• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Borat

Started by lilit, 21-10-2006, 16:53:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lilit

Quote from: "Jake Chambers"E da, Lilit... vidiš nisam ni video ovo tvoje pisanije, ali NIPOŠTO NIPOŠTO NIPOŠTO!!!!!!!!!!!!!! ne smeš da pišeš Getea sa ö. On je Goethe.
ajde bre,

idem na cas upravo sad... a vec sam priznala da sam neznalica velika.
u medjuvremenu sam naucila da je on goethe (ili göthe :P), a sreca moja da imam tebe da me ispravis kad pogresim :).
a jos volis i lost.
kakva kombinacija.
:lol:

:P
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Jake Chambers

Ne shvataj moje ispravljanje uvek lično, ja sam jednostavno takav. Ali oni ljudi tamo su debili. Kao i svaki drugi zadrti članovi bilo kog foruma  :evil:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

lilit

Quote from: "Jake Chambers"Ne shvataj moje ispravljanje uvek lično, ja sam jednostavno takav. Ali oni ljudi tamo su debili. Kao i svaki drugi zadrti članovi bilo kog foruma  :evil:

naravno da ne shvatam licno i naravno da ocekujem da me ispravis/ispravite kad nesto pogresim. :)

a sad stvarno odoh na cas (nemackog :lol:)
xyxy

Ghoul

borat je izvanredan film i sasvim sigurno ce biti u samom vrhu moje godisnje liste.
nisam se ovoliko smejao tokom igranog filma... ne pamtim otkad. u zadnje vreme me jedino jos south park (nedavno nabavljena sabrana dela, svih 10 sezona do sada) moze naterati u glasan smeh.

sto je najlepse, ovo uopste nije naivno: film je retko surov u svojim denuncijacijama koje su tim vrednije sto su univerzalne, a ne samo (anti)americke: borat ogoljava ljucku rasu, vecinu belog stanovnistva, i samo slepac moze da se uljuljkuje u veri da onakvih rasista, homofoba, shovinista itd. ima samo u texasu, ili samo u usa.

zapravo, mozda cu napisati polu/saljivi text o tome da je borat najsurovija satira na srbiju ikada snimljena: da je zapravo srbija pravi kazahstan, sto se vidi i u odabiru muzike (brega! cigansko-orijentalni sevdah... djurdjevdan!).

ukratko, ovo je fenomenalan film sa retko vidjenim mudima (bukvalno i metaforicki), sa istancanim smislom za neuralgicne tacke i beskompromisnom hrabroscu da se na njih naleze i da se gnoj iz njih istiskuje u nasa nasmejana lica...

omiljeni set pisovi: himna na rodeu, vecera po bontonu, susret sa crncima i 'being like them', antologijski gross-out rvanja sa onim debelim (jeboote, onaj mu stvarno seo na lice!!!) i SVAKI kadar iz 'kazahstana/rumunije/srbije'...
https://ljudska_splacina.com/

Black Mamba

joj, amen...... pihh, nikad ne bih rekla da cu s Ghoulom ovako da se slozim.... mislim konkretno u ovom slucaju

Ghoul

Quote from: "Black Mamba"joj, amen...... pihh, nikad ne bih rekla da cu s Ghoulom ovako da se slozim.... mislim konkretno u ovom slucaju

dodjavola, nateraćeš me da opet odgledam film da bih proverio svoje teze!  :evil:
ali siguran sam da mi neće teško pasti!  :lol:

Black Mamba

Ghoul once - Ghoul forever

krema

Ghoule,kao i obicno, svaka ti je zlatna. :lol:
Definitivno jedan od filmova godine.

Mixitron M. Storm

Quote from: "lilit_depp"
- dal' sam ja nesto propustila od onoga sto je mixitron pricao u jednom od poslednjih postova?

Urk?

lilit

Quote from: "Mixitron M. Storm"
Quote from: "lilit_depp"
- dal' sam ja nesto propustila od onoga sto je mixitron pricao u jednom od poslednjih postova?

