• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nađoh filmić...

Started by Izitpajn, 12-10-2006, 15:02:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Izitpajn

...te ga željeh podijeliti s vama.

http://www.youtube.com/watch?v=n5FKsle2b1A

Napomena: nema seksa i nasilja, ali ima politike i nedavne vojne povijesti  8)

mac

Zanimljivo, vi se još zanimate tim stvarima...

Izitpajn

Tko to "mi" i što znači "još"?

Mixitron M. Storm

Prosto mi je neverovatno da je OVO ovde okačio čovek koji je pre godinu dana imao omanju kampanju protiv onog LBPM na domaćem terenu, apropo dolaska 'vamo, setiće se ko je pratio.

Ubr, kakvog je to megazorda hr vojska izvukla iz tajnog hangara kad je naterala tolike tenkove u paničan beg preko svojih?
Mora da su išli bar 300 na sat kad niko nije stigao da se makne sa strane u iznenadnom naletu, a o onim reporterima koji tužna srca jadikuju nad pomorom sirotih srpskih izbjeglica od ruke svojih je odurno davati komentar.

Zaista neverovatno koliko ste vi (izbegavamo reference na naciju da nas ne bi proglasili za nekakve nacionaliste i raspirivače etničke mržnje, jel, eto ti odgovora na prethodno pitanje) jošđ opterećeni time.

Samo da te podsetim: nama ovde je 40 godina najveći istorijski uspeh ikada i glavna zanimacija bilo servirano to što smo razbili mrskog okupatora i sl.
Onda smo ga dobili bez vazelina, kad se sve spremilo.

Vidite bolje zašto je vama nametnuto isto to, prepakovano u ostvarenje 1Kljetnog sna i pobjedu nad mrskim okupatorom. Za šta li vas spremaju po istom receptu?

Boban

Ispašće na kraju da je 11000 mrtvih Srba u Oluji posledica meteža pri povlačenju, međusobnog saplitanja i gaženja.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Quote from: "Izitpajn"Tko to "mi" i što znači "još"?

"Vi" su svi oni koji pronalaze, skupljaju, i razmenjuju mišljenja, slike i video klipove u kojima se preko ratnih sukoba dokazuje da su pojedini Srbi (a nekom kljakavom logikom zbog toga i svi ostali Srbi), potpuni krivci za sve nemile događaje koji su zadesili Hrvate, i da prema tome zaslužuju sve loše što im se može desiti, a posebno zaslužuju da budu bar predmet nepoštovanja, ako ne i otvorenog neprijateljstva. "Vi" su zapravo u pravu za većinu stvari koje stavljaju na teret pojedinim Srbima. Ono što "vas" umanjuje u mojim očima je to što ne samo što ne umete da oprostite, nego kao da želite da definišete sve ostale Hrvate kao "one koji Srbima nikad neće oprostiti i Srbe nikad neće gledati kao sebi ravne".

Sasvim je moguće da ti nisi u skupu "vi", što meni ne smeta da ipak kažem "vi" u istom onom smislu u kom "vi" okrivljuju sve Srbe za nedela pojedinih Srba. Ne smeta mi i zato što si ipak stavio taj link ovde. BTW, to je verovatno sve bilo baš kao što se prikazuje na snimku. Taj snimak pokazuje šta je srpska vojska uradila srpskim izbeglicama, što onima "vi" služi samo kao poslastica između drugih stvarno "korisnih" snimaka. Ne znam samo šta bi sad mi trebali da radimo.

"još" znači "od kraja sukoba na ovim prostorima". Mada ponekad se osećam kao da tome zapravo nije bilo i nikad neće ni biti kraja.

Izitpajn

Vid' što ste se razlajali... A ja samo pronašao bizaran snimak - i to dok sam tražio nešto sasvim deseto - i htio ga podijeliti s drugima, čisto u svrhu povećanja informacija u informativnom prostoru...

Al dobro, valjda ima ovdje ljudi koji bolje od mene znaju što mislim :lol:

Ghoul

Quote from: "Izitpajn"Al dobro, valjda ima ovdje ljudi koji bolje od mene znaju što mislim :lol:

...i da li misliš...
https://ljudska_splacina.com/

zoskoz

Quote from: "Izitpajn"Vid' što ste se razlajali...
ostavi obiteljske navike doma. i budi manje dvolican. izjasni se vec jednom da te popljujem.  :)

Bab Jaga

Quote from: "Izitpajn"Vid' što ste se razlajali...

Mijau! (sorry, people, nisam mogla odoljeti  :wink: )
Ghoul fhtagn!

Loengrin

Quote from: "Izitpajn"Vid' što ste se razlajali... A ja samo pronašao bizaran snimak - i to dok sam tražio nešto sasvim deseto - i htio ga podijeliti s drugima, čisto u svrhu povećanja informacija u informativnom prostoru...

Ako si mislio da ovo nikog neće dotaći, u šta čisto sumnjam, što si onda uopšte link stavljao u poseban topik?

S druge strane, ako si znao da će neko ipak da reaguje, onda si sve znao i zašto sad tu trepćeš u teatralnoj neverici.
:roll:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.