriv golman, nego maksimirska krtica! Ovdje i krtice navijaju...  :lol:
:)  pojavila se i slika

vidi se da je pravi fan

Boban

U životu nisam video gluplji gol, video sam gluplji promašaj i to na utakmici koju sam sudio, na igralištu Hajduka s Liona... čovek je sam pretrčao pola terena, predriblovao golmana na ivici šesnaesterca, prošao penal i sa 10 metara, po sredini gola, jednostavno omašio za čitav metar. Ali primiti onakav gol kao što su Englezi primili, na jednoj međunarodnoj utakmici. Tragedija. Doduše, čuveni golman Lav Jašin je prvi gol u karijeri primio od drugog golmana, sa 80 metara.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Mica Milovanovic

Gluplji promašaj sam video na jednom engleskom meču. Igrač izlazi sam pred golmana, vara golmana, lopta mu beži sa strane, ali je on stiže pred samu korner liniju i lagano ubacuje po zemlji ka sredini gde centarfor sam samcijat utrčava i postavlja nogu na 20-30 centimetara (ali bukvalno!) od gol linije po sredini gola. Međutim, lopta ga pogađa u čukalj i on sa tih 20-30 centimetara u blagom luku prebacuje prečku, bez pomoći krtica sa kapicom. Totalan imbecil. :(
Mica