Urk?

ma samo ubacujem ovaj post u novu teoriju zavere :). ucinilo mi se prigodno. :wink:
Quote from: "Mixitron M. Storm"imam pouzdanu informaciju da se među nama kreće izdajnik.
Omiljna aktivnost: obrlaćivanje drugih da bi izdali treće radi sticanja neposredne materijalno-karnalne dobiti; takođe u pripremi izdaja onih drugih po potrebi, po maksimi failsafe-punchout i nonšalantno udaljivanje od zadimljenih ruševina prekrivenim jaucima umirućih i debelim slojem fecesa.
Takođe imam pouzdanu informaciju da ga već nestrpljivo očekuju u krugu rezervisanom za izdajnike. Pitanje je samo hoće li nepokajanjem dovesti do primoranosti da bude šutnut unutra, ili će pokajanjem privremeno odložiti sudbinu.
:)

Mixitron M. Storm

A.
To uopšte nije teorija.
Al' neću da kažem na koga i spram koga se odnosi :)

krema

Vjerovala ili ne, Lili, kada si pokazala onu stranicu, pomislio na isti ovaj Mixijev post. Stvarno, na sta si mislio pod ovim? :lol:

Bilja

Meni je Borat sasvim lepo legao, mislim, kao film   :wink: Nije me previse sokirao ali sam se lepo zabavila.
Jedino sto mi je bilo prilicno kontraverzno i sokantno je ona scena rvanja po sobi (znate koja  :lol: ), ali inace ga nisam nasla za nesto posebno sokantno. Hrabro izvedeno i pre svega veoma duhovito, svidja mi se i kako je napravljen glavni lik i perfekcionizam sa kojim je sve to izvedeno iako mi se cini da je najveci deo filma zapravo improvizovan na licu mesta i da su likovi stvarni ljudi sa svojim stvarnim reakcijama, sto je vrlo hrabro od Sashe. Malo ko bi se usudio da rizikuje da mu se pola sveta zbog filma svali na grbacu i njemu je verovatno da dosta ljudi, pogotovo amerikanaca, nece shvatiti njegov humor. Na kraju krajeva, on nije prvi po pitanju ismevanja pojedinih naroda. Recimo, onaj deo u Slovackoj iz filma Euro-trip, mislim da je napravio vecu sprdnju od slovacke nego sto je ovaj od Kazahstana, pa jos sa nesto nizim nivoom humora. Pa Hostel, opet, sta uradi od Slovaka (nesto zapad ne voli Slovacku, pitam se zasto). Ovde se ide do tih granica preterivanja da se vidi da je u pitanju zajebancija.
Sto se Pamele tice, meni je ona sasvim OK. Zena je bila svesna (tako kazu) da je to film i znala je koncept, i svesno je zbijala salu na sopstveni racun, sto bi se, s obzirom na okolnosti (upotrebljen je i izvesni video u filmu), malo zena usudilo. Pamela sebe ne shvata ozbiljno i to se vidi po njenom izboru filmova i na tome sto ucestvuje u salama na sopstveni racun. Malo ko u Holivudu je takav, a i uopste, malo ko od ljudi ima herca da se zeza na svoj racun. Ja to postujem iako mislim da nije uvek dobro za pojedinca.
Cak ni Sasha Baron se nije salio na sopstveni racun, nego preko BOrata, i koliko mi se cini, vise na racun amera i njihove zadrtosti i laznog morala nego na racun Kazahstana.
Zao mi je sto ga nisam videla kao Ali G-ja i zanima me kao australijski gay voditelj. Mislim da mu je ideja likova odlicna i pre svega originalna. Svidja mi se.  :lol:
Bilja
----------------------------------------@

lilit

biljo,
evo...
jeste da kratko traje :(
http://youtube.com/watch?v=HlL806Mubgo

Bilja

Hvala, pogledala sam.   :)
Dobro izvedeno iako mi se cini da se bolje uziveo u Borata. Nekako je uspeo da mu ubaci vise duse.
Naravno, treba sacekati ceo film da bih prosudila.
Bilja

Mixitron M. Storm

Quote from: "krema"Vjerovala ili ne, Lili, kada si pokazala onu stranicu, pomislio na isti ovaj Mixijev post. Stvarno, na sta si mislio pod ovim? :lol:

Ništa ja ne znam.

lilit

Quote from: "Mixitron M. Storm"
Quote from: "krema"Vjerovala ili ne, Lili, kada si pokazala onu stranicu, pomislio na isti ovaj Mixijev post. Stvarno, na sta si mislio pod ovim? :lol:

Ništa ja ne znam.
mixi, mixi,
ne podgrejavaj (dal' se tako kaze?) atmosferu ionako sklonu teorijama zavere :lol:.
sad se osecam neprijatno sto uopste postavih link ka onom forumu, ali je to vise bio pokazatelj sirenja ideja sa ZS.

krema

Mixi, sad me lagano i strah. :lol:
Sigurno ne smijes nista reci jer bi te taj neko xuzi , sigurno...
Cuvaj se, Mixi, pamet u glavu... :wink:

krema

Lili, Biljo, ne vjerujem da ce film o Bruni biti toliko urnebesan kao Borat(ipak ce ovo tesko nadmasiti), ali siguran sam da ce biti odlican(jer i prvi njuegov film o Ali G-u je takav).
Samo, jer ima iko podatke kakva su ostala 4 filma za koja je potpisao ugovore, to bih volio saznati.

Jake Chambers

Znači ne verujem... gledao sam juče malo po youtube i našao sam Boratovo (znači Borat, ne Sacha Baron Cohen) u jednoj nemačkoj emisiji i prikazuju isečke iz filma... i LADNO dve scene kojih u filmu sad uopšte nema! Jedna je kad njega i Azamata zaustavi policija i Borat im priča kako je jeo ne znam šta prethodno veče i kako mu je anus sad osetljiv i kako bi mogao, ako počnu da mu prčkaju po čmaru tražeći drogu, slučajno da se olakša  :lol:  :lol:

Druga je u supermarketu, gde ga menadžer vodi kroz prodavnicu i Borat čoveka za ceo jedan red proizvoda zapitkuje "šta je ovo?", "a ovo?", a ceo red je sir  :lol:  :lol:  :lol:

Mixitron M. Storm

Quote from: "krema"
Sigurno ne smijes nista reci jer bi te taj neko xuzi , sigurno...

Niko ne reži dok se privlači plenu. Kome je do režanja, nek' reži nad pokidanim kucavicama.

Bilja

Quote from: "Jake Chambers"Znači ne verujem... gledao sam juče malo po youtube i našao sam Boratovo (znači Borat, ne Sacha Baron Cohen) u jednoj nemačkoj emisiji i prikazuju isečke iz filma... i LADNO dve scene kojih u filmu sad uopšte nema! Jedna je kad njega i Azamata zaustavi policija i Borat im priča kako je jeo ne znam šta prethodno veče i kako mu je anus sad osetljiv i kako bi mogao, ako počnu da mu prčkaju po čmaru tražeći drogu, slučajno da se olakša  :lol:  :lol:

Druga je u supermarketu, gde ga menadžer vodi kroz prodavnicu i Borat čoveka za ceo jedan red proizvoda zapitkuje "šta je ovo?", "a ovo?", a ceo red je sir  :lol:  :lol:  :lol:

Steta sto su to izbacili  :lol:  :lol:
Bilja

krema

Ma da, znam da ima dosta scena koje su izbacene. Film je cenzurom drasticno skracen.

Ghoul

Quote from: "krema"Ma da, znam da ima dosta scena koje su izbacene. Film je cenzurom drasticno skracen.

jesi li siguran da je u pitanju CENZURA?

štagod, pevanje THROW THE JEW DOWN THE WELL u onom redneck baru je fakin hilerijus, možda i najbolja stvar u celom BORATU (da je ostalo u filmu), nepojmljivo je kako su i zašto mogli da izbace onako nešto!

jebote, ovo je priceless, ovacije, podrška pesmi, odavno nisam nekome pozavideo na smislu za humor, ali ovaj saša je moj novi idol!

pogledao sam mu random skečeve u inkarnacijama kao ali g i gay austrian, ali borat je totalno i nedostižno nenadjebiv!

lilit

verujem da ce sve izbacene scene biti na special-DVD izdanju, sto je postala, nazalost, redovna praksa poslednjih godina.

zasto scena nema u filmu, pojma nemam.

ps.
a propo paralelne rasprave, u ovom topicu, o jeziku:
jeste da su nadrealisti, ali ja sam pala od smeha imajuci u vidu ovu raspravu, a i tokove kuda jezik ide poslednjih godina. a davno je snimljeno.
:cry:
http://www.youtube.com/watch?v=DztrX5dXmxU&mode=related&search=

krema

Mislim da su te scene morale biti izbacene, koliko znam radi se o cenzuri. Naravno, mozda grijesim, negdje procitah... :lol:

Jake Chambers

Quote from: "lilit_depp"verujem da ce sve izbacene scene biti na special-DVD izdanju, sto je postala, nazalost, redovna praksa poslednjih godina.

zasto scena nema u filmu, pojma nemam.

ps.
a propo paralelne rasprave, u ovom topicu, o jeziku:
jeste da su nadrealisti, ali ja sam pala od smeha imajuci u vidu ovu raspravu, a i tokove kuda jezik ide poslednjih godina. a davno je snimljeno.
:cry:
http://www.youtube.com/watch?v=DztrX5dXmxU&mode=related&search=

Da ne gledam bezveze... je li u pitanju ono sa crnski, gorski, bosanski, hercegovački i slično?

lilit

'Borat' proves unlucky for real Kazakh TV crew
Wednesday, November 29, 2006
Sabrina Eaton
Plain Dealer Bureau

Washington - It wasn't funny being a real TV reporter from Kazakhstan trying to cover Ohio's recent elections - at a time when the nation's top box-office comedy featured a fake Kazakh TV reporter humiliating Americans.

A TV crew from Kazakhstan's Channel 31 was in Columbus on Nov. 6 and 7 to make a real documentary on the U.S. political system, but the crew got a wary reception from press secretaries who feared public skewering by comedian Sacha Baron Cohen, star of the mockumentary "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan."

It didn't help that the Kazakh cameraman's first name was "Bolat," a name similar to Cohen's alias. In Cohen's movie, his character Borat goads subjects into making outrageous racist and sexist statements for a fake documentary about the United States.

When the real central Asian TV crew showed up in Ohio, press secretaries for the state's Republican and Democratic parties were suspicious enough to verify their credentials with the U.S. State Department.

"They were really adamant that they were not Borat," said Ohio Democratic Party press secretary Randy Borntrager, adding that the film crew told him that "Borat" "is giving Kazakhstan a bad name."

State Department officials who supervised the TV crew's two-week multistate trip say they got apprehensive phone calls wherever the real Kazakhs went. Even the FBI called them to make sure the crew was legitimate.

"The timing of this was not good for the TV crew, because a lot of people thought they weren't for real. But the feeling in Kazakhstan right now seems to be that they are happy with anything that brings attention to their country," said George Santulli, the State Department official who oversaw their trip.

http://www.cleveland.com/news/plaindealer/index.ssf?/base/news/1164794137139720.xml&coll=2

Tex Murphy

Sale Baron Koen definitivno ima smisla za humor (ko i svaki Jevrej), ali ovaj dugometražni film o Boratu je vastly overrated.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Esma Redžepova tuži Borata
utorak, 19. decembar 2006.

Esma Redžepova, jedna od najpopularnijih makedonskih pevačica planira da podnese tužbu protiv autora filma "Borat" zbog neautorizovanog korišćenja njenih numera.

Redžepova je autor numere "Chaje Šukarije" koja se pojavljuje na početku filma i za vreme povrataka u prošlost tokom filma, kazahstanskog novinara Borata.

"Chaje Šukarije" se takođe nalazi na zvaničnom soundtracku za film gde je donekle spomenuta veza Esme Redžepove sa njenom numerom.

Pevačica je izjavila da će tužiti producente za 800.000 evra zbog nedostatka poštovanja prema njenom radu i radu drugih producenata i autora sa prostora Istočne Evrope.

Milosh

Ja još nisam pogledao Borata, ali Vladislava očigledno jeste; evo kritike koja meni nije baš najjasnija osim toga da joj se film nije svideo, što ako se prisetimo njenog pljuvanja po Crimen Ferpecto, kao i očiglednog nerazumevanja Kiss Kiss Bang Bang, nimalo ne čudi. Mada, ko zna, možda film i jeste precenjen, videću kada se konačno nakanim da ga pogledam (na divxu, nekako mi nije za bioskop)...

http://www.popboks.com/film/borat.shtml
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

preleteh pogledom preko tog njenog pisanija: suviše konfuzno, neargumentovano... a film se može naći i u finom dvd divx ripu, pa izvolte...

Джон Рейнольдс

Quote from: "Vladislava Vojnović"Ako film treba da bude dokumentarni i da govori o licemerju svetskih političkih događanja, lično više volim Michaela Moora

Pročitao sam dovde i zagasio.

Mislim da se u istoj rečenici spominje i John Waters, a pošto Moore i Waters ne smeju da se nalaze u istim rečenicama, to je bio još jedan razlog za zagašivanje.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

krema

Posebno mi se svidjelo njeno poistovjecivanje vrijedjanja aktera filma sa vrijedjanjem publike...
Danas svako moze biti kriticar... :(

BladeRunner

Meni je njena kritika imala smisla, ali iskljucivo za ljude koji su gledali film. Recimo, ja sam "Borata" odgledao poodavno i meni je taj film potpuno razocarenje (blasphemy! heresy! schism!). Scena u kojoj on dolazi u drugu sredinu i ubaci svoj izmet u kesu da bi ga odnio  svojim domacinima nije nesto sto smatram duhovitim. Isto tako, scena rvanja dva debela, gola covjeka funkcionise na najprizemnijem nivou koji se moze zamisliti (tj, za mene, ne funkcionise). Takodje, ne vidim nista duhovito u izigravanju manijaka pred Pamelom Anderson, koja ne zna da se radi o filmu i isprepada se na mrtvo ime (sto je normalna reakcija).

Jedine scene koje bi se mogle smatrati uspjesnim su one u kojima je Borat suocen sa gomilom. Scena ispred farmera koji aplaudiraju na otvoreno iskazivanje rasizma, scena u kafani sa himnom koja poziva na linc Jevreja, kao i scena u crkvi su jedine koje funkcionisu, a cak ni tada kao komedija, vec vise kao portret savremenog drustva (otud valjda poredjenje sa Majkl Murom). Paradoksalno - za mene je Borat totalno neuspjesna komedija, a djelimicno uspjesna politicka satira. Ono sto ne valja u drustvu mi nije bilo za smijanje, a ono sto je trebalo da bude duhovit skec bez politicke pozadine, bilo mi je vulgarno i sirovo.

Komedija u kojoj sam se nasmijao samo jednom (scena za vecerom i duhovita opaska o tome koliko se novca moze dobiti za koju zenu), meni ne moze da pretenduje na dobar film. Ako cemo o portretu savremenog drustva, postoji mnogo ozbiljnih filmova koji su temu obradili neuporedivo bolje. Ipak, filmu sve pohvale zato sto je progovorio o aktuelnim drustvenim problemima na nacin koji (sudeci po gledanosti) dobar dio ljudi smatra duhovitim. Tako je kroz prizemnu komediju koja nije smijesna (licni utisak), proturen ne toliko indirektan politicki komentar, sto je ipak nekakav uspjeh. Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

krema

Nevjerovatno je, Bjlejd, kako ukusi mogu biti razliciti. Meni nista prizemno u tom filmu nema. Covjek je planski pucao na neke ustaljenosti u americkom nacinu zivota(i ne samo americkom) i ismijao ih maksimalno.
Usto, Pamela je glumila. Izjavila je nedavno da joj je bas drago sto je pristala na rad sa Koenom... :lol:

Tex Murphy

Kao i BladeRunner, smatram da je Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan prizemna komedija koja (generalno) nije smiješna. Lično, nemam ništa protiv prizemnih komedija, ali ne biti smiješan je skoro neoprostiv grijeh. S druge strane, ne vidim potrebu da se neka komedija (pa bio to i Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan) "opravdava" navođenjem nekakvog političkog ili društvenog komentara ili nečeg sličnog. Čak i da Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan sadrži nekakav ozbiljan društveni komentar (što NE sadrži), film opet ne bi bio dobar zbog grozno spore i neinteresantne druge polovine, kao i neoprostivog srozavanja na najniži mogući nivo (rvanje), niže čak i od Toma Greena ili Zorana Čalića.
Lično mislim da važi čak i više - Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan je nedostojan nastavak tradicije jevrejske komedije. Ako se vratimo sedamdesetak godina u prošlost, sjetićemo se da npr. braća Marks nisu imali nikakve potrebe da se rvaju goli ili da prosipaju generičke antireligiozne komentare ili da psuju ili bilo šta slično. A mnogo kasnije, prije svega nekih tridesetak godina, imali smo fenomenalnu komediju AIRPLANE jevrejskog trilinga Zucker - Abrahams - Zucker. Taj film je bio dobar iz prostog razloga što sadrži ogromnu kolekciju USPJEŠNIH gegova. Opet, nikakva potreba za nekom "dubinom" ili toaletnim humorom. Nekih petnaestak godina kasnije operisao je jevrejski komičar po imenu Džeri Sajnfeld u seriji nazvanoj po njegovom prezimenu. Iako serija meni nije nešto specijalno (ponajviše zbog loših sporednih likova), vrijedno je zapaziti da je sam Sajnfeld vrlo interesantan lik, mislim na njegove izraze lica, komentare i slično, a i situacije su često znale da budu vrlo inventivne (npr. kad je za večerom nehotice uvrijedio neku stariju ženu, koja je dan kasnije umrla, pa se postavlja pitanje da li da ide na sahranu ili na bejzbol utakmicu). Da i ne pričam o Melu Bruksu. Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan ne sadrži skoro nijedan kvalitet koje demonstriraju ovi komičari i to pokušava da nadoknadi nekim debilnim elementima. Mislim da Saša Koen ima nekakav insecurity problem. Treba da gleda više epizoda Sajnfelda.
Genetski četnik

BladeRunner

QuoteUsto, Pamela je glumila. Izjavila je nedavno da joj je bas drago sto je pristala na rad sa Koenom...
Auh! Ovo nisam znao. Drug sa kojim sam gledao film me slagao da ga je cak i tuzila. Ko mi je kriv kad sam lakovjeran. Svakako, hvala na ispravci  8) .

Glede "Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan", a nakon procitanog Harvijevog posta, sjetih se da sam zaboravio na ovo srozavanje ritma u drugoj polovini (objektivna mana filma, nema veze sa (be)smislom za humor). Kakogod, drago mi je da se u poplavi radosti nadje i poneki disonantan ton, te sto nisam usamljen u ocjeni da je ovaj film ocajan. Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

krema

Ok, Harvi, vec sam i rekao da o ukusima ne treba raspravljati, ali ovo sto si ti rekao mi je vise nego pretesko: nize od Toma Greena. Strasno, Harvi, strasno. Pa zar moze ista biti gore od Greena?
Braca Marx i Mel Bruks su genijalci komedije i obozavam ih, ali ne zelim porediti njihove filmove sa Boratom, to su potpuno drugaciji vidovi komedija, neuporedivi...

Tex Murphy

Quotenize od Toma Greena. Strasno, Harvi, strasno

Just for the record, ovo je samo poređenje (tj. ona stilska figura gdje se koristi pretjerivanje da bi se nešto dočaralo, zaboravio sam kako se zove). Naravno, ne mislim ozbiljno da neko na dnu dna može da priđe T. Grinu, however, dotični lik mi je pao na pamet kod one scene.
Genetski četnik

krema

Ne znam, meni je ta scena, nakon one BIJEG ISPRED JEVREJA, najsmjesnija u filmu. Cak urnebesno smijesna.
Ali nema sta-o ukusima ne vrijedi raspravljati... :lol:

Kastor

A kako ste  ono rekli da se zove film?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Black Mamba

lista Golden Globe dodela nagrada kaze da je Borat nominovan za best motion picture a Sacha za best performance by an actor in a motion picture....a vi kako ocete

Tex Murphy

Quote from: "Kastor"A kako ste  ono rekli da se zove film?

Hm, pa ne znam da li misliš na Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan ili na neki drugi. Ako je u pitanju Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan, onda je njegov puni naziv Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan.
Genetski četnik

Kastor

Aaa, jes, jes. Mislio sam na Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan, samo nisam znao da mu je puni naziv - Borat: Cultural Learnings of America For Make Benefit the Glorious Nation of Kazakhstan.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Black Mamba

zar nije zapravo pravi naziv filma "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan"?

krema

Ma kakav, koliko ja vidim svi ste pogresno obavijesteni. Film se zove, punim imenom:"Borat:Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazahstan".

Meho Krljic

Počinjem da sebi diskretno čestitam što nisam gledao ovaj film...

krema

Steta, Meho. A ja ti jos jednom kazem- ne slusaj zlobnike, pogledaj film. Svidjece ti se, siguran sam... :wink:

milan

Ja pogledao, svideo mi se